Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canim benimkide mecbur gitti bugun ise.eve gelince dedigin gibi ustunu bi odaya cikarip banyoya gidiyor. Bu tedirginlik var ama isede mecbur gidiyor napsin.
En cok minnosuma zor oluyor bu durum kapida ciglik cigliga karsiliyir babasi kucaklamayinca basiyor agidi.

kolay gelsin ablam .benimde son salonum kaldi bide supurup toz alirsam vurup kafayi yatacagim .
sagol canim
hayırlısıyla bitir de yat dinlen gülüm güle güle sağlıkla kirletin
dün dip bucak dolaplar kanepeler çekmeceleri çekip sildim süpürdüm bir tek salonu öylesine süpümüştüm bu gün tekrar mutfakla salonu süpürdüm bu günlük bana da yeter galiba yarım saat sonra kalan camları da silebilirim benim ki belli olmaz
eee yarına iş kalmazsa ne edicezz:))))

hayırlısıyla bitir de yat dinlen gülüm güle güle sağlıkla kirletin
dün dip bucak dolaplar kanepeler çekmeceleri çekip sildim süpürdüm bir tek salonu öylesine süpümüştüm bu gün tekrar mutfakla salonu süpürdüm bu günlük bana da yeter galiba yarım saat sonra kalan camları da silebilirim benim ki belli olmaz
eee yarına iş kalmazsa ne edicezz:))))
Demi abla yarina da is kalsin
Sizde iyi gunlerde temiz temiz vakitler gecirin ins

kızlar dün ilaçlarım bitti diye eşime yazdır da al gülüm dedim akşam geldi elin de poşet ilaçla ama elinin ucuyla tutuyor ,aman bir yere koymadan hepsini sil iyice dedi , sağlık ocağı doktoru da eczacı hanım da anlatmışlar eşime karantinadayım ama ilaç yazdırmaya geldim diyen virüs testi pozitif çıkıp ilaç almaya gelenler varmış bunu da rahat rahat söylüyorlarmış eczacı daha az önce biri daha geldi diyince eşim iyice tiksinmiş huylanmış el çantasından telefonuna araba anahtarına kadar dezenfaktanlı mendillerle sildim ev anahtarını da sabunla cukur cukur yıkadı adamcağız
Nasil yani hastanede tutulmuyormuymus testi pozitif olanlar.

Rabbim akil fikir versin ins. Kul hakkina giriyorlar haberleri yok.

Nasil yani hastanede tutulmuyormuymus testi pozitif olanlar.

Rabbim akil fikir versin ins. Kul hakkina giriyorlar haberleri yok.
karantina da eviniz de kalın denilen millet ilçedeyse şehre geliyor neyden nerden kaçıyorlar valla anlamadım gitti gülüm
eviniz de oturun diyince bazı insanlara bir şeyler oluyor sanki hapishanede oturun deniliyor gibi kaçma istekleri oluyor kimse 1-2 hafta evde oturdu diye çatlayıp ölmez
burada yurt dışından gelen çok kişi var gülüm onların da umuru değil gibi davrananı çok fazla diyorlar

kızlar dün ilaçlarım bitti diye eşime yazdır da al gülüm dedim akşam geldi elin de poşet ilaçla ama elinin ucuyla tutuyor ,aman bir yere koymadan hepsini sil iyice dedi , sağlık ocağı doktoru da eczacı hanım da anlatmışlar eşime karantinadayım ama ilaç yazdırmaya geldim diyen virüs testi pozitif çıkıp ilaç almaya gelenler varmış bunu da rahat rahat söylüyorlarmış eczacı daha az önce biri daha geldi diyince eşim iyice tiksinmiş huylanmış el çantasından telefonuna araba anahtarına kadar dezenfaktanlı mendillerle sildim ev anahtarını da sabunla cukur cukur yıkadı adamcağız
Ben zaten kesinlikle sağlık bakanının açıkladığı rakamlara güvenmiyorum. Sayı çok çok fazla ama bilgi verilmiyor. Neden ? Çünkü pozitif olup hafif atlatan tayfa hastanelere yığılmasın ve Fransa ve İspanya da ki gibi sağlık sistemi çökmesin diye.
Yaşlılara da dışarı çıkmayın ölmeyin de rezil olmayalım dünya aleme diyemiyolar da ayy evinizde kalın amcacım diyolar işte

karantina da eviniz de kalın denilen millet ilçedeyse şehre geliyor neyden nerden kaçıyorlar valla anlamadım gitti gülüm
eviniz de oturun diyince bazı insanlara bir şeyler oluyor sanki hapishanede oturun deniliyor gibi kaçma istekleri oluyor kimse 1-2 hafta evde oturdu diye çatlayıp ölmez
burada yurt dışından gelen çok kişi var gülüm onların da umuru değil gibi davrananı çok fazla diyorlar
Pozitif olan insan nasil sorumsuzca disari cikiyorki
Bizim milletimiz adam olmaz
Ilacini alacak hic mi kimsesi yokki

Ben zaten kesinlikle sağlık bakanının açıkladığı rakamlara güvenmiyorum. Sayı çok çok fazla ama bilgi verilmiyor. Neden ? Çünkü pozitif olup hafif atlatan tayfa hastanelere yığılmasın ve Fransa ve İspanya da ki gibi sağlık sistemi çökmesin diye.
Yaşlılara da dışarı çıkmayın ölmeyin de rezil olmayalım dünya aleme diyemiyolar da ayy evinizde kalın amcacım diyolar işte
Belki test yapilmayip hasta olan binlerce insan var cnm
Zaten her yerde test imkani varmi ki

