• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağlık ocağına gidecegim 1den sonra sonuçlarım için
Eşim ilçe sağlık müdürlüğünu aradı pozitif olsaydiniz ararlardı yogunluktan dolayı öncelik pozitifli vakalar giriliyor olabilir demişler aile hekiminizle görüşün demişler gitmisken onuda soracağım...
ozaman bisey yoktur canim ins 🌸

Sağlık ocağına gidecegim 1den sonra sonuçlarım için
Eşim ilçe sağlık müdürlüğünu aradı pozitif olsaydiniz ararlardı yogunluktan dolayı öncelik pozitifli vakalar giriliyor olabilir demişler aile hekiminizle görüşün demişler gitmisken onuda soracağım...
Hadi güzel haberlerle dön inşallah canım

Hepimiz öyleyiz canım yeni bir okula başladım evime yakın diye seviniyordum ama çok pişmanım geldiğime geçen müdürle ufak çaplı atıştık bugün bi baktım bilişim sınıfının yerini değiştirmiş kendince bana ayak oyunu yapıyor 😕 ama çalışacağım ben ne emeklerle okudum çocuğum var asla ama asla eşime sırtımı dayayamam ben babamdan bile harçlık isteyemeyen bir insanım 😕
Aynen bende oyleyim. Evde mutlu olamayacagimi biliyorum. Cogu guler gecerim ama yanliz hissettim kendimi dun. Haksizliga ugramak koyuyor insana.

Çok psikoloji yüklü bir kitap değil aslında, orada çalışanlar anılarını yazmışlar, sevgi dolu, çok sıcak, inanılmaz güzel bir kitaptır. Psikoloji kitapları olarak önerebileceğim kitaplar :

Maskülen
Feminen
Analitik Psikoloji ÜZerine İki Deneme bunlar Jung'un kitapları
Cinselliğin Tarihi Michael Foucault
Irvın D. Yalom'um tüm kitapları
Freud bütün kitapları :)

Yazsam çok çıkacak , özelden yazışırız bu kitap işini :)
Çok teşekkür ederim Arkadaşım 😍Kızım büyüdükçe düzene sokmaya başladım evimi yapmak istediklerimi..Uzun zamandır kitap okuyamıyor yada basladigimi bitiremiyordum ve çok özledim kitap okurken onun içinde kaybolmayi ☹️.Tekrardan bismillah diyim senin soylediklerinin ekran görüntüsü alıyım en iyisi 😘

Gelemedim sabahtan beri türlü
9 gibi çamaşır makinam geldi
Sonra küçük kızımın okul değişikliği için evden çıktık.
Değişiklik yaptık, ikisinin de kitaplarını aldık döndük.
Şimdi de geçen yıl 1.dönem sınıfta bıraktığım öğrenciler için sınav sorusu hazırlıyorum.
Yarın sınav yapıp geçireyim, çocuklarında kafası rahatlasın

Tsk ederim kizlar

Eşimin sonucu yok ortalıkta aile hekimimiz hastaneyle görüşün bi gün sonra sisteme düşüyor sizin 3gun olmus bide dedi
Eşim Hastaneyi ariyor acmiyorlar

Biraz daha bekleyip olmazsa tekrar hastaneye gidecek 🤷‍♀️
sistemlerde yenildi coronaya 😣 insanlari endise icinde birakiyorlar 😪
Benimde demir eksikliği çıktı kanım düşük

6ay demir hapı kullanacağım kendimi biliyorum baş ağrısı halsizlik sinirlilik varda var
B12 ıyi çıkmış
Kullandikca düzelir insallah 🌸

Bunuda yapmamak lazim tabi 😁

Eklentiler

• 8A13E496-4594-41F4-B3EE-2FB9870ADC9D.webp
    8A13E496-4594-41F4-B3EE-2FB9870ADC9D.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 15
Back
X