Günaydın çıtırlar minnoşlar piremsesler bol eksili bol ekşınlı kahkahalarınız olsun
Gece oğlanın yanında sızmamla esrarengiz olaylar silsilesinin fitilini ateşledim sanıyorum. Misler gibi sızıp kalmışım ki sonra töbe est. Çıtır çutur sesleri tenekeler eziliyor sanki. Kalktım bir baktım ki eşim salonda bira tenekelerini eziyor bu ne ya tüm ev yankılanıyor yapma dedim salonda koltuğa uzandım sızmaya orda devam ediyorum.

Bi taraftan da eşime olan nefretimi kusuyorum ben Afrika misali açlık içinde o Amerika havasında burgerking yiyor. Nasıl sinirliyim içimden biraz da dışımdan söyleniyorum. Fonda da masterchef var kulağım orda beynim uykuda idare ediyorum.
Sonra bi çığlık bağırma sesiyle sıçradım eşim gülüyor la havle orda TV açık telefondan video açmış ayy rahatsız mı oldun özür dilerim yeea diyor gevşek gevşek

pimpis bakışlarımla onun ruhunu ezerek koltuktan kalktım oğlanın üzerine üşemesin diye gecelik giydirip yatak odasına gittim. Sonra kahveyle çikolata yemeye başladım. Allahım çikolata nasıl lezzetli nasıl açım nasıl iyi gidiyor hayatımda yediğim en lezzetli çikolata nasıl bayılıyorum yiyorum sonra kızın mızırdanmasıyla bol kalorili günahkar rüyamdan uyandım.

Kızın odaya gideceğim ama zangır zangır titriyorum bir üşümek girdiki üzerime üç yorgan atın diye bağıracağım.
Saat daha 12.30, gece daha bitmiyor. Kızı uyuttum geri gittim odaya büründüm battaniyeye yatacağım eşim geldi üzerime oturdu. Ben kıpırdanınca korkmuş minnoş prems -la burda değildin ne zaman geldin ödümü kopardın- diyor battaniyeye sarılınca iri seksülü fucüdum düzlem halini almış olmalı ki bu hepimizin hayali

Bi uyutmadınız diye konuşmaya girizgah yaptım ki eşimin -höllölö lölalö alölhö - diyerek yatak odasını terketmesi bir oldu anlamadım o kadar hızlı oda terketti ki önceden planlamış olduğu hissiyatı uyandı. İsyanımı bile yapamadım içimde kaldı.

Sonra bi iki döndüm oğlanın uyumadan önce çok su içtiği geldi aklıma bi kaza olmasın diye çiş e kaldırdım kucakladım banyoya götürdüm ki birden bir hışırtı sesi, ayaklarımda ıslaklık hissi.
Oğlan da bu anı beklemiş dedim kızsam kime kızayım bağırsam kime bağırayım. Öyle zalım öyle Çerkeş bi zaman diliminde sıkışıp kalmışım

Oğlanın üstü başı değişsin çişli paspaslar fayanslar benim ayaklarım pijamam. Bitmeyen uzun aktaksiyonlu gece ağzımdan düşmeyen dayanma gücü aldığım la havleler..