• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinnnnnn mutlu pazarlar 💕💕💕

Dün mecazen degil, gercekten taş tasidim 😅cok yorulmusum

Ogleden sonra şarj icin reale gittim ama orda yoktu, baska yere gitmek icinde geç kaldim
Bantla falan tutturmaya calistim
Pazartesi iş den sonra alicam mecbur

Ucmelekannesi Ucmelekannesi evdekiler benim tele uymuyor cnm

Günaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Bugün31 yaşıma fit girmek isterdim :KK43:
Ooo doğum günü cocugumusun 😁
Almamamanda güzel ama versen daha iyi tabi cnm :))

Yeni yaşın huzur mutluluk saglik, citirlik getirsin insallah bitanemmm 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Takima ilk geldiginde 26 din heralde 😅

Günaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Bugün31 yaşıma fit girmek isterdim :KK43:
Nice mutlu senelere dogum gunun kutlu olsun canim:KK200:

ablacımmmm❤ seni cok ozledım ya yoksun da musait olamıyorsun ben listedeyım ama sen yoksun 😩 ama fena gazdayım dugun var. 🤪
tam gelemesemde takip etmeye calisiyorum bitanecim 💕💕💕💕harikalar yaratiyosun, senden bekledigim gibi 😍😍😍
Selamlar kızlar eyü akşamlar :KK53:
Eşimi karın germe ameliyatı için uzun dil dökmeler neticesinde sonunda ikna ettim :confused:
Bilgisi deneyimi olan var ise alırım bi dal :KK70:
Kiz senin aşırı kilon yoktuki, ameliyat olmani gerektirecek 🙄

Karin germe baya zor

11 temmuz cumartesi
Bugunki menüm
Sabah 10.30
bir yumurtalı sucuk peynir zeytin 2 dilim ekmek 2 b şekersiz çay

Öğlen
1tb kavurma 3 dilim karpuz 1 dilim ekmek

Akşam 17.30
iki kasik menemen 1 dilim karpuz 1 dilim ekmek
2lt su
Yarim saat yürüyüş
Yarından itibaren ekmeği azaltacam bu aralar fazla ekmek yiyorum
Dediğin gibi ekmeği azaltırsan çok daha iyi olacak rakibem 👍

gecmis olsun canim

sagolun canlar. Agizlardaki.maskeler olmasa(oda yarim yamalakti )normal zamandan bir farki yoktu dugunun. Uzaktan oturdum hayirli olsun dedim, gelin kizimizla bi oynadim cok durmadim geldim evime.
Rabbim mutluluklarini bozmasin ins.
gelmedi canim.
Kiz dogru diyon bizim kiz nickiyle celisecek😁😁😁😁
gecmis olsun canim.
olur canim ins. Rabbim saglikli sihhatli nasip etsin ins.
Vakti zamani vardir en beklemedigin anda gelir ins
baya yorucudur. Gelince islaklari hallet toparlan git gelince canta duzelt falan.
Allah kolaylik versin. Ama bi yandan da guzel canim bizizmkilerde nerde su birikintisi gorseler deniz diyorlar😁😁
2 yas bencede erken. Benimkide daha anne baba mama aba baska kelime yok.
Kizlar 2.5 yasinda ogrenmisti. İdeal o cocuk hazir degilse 3 te olabilir tabiki
saglik izni de mi normal izne sayiliyormus.
Listeye girmek dusundurmuyor canim su ara bende duzene girmeye basladim. Ama kp durumu kptulesiyor ve olurse kv yaninda bayaaaaaaaa dururuz ve tarti gunleri sikinti olur. Ben listedeymisim gibi hareket edicem yine ama bakalim son karari cuma veriyim ins

Benimkide hala baska kelimeler soylemiyor. Yasitlari neler neler soyluyor . her cocuk bir degil tabiki ama ne biliyim .ortanca kizda gec konusmusti baya bida ablaya cekmis
Teşekkür ederim canım 🙏

Back
X