• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba
Sabah 11.00
1 kaşarlı gözleme
Kızarmış patates
Çay
Biraz domates ve salatalık(dışarda)

14.00
1 büyük dilim çikolatalı pasta

16.30
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak fırında sebze
1 parça tavuk

19.00

5 6 tane kanat

ne kadar su içtiğimi hatırlamıyorum 🙄

2 gündür 7 aylık bebeğim 37 40.5 arası değişen enfeksiyon kaynaklı ciddi ateş yaşıyor.Çok ağrısı var: Uyumuyor ben de tabi. Epey yorgun ve gergin bir süreç yaşıyorum
Buraya da kopmayım diye yazayım dedim.
Yoksa iyice kopucam süreçten. Ne yediğimi hatırlamak için epey düşünmem gerekti. Kaçamaklarım gözleme ve pasta fazla. O ara sadece karnımı doyurmayı düşündüm sanırım😳
Selâmlar ilk menüm,
24 Temmuz menüsü

Sabah

10.30
3 dilim wasa
Çay
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
1 haşlanmış yumurta

Ara
Hindistan Cevizi yagi ile bir kupa filtre kahve

15.00
Bı tabak kabak kavurma
Bı kase yoğurt
1 dilim wasa

20.00
6 köfte
3 dilim tb ekmek
Közlenmiş sebze

Su 2 yi geçmemistir ama hala içiyorum .
Su içmeye çok alışık değilim.

Akşam yemeği çok oldu.
Burda akşam geç oluyor güneş geç batıyor o yüzden çocuklarla geç saatlere kadar disardayiz.
Acikiyoruz mecbur yemek yapıyorum.

Spor 1 saat normal tempoda yürüyüş
Yarım saat bisiklet sürme

Birde çok fena gribim heryerim ağrıyor burnum akıyor.

İkinize de çok gecmiş olsun kızlar

Günaydınnnnnn herkese 💞💞💞 normal e donusumn ilk gunu dugun dun oglen olunca erken bitti. Bizde Urfa ya gezmeye gidelim dedik cok yakın Adıyaman'a. Saat 22.30 oldugunda adıyaman geri gelmıstık ama esim kendine guvenemedı donus ıcın benım de gozumden uyku akıyordu bı 7 saat bende kullanamazdım minik bebem sıkıntıdan aracta aglama krizine girdi falan velhasıl bız kaldık burda annemler yola devam etti su an kahvaltı yapıyoruz bı saate yola cıkarız😎😎 gunlerdır ilk kez dun uyudum klima acıktı mınımalde olsa bu ne sıcak Allah im hergun 40 in ustunde ydı derece 🤪🤪🤪 bu arada dun kuaforde tartıldım odem gıtmıs galiba kilom cuma bildiriminden daha az dı 😜😜😜

Gunaydinnn kizlar

Mutlu haftasonlari 💓

Mefkurem Mefkurem nerede bu arada? Gözüm onu aradı gelince :)
ben biraz yoğundum cnm pek gelemedim

Sen nasilsin, hersey yolundami 💓
Mefkurem Mefkurem takımın güzel ablası dün gelmişsin nasılsın? İyi misin ? Bahçe işlerin bitti mi ? Sağlığın sıhhatin yerinde mi?
Malum cuma olunca merak ettim takim ne yapmis diye 😁

Yeni arkadaslarla tanisamadik,sanki baska takim olmus gibi 😂

Hemen hemen bitti cnm, en azindan benim yapacagim işler bitti
Bi çimen gelicek daha, bide terasin yan tarafina cam yapilacak, yapicak adam izindeymis

Sen ne yaptin, misafirlerin gittimi
Koruma nasil gidiyor 😁

Gün ortası olmadan bende bir günaydın diyeyim😂

Günaydın takımımın Güzel Hatunları😍

Sabah 6 'da kalktım, totom yer görmedi:temizlik:
Şimdi çayımı aldım ve oturdum:kahve:

Sizler neler yapıyorsunuz
gunaydın canım ☺️ biz donus yolundayız epeyce de yolumuz var Sivas a kadar mola vermemeyi dusunuyoruz ama bebeler ın cıs ve market ihtiyacı olmazsa su an malatya ya gecıyoruz 🤪

gunaydın canım ☺ biz donus yolundayız epeyce de yolumuz var Sivas a kadar mola vermemeyi dusunuyoruz ama bebeler ın cıs ve market ihtiyacı olmazsa su an malatya ya gecıyoruz 🤪
İyi yolculuklar canım 😍 iyi gezdin ama😅
Hataya gelmedin gerçi ama:KK8:

Gunaydinnn kizlar

Mutlu haftasonlari 💓

ben biraz yoğundum cnm pek gelemedim

Sen nasilsin, hersey yolundami 💓

Malum cuma olunca merak ettim takim ne yapmis diye 😁

Yeni arkadaslarla tanisamadik,sanki baska takim olmus gibi 😂

Hemen hemen bitti cnm, en azindan benim yapacagim işler bitti
Bi çimen gelicek daha, bide terasin yan tarafina cam yapilacak, yapicak adam izindeymis
Günaydın canım
İşleri yoluna koymana sevindim😍
Kazanın bildirimi ile epey üye geldi takıma, sende bir süredir gözükmeyince yabancı gelmiş olabilir.
Burası senin takımın işleri yoluna koyduysan bekleriz artık

Namaria Namaria geçen okuma yapıyorum demiştin, merak ettim ne okuması yaptığını, özel değilse paylaşabilir misin
kaptanım 4444 tefriciye salavat grubumuz var onun okumalarını yapıyorum her gün onun dışında
Erbaini İdrisiyye 40 ismi şerif, Salavatı kübra, fetih suresi yasin suresi, tefsir 10 sayfa her gün okumaya çalışıyorum
bu ara diyet yemek vs aksatmaya başladım günlük okumalarımı ama toparlayacağım inşallah

Back
X