• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün baya kötü bir gün geçirdim ya😔 Eve geldiğimden beri başım zonkluyo, uyudum yine geçmedi. Bizim okuldaki öğretmenler arasında ufak bir sebepten gerginlik çıktı. Hala gorduklerimin şokundayım🤯 Allah kimsenin aklını başından almasın valla🤦🏻‍♀️
Ben menümü yazıp biraz kendi köşeme çekilmek istiyom, yarın sabah canlı dersim var toparlayim kendimi💕
Ne oldu canım nedir sorun ?
Hayırlı akşamlar. Bugün o kadar yorgunum ki. Yeni akşam yemeği ( kahvaltı yani) yedim. 8 saat aç kaldım. Kavanozlarımı doldurdum. Bir kısmı bitti. Şimdi çay keyfi yapıyorum. Bakayım kimler neler yapıyor
Ben de çay koydum birazdan içeriz yarın sınav görevim var :işsiz:
Sadece dağittinmi 🤪
Abla hiç kaçmasın gözünden hiç 😁😁

Sana boyle ciddi ciddi konusmak hic yakismiyor 🙃

Yaşlandınmi yoksa kizzz 😂😂😂

Onceki hafta basladim demistin ya cnm
O zaman Odemleri atmışın

Eksinde gayet normal 🙄

Ciddi mi töbe haşaa :KK53:
Sen çikelatayı börekleri gömüklerken ben ç yatıyodum (iftira topu atmadan da duramıyorum) bu hafta aşırı iyi ve aşırıaşırısı disiplinli yedim yürüyüşsüz günüm yok. İsyeeeaan :KK53::KK70:

Evet ya kac kere free olmak istiyorum dedim yakami birakmiyorlar 🤣
Bugun 69 gordum cok sukur canim
Sen neden ugramiyorsun free yarissan en azindan hic görünmüyorsun kilo vermeye ihtiyacin yokmu zayifmisin
Yakani bırakırsam kilo vermen zorlaşır :KK53:

Ciddi mi töbe haşaa :KK53:
Sen çikelatayı börekleri gömüklerken ben ç yatıyodum (iftira topu atmadan da duramıyorum) bu hafta aşırı iyi ve aşırıaşırısı disiplinli yedim yürüyüşsüz günüm yok. İsyeeeaan :KK53::KK70:
Anacim bana niye atladin yine 😅ben kilo veremedim diye sikayetmi ettim 😂😂😂

Sende o kadar acindirma kendini
Normal öğün yemişin işte 🙃

Yayla çorbasına un atıyorum onuda çok nadir yiyorum
Diger çorbalara atmıyorum 😊
Mercimekde bakliyat oldugu icin o da karbonlu oluyor 😁unsuz olmasi biseyi degistirmez :))

Aksam Öğünün de
et türü +salata yada sebze +yogurt

Anacim bana niye atladin yine 😅ben kilo veremedim diye sikayetmi ettim 😂😂😂

Sende o kadar acindirma kendini
Normal öğün yemişin işte 🙃
Ona atlama buna atlama sen varken kime atlayım dondurmalı helvam tel kadayıfım :KK53:
Az yidim ben seksü fücudumu dinç ve diri tutmak her an gelişebilecek atraksiyonlu olaylara karşın tedbirli olmak maksadıylan o kadarcık enerji alayım demi :KK53::KK70:

Mercimekde bakliyat oldugu icin o da karbonlu oluyor 😁unsuz olmasi biseyi degistirmez :))

Aksam Öğünün de
et türü +salata yada sebze +yogurt
Aynen canim corba icmek istersem yanina ekmek yemiyorum corba salata yap dedi diyetistenim
Zaten bu sicaklarda gitmiyor

Canim insülin direnci bende yillardir var inan zor oluyor metabolizmanin kilo vermesi ama bir süre bu yaptigin sistemi devam ettirirsen direnc mirenc kalmiyor ben gecen senelerde 20 kilo vermistim bu tempoda insulin direkt 65 ten 40 Lara düştü hic moralini bozma ama olctur tabiki degerleri bilmekte fayda var
Savaşma seviş derler de bu sefer savaşmayı seçiyorum ehuheh başka alternatifim yok zaten :KK53:

Back
X