• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

4 Eylül Menüm
07.30: 1 küçük havuç

15.00: 6 yk kuru sebzeli makarna
3 yk yoğurt
2 dilim ekmek
1 dilim helva

1,5 lt su
45 dk normal tempo yürüyüş U UcanSupurge
Afiyet olsun ödül niyetine yenilmiş hem makarna hem ekmek arti helva 🤦‍♀️
Günü erken kapatmissin 😅
4 Eylül 2020

1 tane krep
Patates kızartması
2 çatal peynir
3 zeytin
1 dilim karpuz
1 su bardağı çay şekersiz

14:00 sade Türk kahvesi
3 tane kara erik

19:00

3 yemek kaşığı menemen
1 tatlı kaşığı tahin
2 dilim kepekli ekmek
2 Çay bardağı şekersiz çay
1 dilim kavun

2.5 lt su
Spor yok
Patates kızartması ne kadardi :KK53: ödül günü seysi😅😅
4 eylul

7.50
İki dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

10.30
Elma cayi

12.10
1 acma bir ayran

15.30
3 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Takriben 3 dilim ekmek ☹
2 bardak cay

18.20
6 yk karalahana salatasi

Su. 1.5 lt
Spor 1 saat yapacagim insallah
Afiyet olsun canım yarin telafi edersin

Ona atlama buna atlama sen varken kime atlayım dondurmalı helvam tel kadayıfım :KK53:
Az yidim ben seksü fücudumu dinç ve diri tutmak her an gelişebilecek atraksiyonlu olaylara karşın tedbirli olmak maksadıylan o kadarcık enerji alayım demi :KK53::KK70:
Heee bizim kiz kendine geldi 😂😂😂😂

Bayıldım, muhteşem duruyor😍
Bakımı zordur ama ya

Canim resimler acilmadi ama yarin araştıracağım cok merak ettim
baktim ama hareketler yani fotolar acilmadai google amcaya bakiyim
Nette detaylı açıklayan siteler var canlar
Birde kitabı vardı, tüm detayları ile açıklıyordu, hatırlayamıyorum, hatırlarsam paylaşırım.

canım youtubedan baktım 5 hareket 3 tekrarla başlanıp hafta hafta arttırılormuş.
bazı hareketler zorlasa da başlayacağım ben. hem kendimi motive etmek için spor matı almıştım onda yaparım iyi olur inşallah :KK200:
Spor matı dediğin nedir canım
evet bende farkettim canim. Tabi daha esnek bunlar😁😁
5 vakit namaz kılsak, spora ihtiyaç kalmayacak oysaki
Dün eşime uyup diyet bozmak gibi bir hata yaptım susamlı pide ve makarna bana tam 1.8 kg artı getirmiş :KK43:
Aynı öğünde mi ayrı öğünlerde mı yedin bunları 🙄

Afiyet olsun ödül niyetine yenilmiş hem makarna hem ekmek arti helva 🤦‍♀️
Günü erken kapatmissin 😅

Patates kızartması ne kadardi :KK53: ödül günü seysi😅😅

Afiyet olsun canım yarin telafi edersin
Ne kadar olduğunu bilmiyorum gözüm döndü bi baktım tabak boşalmış 🙈 ödül saydım

Spor matı dediğin nedir canım
canım spor yaparken yer hareketlerinde falan altına seriyosun ben motivasyon için aldım şevklendirsin diye :))
180*60 boyutunda 10 ml kalınlıgında aldım şöyle bişey

2.webp

Bugün arkadaşıma davetli idim, yeni ev arkadaşı ile tanıştım. Bayanlar bir araya gelince hep konu bı yerden kiloya dönüyor tabi. Nasıl bu kadar çok zayifladin nasıl 13 kilo verdin nasil nasıl derken bol bol kulağınızı çınlattimm kızlar🤣
Handandandan Handandandan Kaptanimizin disiplinini U UcanSupurge spor sorumlumuzu ve Pembe Lotus Pembe Lotus menü kontrolücümüzü anlata anlata biteremedim😆 Şaşırdılar baya burası nasıl bı yer nasıl bı sistem hayret ettiler😂
Teşekkürler kızlar iyi ki varsınız 🙏💕💕💕
Burda birbirimizin hayatına dokunabilmenin çok değerli olduğunu düşünüyorum canım.
Sende iyi ki varsın💞

canım chrome u devre dısı bırakınca nası gireceğim anlamadım :/
En kolay kullanımı Opera tarayıcısı sunuyor canım, reklamda yok üstelik
Merhaba kızlar, sabah canlı dersim vardı. Sonrasında da derse katilmayan öğrencilerin velileri ile konuştum. Bı ton dert ne olacak bu çocukların hali şaştım kaldım vallahi😔
Kimi köyde, kimi internet yok diyo, kimi telefon bile yok diyo, kimi de ders saatleri erken bizim çocuklar uyuyor diyo🙄
Okullar da açılmazsa bu sene yine öğrencileri kaybedeceğiz😔
Velilerde biraz elini taşın altına koysa çok güzel olacak aslında bu sistem.