Belki test yapilmayip hasta olan binlerce insan var cnm
Zaten her yerde test imkani varmi ki
Abla o da var ama zaten test yapılan ya da yapılacak kişiler bellidir. Yurt dışı bağlantısı ve umre bağlantılı kişilerin yakınlarına yapılacak test zor değilki. Yani gelip bana yapmalarına gerek yok. Bir kişi hastayken yanında yatan kişinin hasta olmaması pek mümkün değil maalesef en iyi ihtimalle taşıyıcı olur o da

Abla o da var ama zaten test yapılan ya da yapılacak kişiler bellidir. Yurt dışı bağlantısı ve umre bağlantılı kişilerin yakınlarına yapılacak test zor değilki. Yani gelip bana yapmalarına gerek yok. Bir kişi hastayken yanında yatan kişinin hasta olmaması pek mümkün değil maalesef en iyi ihtimalle taşıyıcı olur o da
Zaten umreden son gelen kafile karantinaya alindi
Oncesinde binlerce insan gelmis

ben can sıkıntısından (evde sürekli sıkılan oflayan poflayan saçıyla uğraşan sıpam var, canımı sıkıyorrrr) kendimi işe verdim , benim velet gelip gidip ne yesek acaba diye çekmecelere dolaba giriyor boyuna göbüşü çıkmaya başlayacak
gülüm o kadar emek boşa mı gitsin kendine bir tanesi için izin ver onu da acıkınca yemek saatin de , yada yemek sonrası çay saatin de seni yiycem de, o zaman hala canın istiyorsa yersin ve kesinlikle kendine oyalanacak bir şey bul herkesin izleyebileceği dizi belgesel bile olur
is güc yap cocuklarla oyna boya biseyler yap yine ayni evde durmak insani yemege daha Cok itiyor, tv karsisinda bu ara hep yemek istiyorum 😰
Stokları bitirme 🙄
onlar luzumsuz stok 😅
Günaydinnnn kizlarrr :KK68: :KK68: :KK68:
Hâlâ annemdeyiz yarin eve dönücez inşallah. Hep kosturmayla geçiyor. İnternet paketimde bitti. Dün kardesime geldik gece kaldık, burada wi-fi var rahat ettim.Menü listesi çook geç kaldı özür dilerim herkesten :KK51:
hosgeldin canim, dikkat ediyorsan sorun yok bence 😁
***13-19 Mart Arası Menü Paylaşım Listesi***

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe

@medine66 + + + + + + +
@selensu82 + + + + + + +
Poni Bon Poni Bon + + + + + + +
@zsaracoglu + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + ++
@Jasminium84 + + + + + + +
@askrhpozitif + + + + + + -
@tugbap + + + + + + +
Ucmelekannesi Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + + - +
Handandandan Handandandan + + + + + + +
@Tekrar dene + + + - - - -
@Furha63 - + + + + + +
@huban1234 - - - - + + +

*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.

SARI KART ALANLAR

@Jasminium84 :duduk: Cuma günü 1.5 üzerinde % ile geldiğinden sarı kartlarından biri silindi.
@askrhpozitif :duduk::duduk:
@tugbap :duduk::duduk:
Poni Bon Poni Bon :duduk:
@huban1234 :duduk:
@Tekrar dene :duduk::duduk:
emegine saglik canim 🌸
gunaydin kizlar.sporumu yaptim.bugun dip kose temizlige girisecem.vakit buldukca ugrarim..artik 2 3 gun surer..kizimida yukari kv ye yollarim.rahat rahat yaparim artik:))
kolay gelsin canim temizlik gibisi yok 🌸
Bende camlari siliyorum hava cokkkkk guzel.
Camlari silince ici acilan benmiyim sadece acaba. Temizlik guzel sey yav.

Yaz gelmeden gitse bu viruste rahat rahat disari cikalim ins
oh mis 😁 kolay gelsin canim, Bende yapmam lazim ama pislenmedi öyle idare eder 😅 temizlik iyidir rahat oluyordu icin ferahliyor 🌸
bu gün eşim de evde bundan sonra iş yerine 3 kişi gidip çalışılacakmış dönüşümlü olarak hafta da ya da 10 gün de bir gidecek demektir evden çalışın demişler ama imkansız katip olmadan neyi kime yazdıracaksa dünden beri canı çok sıkkın bu gün de nöbetçi allah yardımcımız olsun
özet kocası evde olanlar kervanına ben de katıldım , benim neyim eksik sizden :KK70::rolleyes:
kolay gelsin abla 😁😁 es evdeyse Tamam 😀
Tam şeytanın bacağını kıracaktımki kızım uyandı🙄
Eliptik yapıyım dedım yarım saat en azından lakin 14dk yapabıldım sadece ne diyelim buna şükür ☹
oda bisey canim devam edersin ins 🌸
Ne kadar sorumsuz insanlar var Sonra Neden yayiliyor, böyle sorumsuzlar yüzünden iste. Bazilarinda belirtide olmuyor bulastigini anlamadan bile insanlara bulastiriyorlar 😓

Herkese hayirli günler 🌸🌸
Ömür bitiyor ev isleri bitmiyor 😤
Oturayim asagaya dedim Oda olmadi, sonrasinda cocuklarla biseyler yaptik, simdi kendileri oynuyor oturdum biraz 🤓🤓
Sürekli iş iş nereye kadar.
Birazda kendin için birşeyler yap canım

Back
X