- Konu Sahibi Handandandan
- #354.541
Bizimkilere makarna yaptım sımdı onu yiyorlar sozde spor yapacaktım sureklı bisey cıkartıyorlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde nete baktik ucuzlari ordada kalmamisBurdada yok abla sanal marketlere bakıyoruz bizde 5 kg un 25 TL fiyatını bılemedım
bende de 1-2paket varyok abla bendede 3 paket um var biterse yok dahahamur mayası buzlukta var verim sana
bu zamanda niye gittinizki cnm uzağaHerkese hayırlı günler hayırlı kandiller![]()
Dün aileme geldik şarjım bitti yoldayken. Gelince de uzun bir süre takamadim şarja. Annem şehir dışında yarın gelecek inşallah. Baya evin büyüğü olarak işler bana kalmış durumda
Dun evden cikicaz birkaç gün donmiycez diye dip köşe temizlik yaptım heryeri dezenfektanli suyla temizledim arkamızdan mikroplar üremesin diye
Kafayı yemiş olabilirim
O kosturmada tartilamadim malesef, aklıma geldiğinde kahvaltı yapmıştım. Eve dönünce mutlaka tartilip yazicam ve kararlı bir şekilde Ramazan'a kadar tekrar devam etmek istiyorum.
Buraya gelmeyi bekliyodum ne zamandır, burada bozacagimi biliyodum çünkü![]()
buraya pazartesi gelecek deniyorDışarı Çıkma yasagı gelirmiki acaba yada gelsemiki acaba
Sabah bi vidiyeo gondermislerHiç iyi halimiz yok arabanın camını kırıp WC kağıdı calışmışlar Almanya’nın şehrindeçok değerli saklasakmı napsak fazlada yok ama
![]()
Canım dün mecbur götürdük ama çok boştu doktor.yoğun değildi önlem aldık tabii korktuk ama dışarıda insanlar çok rahat asker uğurlama yaptılar geçen gece ...çocuklar dışarıda oynuyor insanlar geziyor maskesiz ben çıkmadım dün dışında..korkarım ki yayılacakGeçmiş olsun canım evde atlatmaya bakın hastaneye gitmeden
Allah razı olsun canım..bişey olmaz inş Allah’ın izniyle
cok şükür canım dahada iyi olsun inş
Sen iyi olda canım ödem gider
evet yok abla bendede 3 paket um var biterse yok dahahamur mayası buzlukta var verim sana
Maşallah ne satılıyorlar, burda pahalısını alsan 5 kg okadar tutmaz
Hangi şehirdesin canımCanım dün mecbur götürdük ama çok boştu doktor.yoğun değildi önlem aldık tabii korktuk ama dışarıda insanlar çok rahat asker uğurlama yaptılar geçen gece ...çocuklar dışarıda oynuyor insanlar geziyor maskesiz ben çıkmadım dün dışında..korkarım ki yayılacak
Güzel canım öğleni akşamı sütle geçiştirerek dengelemişsin20 mart cuma
12.30
Mercimek kofte kac tane yedim bilmiyorum cocuklarlada olunca
Dere otlu yogurt
Domates tursusu
Tarcinli kahve
Yesil cay
Rezene
18.00
1 bardak sut
Su 1.5 litre 2 olur heralde
Spor yok
Güzel canım afiyet olsunMenüm
11.00
Sucuklu kaşarlı 1 yumurtayla omlet
1 avuç çiğ badem
Domates
14.00
Maden suyu
16.30
1 tabak bulgurlu etli sarma
Yarım çorba kasesi nohut
1 kase yoğurt
Su ölçemedim
Spor yok maalesef
Akşamki öğününü çok iyi anlayamasam da iki tabak sebzeli bulgur pilavıysa çok geldi canım20 Mart menüm
09.30 1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
Salatalık domates biber
10 badem
17.00 2 tabak fırın sebzeli bulgur Pilavı
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Güzel20 mart
09.30
1 yumurta
2 parça sucuk
2 ceviz
1 muz
2 sünme peynir
13.30 1 kahve yanı 1 hurma(spor öncesi)
15.00
3 kaşık mercimekli bulgur
3 kaşık zeytinyağlı fasulye
1 kase yoğurt
18.00
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
Spor 30 dk antrenman 90p
Su 2300 ml devam edicem
@Tekrardene
Canım öğlen mercimek köftesini biraz fazla kaçırmış olsan da tek öğün seni yıpratabilir13:00
10-15 sıkım mercimek koftesi
Marul
Su:2 lt
Spor leslie 135 puan
Güzel canım vasa batıyor biraz göze hazır gıda olduğu içinİyi geceler herkese
9.30
2 wasa
1 kk süzme peynir
1 tk bal
Maydanoz
1 bardak süt
Ara 12.00
1 elma
14.30
1 wasa
1 kk süzme peynir
5 zeytin
18.30
6 çiğ köfte
Marul
Sus biber turşusu
1 bardak ayran
Su 2 L
Spor üzgünüm yok
Afiyet olsun canım bi Mısır fazla geldi sanki20 mart cuma
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim cedar peynir
1 dilim brie peynir
1yk kozlenmis salata
