Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kardeşim şu göğüse takılan elektriksiz olanı kullanıyor bebek birinden emerken diğer göğsüne takıyor
Çünkü bn ikiz emzirdim ne çok emzirirsen o kdr çok sütün oluyor
Onların bende işe yarayacağını hiç sanmıyorum canım o biraz rahatça sütü akanlar için çünkü
Benim de kafamı karıştıran o
Şu anda oturduğumuz yer biraz daha tenha yerler
Annemin orası daha merkezi daha canlı daha güvenilir
Ama annem işte kafamı kurcalıyor

Canım elektrikli olanlar daha güzel sağıyor onlardan al derim
Yani her şekilde maddi olarak bana bi katkıları var dolayısıyla annemin laf edeceği şey var ama az da olsa uzaklık iyi oluyordu şimdi Yanyana binalarda nasıl oluruz bilmiyorum

Babamla yakın olmak çok isterim o bana ben ona destek oluruz ama annemle fazla yakın oldu mu ilişkimiz kopma noktasına geliyor

hey allahım yaaa her büyük lafımı ayağıma doluyor yaa
Bu eve taşındığımızda eşim demişti ki annen yakında gelin burada yaşayın da diyebilir ben de aman yok asla o kadar yakınına gitmem demiştim 🙈
Elektrikli bi tane bakıcam canım çok sağol
Ah ahh bilmezmiym bende cok severm ama yemiyorm bu ara bende 71-72 arasi takildm kaldm ama 1 nisan diyorm hep kendime inşallah oda yaln olmaz
Rahatlıktan sonra diyette bayıyo anam 😔
Kızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
Pınaaar pınaaar kv 5 dk uzaklıkta bana eşim gelmeyin virüs var dedi. Evde çıldırıyolar benim kızı göremiyolar diye düşün kv görümcem ve kaynım . onları bile almıyoruz eve ve gitmiyoruz. Durum ciddi canım görüşme kimseyle

Jasminium84 Jasminium84 canım alıntı yapmıştım ama uçmuş son kez yazmış olayım hatırlatmak değil de senin annen ile anneannen arasındaki ilişki nasıldı acaba birbirleri ile kaynaşması sevilmeyen bir kız çocuk olup seni kendi gibi görüyor olabilir mi eğer böyle ise kendi ile yüzleşmesi lazım yüzleşip içindeki açığı paylaşırsa sevmezse bile sana yakınlığı değişir abine olan düşkünlüğünde bu sebepten eğer Böyle ise

Senim seviyeler nasıl gidiyor canım
Sukur korktugum gibi degil canim. Alisiyorum artik. Hala tatli krizleri hat safada tabi ama oda gececek. Meyvesizlik zorluyor biraz.kizlara portakal soyarken o koku aman allahim nasil bir koku

Sen iyice alistin artik degilmi. Seviyelere bizimle devam ediyorsun heralde sende

Yasemin ile benim annem aynı topraktan canım.
Varolsunlar ama onlar varken kaynanaya ihtiyacımız yok. :KK70:
benimde esim kv demin yokluğunu aratmıyor sagolsun
Aşıyı veliler bulacak deniyor 😂
muhtemelen bulurlar😂😂
yaz tatiline kadar devam etmez inş.

Bu gidişle olabilir🤣🤣
bana kalırsa baglarlar gibime geliyor vakalar baya hızlı artıyor suan
Kızlar sizin bulunduğunuz yerlerde de camiden toplu dua yapılıyor mu?
Yatsı ezanından sonra burda böyle bir uygulama var birkaç gündür..
yapılıyor canım
Fransa'dana gelen bir Trabzonlu da, yurtdışından geldiğini saklamış, düğün dernek, akraba gezmiş, doktorlara da söylememiş
Ölmüş tabi (gebermiş demek geliyor içimden)
Bana bulaştıysa herkese bulaşsın felsefesi :KK12:
Bu sorumsuzun yüzünden 70 kişi karantinadaymış, içinde doktor ve hemşireler de var...
Şimdi hepsi adamın geçmişine rahmet okuyordur..
ay onu duydumda ne cahil insanlarımız var devlet napsın bu insana
Toplu karantinadan önce yurtdışından gelenler 14 gün evden çıkmasın dendiği için adam evde oturmak istememiş, onun için gizlemiş
keske en bastan devlet kontrolünde olaydı
Off artık bunaldım valla hep aynı şeyler, bi mayıştım bugün😓 çocukları yatırınca koltuğa oturunCa başlıyor bende yeme isteği, yorgunluktan mi midem kazınıyor yoksa stressten mi bilmiyorum 😓😓😓
cocuklar da gec yatmaya basladi benim onlardan sonra bende uyuyorum
Cicekler de cok ilgi istiyor
valla benden cok onlarla ilgileniyor 😂
Aynen bende evi bi elden gecirsem Iyi olcak detayli dolaplar, atilcaklar vs ama cocukla yarim kalck diye hicbiseye girisemiyorm
kendini yormadan yap canım 0
Kızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
pınar bencede yanlıs yapıyorsun kimden kime gececegı belli degıl azıcık sabredıcez yoksa bu evde kalma suremizi daha cok uzayacak
doğru sen zaten erken kalkıyorsun .
of yaaa bilmiyordum şimdi senden öğrendim yazık yeterli tedbir olmayınca kaparlar tabi doktoru da hemşiresi de ilk cephede sağlık çalışanları sonra polis zabıta var rabbim hepsini esirgesin
amin abla amın
Evet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür 🤲
cok sevindim canım tez zamanda kavusursunuz Insallah baban nasıl
Aynen öyle canım..
Bu salgın herkeste farkındalığa neden olacak inşallah
kesinlikle canım

Sukur korktugum gibi degil canim. Alisiyorum artik. Hala tatli krizleri hat safada tabi ama oda gececek. Meyvesizlik zorluyor biraz.kizlara portakal soyarken o koku aman allahim nasil bir koku

Sen iyice alistin artik degilmi. Seviyelere bizimle devam ediyorsun heralde sende
Evet canım ben baya alıştım. Meyveyi benim canmda çok çekiyor arada. Ben sizle devam etmiyorum canm 5 gün sonra 2.seviyeye geçicem nasipse. Geçen seneki ağustos takvimine göre yapıyorum. Sizin serbest gününüz baya çok ama hadi iyiysiniz🙂

Aman Pınar gözünü seveyim ben 13 Mart’ta okuldan çıkış o çıkış bi balkona çıkıyorum 😃 geçen komşum geldi kapıdan tart kalıbımı istemeye uzakta durmuştu ben de uzaktan uzağa uzattım zaten burda akrabalarımız filan da yok hep evdeyiz eşim de nöbet sistemine geçtiler 3 günde bir gidiyor işe
Evet oksijen veriyorlar şuan iyiye gitmeye başladı çok şükür 🤲
Gözünüz aydın çok sevindim canım
Seviye nasıl gidiyor zehram?
Şükür canım her gün oruç tutuyormuşum gibi hissediyorum 😁
Evet balım 1 haftadır wcye çıkamıyorum 😔
Ahmet apanın bi ses kaydında sinamekini duymuştum sanki kabızlık için

Back
X