• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma günü hesap yaparken 24 Temmuz kilolarımızı baz alacağız, yüzdemizi 2 'ye böleceğiz ama
O zaman ben suan sabit gorunuyorun 24 temmuzda 72.0 dim suanda oyle kaptanim

Herkese slm sevgili takımım :confused: kaç aydır giremiyorum kim var kim yok kimler gelmişse hoşgelmis
19 Haziran'da normal doğum denediler ama çatım dar açılmadigi için sezeryanla 40. Haftada geldi kızımız . 40. Haftaya goren düşük kilolu olduğu için prematüre sayıldı ve ilk 2 hafta hep hastanedeydik herseyine baktılar sonuç genetik:olamaz: hayır zaten karnimdaykende belliydi ama ikna edemedim doktor civanlari . Anasin ne ki danası ne olsuna bağladık sonunda . 45 günlük kolik bir bebeyle gece gündüz ayaktayım ve kilo veremiyorum hep ödem 30 derece ev mi olur ya :KK43:
Doğum öncesi :75.7 doğum sonrası : 78.4 e indim güncel : 81.2 :eek: ilerlemeden dur demeye geldim
Handandandan Handandandan yer var mı
Gecmis olsun bebegini saglicakla buyut canim saglik sorunu yoksa dusuk kilolu olsun bisey olmaz benim kizimin kilosuda doktora gore fazla bile ama her gören insanlar gelismiyormu kilo almiyor deyip duruyor bende bebekken cok zayifmisim simdi kiloylarla ugrasiyorum:KK51:

Herkese günaydın ☺ ilk kilo bildirimi benden gelsin. İsteyen stediği gibi kızsın
Cuma 63.1
Bugün 63.6
Fark +500😩😩😩
Hakkettim o kadar yersem böyle olur.
:skandal:
Günaydın Kızlar 😍😍
Bende yeni bir başlangıç yapayım
73.9 ile bismillah diyorum :KK6: :KK6:
Haydi hayırlısı 👏🏻
Günaydın herkese :)

Cuma 82.1
Pazartesi 82,1

O kadar sağlıksız ve öğünsüz üç günden sonra en azından almamış olmak tesellim, bugünden başlayıp düzene gireceğim yeniden inş.
Artıda olmaman bile teselli canım
Günaydın ☘
Kilom cuma ile aynı 64.3 😊
Neyse ki sabitsin canım sabitlere sevinir olduk hemen bayram psikolojisini atalım üstümüzden
Günaydın arkadaşlar sabit kalanları ve eksi görenleri tebrik ediyorum. Artı görenler de cumaya kadar toparlarlar inşallah :sinirli:
Bugün benim doğum günüm 😇 kendime fırında sebze yaparak kutlayacağım inşallah 😂
hepinize sağlıklı günler diliyorum
Nice güzel yaşların olsun canım tartı bildirimini göremedim
Günaydın kızlar bende kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta pazartesi: 90.8
Bu hafta pazartesi: 90.5
Fark: -300
Bayram haftasını en az hasarla atlatmışsın canım 👍🏻
Günaydın kızlar
geçen cuma 80.9
Bugün 82🤐
artı 1.100gr
eksiye geçmek için elimden geleni yapacağım
Kuğuuuu iki günde 1 kilo almamışsındır çoğu ödemdir dengelemeye çalışırsan Cuma’ya eksi görürsün kuzum
Kilo bildirimi
Cuma 71.4
Bugun 72.0
+600 🙄
Nerde benim hunim 🤦‍♀️
Cuma günü hesap yaparken 24 Temmuz kilolarımızı baz alacağız, yüzdemizi 2 'ye böleceğiz ama
Desene yandı gülüm keten helva 🤦‍♀️
Herkese senin nezninde slm vereyim abla :KK68:
Abla ele avuca geldi ama maalesef kolik bir bebek şimdi siteye onun için girdim ne yapsam ne etsem diye rezene ve Humana uyku çayı varmış onları araştırmadan vermek istemiyorum ,ne gecem var ne gündüzüm eşim de aynı inan Kuzey bile birden büyüdü sorumluluk aldı resmen çocuk en çokta buna üzülüyorum
Hoş geldin canım Allah yardımcın olsun inşallah
Herkese slm sevgili takımım :confused: kaç aydır giremiyorum kim var kim yok kimler gelmişse hoşgelmis
19 Haziran'da normal doğum denediler ama çatım dar açılmadigi için sezeryanla 40. Haftada geldi kızımız . 40. Haftaya goren düşük kilolu olduğu için prematüre sayıldı ve ilk 2 hafta hep hastanedeydik herseyine baktılar sonuç genetik:olamaz: hayır zaten karnimdaykende belliydi ama ikna edemedim doktor civanlari . Anasin ne ki danası ne olsuna bağladık sonunda . 45 günlük kolik bir bebeyle gece gündüz ayaktayım ve kilo veremiyorum hep ödem 30 derece ev mi olur ya :KK43:
Doğum öncesi :75.7 doğum sonrası : 78.4 e indim güncel : 81.2 :eek: ilerlemeden dur demeye geldim
En doğru kararı vermişsin canım ben doğuma 90la gittim doğum sonrası 78dim takıma geldiğimde ise 91 🙈
O zaman ben suan sabit gorunuyorun 24 temmuzda 72.0 dim suanda oyle kaptanim
Cuma’ya kadar bir nebze eksi görürsün inşallah canım ama yüzdenin 2ye bölüneceğini unutmayalım