15.30
1yk kadar kuru uzum
1yk kadar beyaz leblebi
yarim haslanmis misir
18.30
5 mangalda kanat
elim ici kadar kirmizi et
aci biber tursusu
spor 40 dk kosu 10 dk yuruyus toplam 190 puanFitt_anne
ne yapsın gülüm işte annesine bir şey olmasın diye korkuyor da yapıyor demek ki , ayy şimdi onun için de ne stres birikmiştir rabbim herkesi esirgesinYa acaba
Ablam dokunulan her yerı dıstan gelen urunleri sıl yıka yapalım mantığında
Annesıne bişey olur korkusu daha cok ondaki bence riks grubunda ya elinde olsa kadını odasından çıkatmıycak
ee gülüm evde olup canı sıkılan genel de yemeye veriyor kendini evde olmaya alışık olmayanlar kilo alacak bu gidişleBizimkilere makarna yaptım sımdı onu yiyorlar sozde spor yapacaktım sureklı bisey cıkartıyorlar![]()
öyle eksiğim yok canım temel ihtiyaclar rezerveli alıyorum zaten bi cesaret markete gidip un buldum dedim alimToplu alışveriş yaptınmı yap bence zamanın ne gosterecegı bellı degıl cunku
bende birgün yapmadımya soğukluk girdi arayaBizimkilere makarna yaptım sımdı onu yiyorlar sozde spor yapacaktım sureklı bisey cıkartıyorlar![]()
Abla valla buldum aldım nettodanbende de 1-2paket varmayam da yok. Hamurisi yapmadigim icin almiyodum
Backpulwer aldim :))
Bakkalda adam piyasada yok dedi
vayy canına tuvalet kağıdı hırsızlığını da duyduk ya daha bir şeye şaşırmayız aman gülüm sen de dikkatli kullan tuv. kağıdı, kağıt havluyu kağıdı aman aman önemli değil diyoruz da olmazsa da olmuyorHiç iyi halimiz yok arabanın camını kırıp WC kağıdı calışmışlar Almanya’nın şehrindeçok değerli saklasakmı napsak fazlada yok ama
![]()
millet böyle yapınca insan varkende almak istiyor, dünyaca kafayı sıyırcazvayy canına tuvalet kağıdı hırsızlığını da duyduk ya daha bir şeye şaşırmayız aman gülüm sen de dikkatli kullan tuv. kağıdı, kağıt havluyu kağıdı aman aman önemli değil diyoruz da olmazsa da olmuyor
Abartmadan alınabilir abla ama bazıların yaptıgı hiç olmuyor market yapıyorlar evigeçen hafta eşime marketten yumurta v.s. al dedim evde bitenleri makarna da al demiştim 1 paket çubuk makarna almıştı bitmeden neden alalım ki kafası var bizde de:))
un maya önemli aslın da 1-2 paket de süt alıp koymak geçiyor şimdi aklımdan ya sütçü gelmezse ortada kalırız valla
Ablacım merhaba ıyıyım diyelim malum ortalık sıkıntılı gerginim bu konuda kucuk kızım influenza da bile helak olmıstu aklıma geldikçe o gunler endişeleniyorum. Esim ısı geregıde çokça insanla muhattap oluyor. Grip oldu oldum dirildim corona mı Bulastı diyeM mer_4260 merve ne yaptin ne etton cnm cocuklar nasil oldu
@GastrikAsit nazli senide özledim cnm
Kilo bildirimi yapmadinmi bugün![]()
Eline emeğine sağlık canım ne kadar sportif bir takımızSpor listesi Sonuclar
1.
Handandandan 1260
2. @medine66 835
3.@zsaracoglu 815
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ
__
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --135--200 --+--200--200--+ 80--+ 815
Handandandan -- 180 --+180 --+180-- +180--180--180 -180- 1260
Ucmelekannesi -- 90-- + 210--+ -- +90 --+ -- -- 90 480
@medine66 -- 60+245-- +310 -- -- -- 220-- -- 835
Selensu82-- 120-- 60 -- 150 --105 -- 120-- 60-- 120 735
Ela_Naz-- + -- + -- +135 --+ -- + -- 135 --+ 270
Tugbap-- 90--90 -- 135+ -- + -- 135 -- 135--+ 585
Dream -- 96+ -- 102+--144 + --45 + 90-- 144-- 157.5+ --+ 778.5
poni -- +----+--180----+-- 180
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
bazen oluyor öyle yapıyorsun yapıyorsun ama ne yaptığın belli olmuyorBugün takım ne kadar sessiz ben de rahmetli babaannemin tabiriyle “ne işim iş ne elim boş” aslına bakarsanız kayda değer bir şey yaptığım da yok boş da kalmıyorum
Emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1.
Handandandan 1260
2. @medine66 835
3.@zsaracoglu 815
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ
__
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --135--200 --+--200--200--+ 80--+ 815
Handandandan -- 180 --+180 --+180-- +180--180--180 -180- 1260