• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahve saati
Kahvenizi alın gelin, az dedikodu yapalım kızlar 😅

Kızımın elinden:nazar:

1599302467828401397188.jpg

Kızlar şu ara eşimle sürekli tartışıyorum. Ben tartışıyorum. Ona göre hiçbir problem yok. Sürekli bilgisayar başında boş zamanlarında. Aşırı sıkıldım ve bunaldım bu durumdan. Evli olanlar nasıl zaman geçiriyorsunuz evde eşinizle. Valla normal evlilikler nasıl oluyor cidden merak ediyorum. Neler yapıyorsunuz bana bi anlatın. Ben mi çok abartıyorum. Koronayı bahane edip dışarı da çıkmıyor. Ben sakin yerlere gidelim istiyorum. En fazla birlikte film izlemek istiyor. Sıkılıyorum ben de sürekli film izlemekten. Neler yapıyorsunuz bi anlatın bakalım
ablamlar da arada balkonda buluşup kahve içiyorlar :-) bır de arada yemek yapıyorlar beraber ama o zaman kesın kavga cıkıyor evlilikler genelde boyle sanırım :KK51:

Kizlarr esim dun suruntu testi yaptirmisti sikayetleri devam ediyordu.
Bugun ogrendik pozitif cikti.

Moralmen hem iyiyim hem kotu cok karisik bir gun gecirdim.

Beni temasli olarak yazamadi saglik bakanligindan gelen calisanlar. 29 nisanda covid suphesiyle hastahaneye yatmistim biliyorsunuz. Ve negatifti aonuclarim.
Ama bugun ki gorevliler siz o pozitif cikmissiniz dediler. Kayitlarinda oyle cikiyprmus sasirdim kaldim.

Ve durum bu olunca eve test icin birinide gonderemiyorlarmis kendim gidip.yaptiracakmisim hastahanede. 90 gun sonunda bagisiklik kazanmadiysaniz tekrar gecirebilirsiniz diyor birde.

Bende eklem agrisi ,bogazimda hafif agri var ,37.5 bazen 37 derece ates. Ne yapacagimi sasirdim. Yuruyerek hastahaneye gidecegim sabah yakinda var toplu tasima kullanip kimseyi riske atmakta istemiyorum.

Baya uzun oldu gece gece dilim sismis .
Yarin pek gelemyebilirim haberiniz olsun canlar.
çooookkkk geçmiş olsun canım inşallah grip gibi atlatır gecer

ablamlar da arada balkonda buluşup kahve içiyorlar :-) bır de arada yemek yapıyorlar beraber ama o zaman kesın kavga cıkıyor evlilikler genelde boyle sanırım :KK51:
En güzeli bekarlık
Bugünki aklımla 15 yıl evveline gidebilsem keşke:KK61:

Kızlargeçmişe bakamadım
Yarım saat önce geldik eve..
Benden Röntgen istediler hem akciger hem ağız yüz röntgen cekindim
Benim sinüsler dolmuş baş ağrım ondanmış akcigerde sıkıntı yok çok şükür

Esimden tomografi suruntu testi istediler onunda tomografi temiz çıktı
Suruntu test sonucunu bekliycez
Dolasıyla çorbayı ne zaman test cikar negatif olursa inş o zaman yaparım

Evi toplayıp biraz uyurum belki dün gece hiç uyumadık
size de cok geçmiş olsun canım korka korka nolcak boyle anlamadım dun dısarı cıktım cıcıannem dedem gıle gıttım aksam da arkadasımla kahvelerımızı yapıp parkta oturduk içtik bugun psikolojık sanırım bogazım agrıyor annem babam yaşlı oyuzden dıkkat edıyorum yoksa coktan dırek kapı kol yalamıştım bulaşsın bağışıklık kazanayım rahat edeyım dıye bunaldım valla

En güzeli bekarlık
Bugünki aklımla 15 yıl evveline gidebilsem keşke:KK61:
bence de kafama estı ankaraya tasındım kafama estı ızmıre tasındım kafama estı yuksege basladım yurt dısı planlarım var yuksek yaparken kımseye hesap vermıyorum kımseyı arkamda bırakıcam korkum yok bı kedım var dolanıyoruz onunla beraber

Artık bi dur de nirann sonu yok sende biliyorsun 89 99 gider yanı emeklerini cöpe atma nerden dönsen kardır
İnanın ciddi birşey yemiyorum, dün akşam sadece ayran içtim mesela.

Sanırım beni sadece liste paklar..

Bu hafta iyi bir yüzde yaparsanız listeye +1 olarak girebilirim

bence de kafama estı ankaraya tasındım kafama estı ızmıre tasındım kafama estı yuksege basladım yurt dısı planlarım var yuksek yaparken kımseye hesap vermıyorum kımseyı arkamda bırakıcam korkum yok bı kedım var dolanıyoruz onunla beraber
Evlilik hayallere ket vuruyor maalesef.
Benimde hayalim yurtdışında yüksek lisans yapmaktı ama evlenince rafa kaldırmak zorunda kaldım hedeflerimi.

Back
X