Günaydın arkadaşlar sabit kalanları ve eksi görenleri tebrik ediyorum. Artı görenler de cumaya kadar toparlarlar inşallah :sinirli:

Musmutlu yaşların olsun inş, çok çok mutlu ol :)

A.selam canim Allah kolaylik versin🌸
Iyi etmissin tez vakitte gelmekle bu zamanlarda kilo daha cabuk gidiyor 🌸

Herkese hayirli günler🌸
Dün evde kalmakti niyetim Ama olmadi malesef Gec saatte geldim eve.. Bugunde islerim var disarida olucam.. Evde olmup ayagimi uzatmayi özledim 😅😅
Ben evimi öyle özlemişim ki Bir haftadır yoktum ondan önce de misafir vardı hep koltuklara uzanıp bugün hiç iş yapmayasım var ama bi ton çamaşır var

Neyse ki sabitsin canım sabitlere sevinir olduk hemen bayram psikolojisini atalım üstümüzden
Bu benim 2 günlük kilom canım, önceki cumayla 2 kilo farkım var 😊 inşallah cumaya kadar almam da 64e düşerim onun için uğraşacağım :KK17: son düzlükteyim biraz daha sıkmam lazım dişimi:KK53:

Günaydın kızlar çok işim var bugün geceden beri çamaşır makinesi çalışıyor köye götürdüğüm her şeyi yıkıyorum evi temizlemem lazım her taraf toz gelirim fırsat buldukça 😘
Kolay gelsin canım eve dönüş ayrı dert şimdi hele o çamaşır yıkama faslı :skandal:

Tunaydin dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli yillara canim 🥰🤗
Bende artidayim merdaneyle dov beni 🙄🤐
insallah cumaya toparlayip eksiye gececem

Tunaydin dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli yillara canim 🥰🤗
Bende artidayim merdaneyle dov beni 🙄🤐
insallah cumaya toparlayip eksiye gececem
Çok teşekkür ederim canım 😇🌸
Takımımızın en takdir ettiğim üyelerindensin listelerin sağlıklıydı hep maşallah hemencecik toparlarsın inşallah canım 🤗

Son düzenleme:
Herkese günaydın ☺ ilk kilo bildirimi benden gelsin. İsteyen stediği gibi kızsın
Cuma 63.1
Bugün 63.6
Fark +500😩😩😩
Hakkettim o kadar yersem böyle olur.
cok değil cnm bence cumaya kadar halledersin
Günaydın Kızlar 😍😍
Bende yeni bir başlangıç yapayım
73.9 ile bismillah diyorum :KK6: :KK6:
hadi bol eksilerin olsun hepimiz fit olalım cnm🤭
Günaydın herkese :)

Cuma 82.1
Pazartesi 82,1

O kadar sağlıksız ve öğünsüz üç günden sonra en azından almamış olmak tesellim, bugünden başlayıp düzene gireceğim yeniden inş.
sabit olmak cumaya eksi gelmesi demek insAllah cnm 😉
Günaydın ☘
Kilom cuma ile aynı 64.3 😊
çok güzel cnm cumaya eksiye geçersin insAllah
yeni yaşın hayırlı olsun cnm sağlıkla sevdiklerinle nice güzel günler görün insAllah 🤲🤗
Günaydın kızlar
geçen cuma 80.9
Bugün 82🤐
artı 1.100gr
eksiye geçmek için elimden geleni yapacağım
owww cumaya eksiye geçersin insAllah canım
Kilo bildirimi
Cuma 71.4
Bugun 72.0
+600 🙄
cumaya halledersin insAllah cnm
Herkese senin nezninde slm vereyim abla :KK68:
Abla ele avuca geldi ama maalesef kolik bir bebek şimdi siteye onun için girdim ne yapsam ne etsem diye rezene ve Humana uyku çayı varmış onları araştırmadan vermek istemiyorum ,ne gecem var ne gündüzüm eşim de aynı inan Kuzey bile birden büyüdü sorumluluk aldı resmen çocuk en çokta buna üzülüyorum
hg cnm hayırlı ömrü olsun inşAllah ismini ne koydunz bayadr gozukmuyosun baya merak etmiştim geldiğine sevindim insAllah sağlıkla veriirz fazla kiloları bebeğinde düzene girer insAllah kolik bebek zor oluyor çok şükür bı şimdilik iyiyiz ama değişmez insAllah
Günaydınlar

Başlangıç 71.5
Bu hafta 70.9
Fark -600gr
tebrikelr cnm cumaya daha da artar insAllah eksin cnm
Bayram haftasını en az hasarla atlatmışsın canım 👍🏻
aynen cnm bklm bu hafta eksiye geçerim insAllah

Hoşgeldin Bahar,
Bebeğin hayırlı olsun
Takımda yer var tabiki

Back
X