- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
- #378.041
canım bölgesel egzersiz şart onsuz olmaz zaten, o yüzden kilo vermeye başlandığı anda bölgeselde yapmak lazımki sarmasınEvet çok zormuş okudukça geriliyorum
Göbeeem küçülmüyor abloş ya ekstra büyük
Yeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
canım bence en az bile vicdan azabı duymana gerek yok, bebeğin artık bebeklikten çıktı zaten küçük cocuk oldu doymuyordur zaten memeyle. Küçük olsa neyse artık düzenli yemek yemesi lazım, yese yine insan tadımlık verir ama yemiyormuşKızlar kafayı yemek üzereyim.
Tam bir aydır hergün bebeğimi sütten kesmeye niyet ediyorum.
Benim adam her seferinde duygu sömürüsü yapıp biraz daha emzir diyerek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Dün akşam yazmıştım, bugün için kesin niyet ettim diye, yine aynı şeyi yaptı, şu an vicdan azabı içindeyim![]()
Hadi allahım bi avazda kurtarsın inş güzel haberlerini tez vakit alalımKizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.
Bu arada @bi prenses annesi kardesim hastanede gece agrisi vardi zatrn sabah gitmis dogum baslamis demisler haber bekliyoruz kizlar ins sag saglim gelir pasamizda anneside evine![]()