Bizim ülkede veliler, okulu öğrencinin eğitim gördüğü yer olarak değil, başında savıp gönderdiği çocuk için güvenli bir liman olarak gördüğü için eğitime destek sıfır

Şu videoyu da eklemiş olayım 😅

Yok yok öyle bişi 🤣 Akşam eşim geldiğinden beri adama kendimi gösteriyorum :confused: Bak eşofman nasıl bol geliyo, bak tişörtümün kolları nasıl da geniş geliyor, biraz daha vermişim dimi diyip adamın başını yedim:KK70:
Motivasyonunun neden arttığı belli oldu😅
1,8 ve 12 hariç diğer kademelere şu an okul yolu görünmüyor malesef. Sağlık bakanı en son böyle dedi😔 bu sene de uzaktan eğitime devam
Ben duymadım, yenii bir açıklama mı yapıldı

Hellööö takım hayırlı cumalar :KK200:

Geçen hafta : 67.9
Bu Hafta : 67.1
Giden: 0.8
Yüzde: 1.178
maşallah isteyince ne güzel kilo veriyorsun sen öyle kedi kız 🙃😍
Geçen Cuma: 94.2
Bugün: 94.2
Fark: Sabitim

Bu halde bile eksi olamadığıma inanamıyorum😩

Ödemdir de geçer inşallah...
Cokda iyiydi menüler kesin odemdir cnm

Kızlar az sonra oglani uyuturken gelicem biturlu gecmis yapamadm gelemedm. Son dakka mangal yalan oldu hava acayip ruzgara cevirdi zaten hafif vardi serinliktwle olunca coxugu usutmiyelim dedik, nasipse yarin gidicez esimn is arkadasiyla esinide davet ettik bakalm nasl olcak kahvalti sonrası cikicaz. Az sonra menumu yazicm bugn hic olmadi malesef :( yemek plani degisince disardn soyledk ve komsum asure getirdi tabi ben cok sevdigm icin bugunde cuma oldugu icin dayanamdim yedim :(

maşallah sanaa

az az da olsa gıdıyor şükür

gözün aydın canım kısa sürede 100 bandını kırıcaksın inşallahh

hep mı boyle az az gıdıyor

maşallahhh dıcek dıcek bırsey bulamadımm:nazar::nazar::nazar:

ben de 60 lara el sallayamadım bı haftaya sallıcaz ınsallah artık

ayyy çok guzeell darısı basıma canım:KK200::KK200::KK200:

maşallahhh bu hafta da benı geçmişsin 7 leri görmüşsün maşşallah sana

vallahı ben de aynı durumdayım bırsey yıyesım yok

aynen canım bu hırsını kaybetmezsen haftaya 2 katını da verırsın tabıkı

oyyy kötü olmuş ama mod dusurmek yok yanlışlarını bılıyorsundur onları cıkar hayatından eksı de gelır ardından
Teşekkür ederim canım metom sağolsun iyi verdiriyor kiloyu☺️

Kızlar az sonra oglani uyuturken gelicem biturlu gecmis yapamadm gelemedm. Son dakka mangal yalan oldu hava acayip ruzgara cevirdi zaten hafif vardi serinliktwle olunca coxugu usutmiyelim dedik, nasipse yarin gidicez esimn is arkadasiyla esinide davet ettik bakalm nasl olcak kahvalti sonrası cikicaz. Az sonra menumu yazicm bugn hic olmadi malesef :KK43: yemek plani degisince disardn soyledk ve komsum asure getirdi tabi ben cok sevdigm icin bugunde cuma oldugu icin dayanamdim yedim :KK43:
Önümüzdeki günler özellikle pazartesiden sonra sıkı bir beslenmr ile telafi edersin cnm

Daha önceki iki hamilelikte de bulantım falan vardı, acile gidip serum yemişliğim vardı ama şu anda durumum vahim ötesi. Artık kilodan mı yaştan mı bilmiyorum🤷🏻‍♀️
Kilodan dolayı canım, "vücutta ne kadar toksin var ise o kadar fazla bulantı olur" der Üstadım Aidin Salih

Selam kızlar gidince bidaha gelemiyorum ya ☹
Pazara gittim geldim bol yeşillik sebze alarak bütün haftanimi kurtardım 😍
Kızı uyutuyorum uyuyunca eliptikmi yapsam yoksa pancar turşusumu karar veremedim 🙃
Gündüz spor yapamıyorsan şimdi spor yap gündüz turşunu kurarsın canım

Back
X