• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emzirmek için aldım uyumuşum. Emeklemeye başladı. Gidip düşmüş yavrum🙄
Canım benim geçmiş olsun Allahın izniyle bişey olmaz...Bariyerlerden alabilirsin rahat edersin birlikte yatsanda sorun olmaz..Ben duvara yasladım yatağımı doğdu doğalı birlikte emise emise uyuruz bunuda dusunebilirsin

Kizlarr hava oyle bir bulandiki aksamin 8i gibi evin ici karanladi.
Yagmur yagiyor nasil guzel serinledi ortalik.
Ama benim icim daraldi 😕
Minigimi yikadim onu uyutuyorum simdi.
Sonrada kemikli etleri ocaga koyarim yanina da bizimkilere pilav yaparim belki.

Spor konusundada biseyle dusunuyorum bakalim halim olurda yapabolirsem

Evet ufak ufak olursa kimse günü sporsuz kapatmamış olur. Öbür türlü 1 saat 2 saat gözde büyüyor

Kesin olan süre olabilir. O sürede listedeki sana uygun değilse başka bi şey yap seçeneği olabilir Handandandan Handandandan Pnrrr-12 Pnrrr-12

Bi gün free ve sorumsuz takılmak istiyorum 😬
Aynen guzel fikirler cnm sagol :)

Ariyet olsun canim aman diyim yoksunluk durumuna sokma vücudu arada sasirt 👍

Cok güzel menu canim cok begendim afiyet olsun

Canim menün guzel nacizane tavsiyem iki ara ogun yapiyorsan birinde meyve olsun digerinde ayran leblebi vs tarzi biseyler olsun daha saglikli olur

Canim aksam meyvelerin azaldi ya da kalmadi birkac gundur MaşaAllah sana ☺

Afiyet olsun canim 👍

Afiyet olsun canim fanta asure bir arada ama erken saat sikinti olmaz 👍

Canim ara iki meyve yerine birinde ayran leblebi vs tarzi biseyler olsa daha iyi olur 👍

Afiyet olsun canim cok az ama avikmadiysan güzel

Browni kek asure fanta cok gorunuyor canim iyi ki spor bakani oldun yakarsin artik 🥰

Afiyet olsun canim guzel menü

Canim iki kase asure yemekle felaket olmuyor bence 🥰 bir kase olsa gayet guzel olacakti sporun da var 👍

Canim biskuvili lokum kavun karpuz 3 dilim baklava goze biraz fazla geliyor ama toparlarsin bugün tatli yeme 🤭
Spor bakani olmam spor yapacagm anlamina gelmiyor ama tabi ornek olsrk yapmaliyim belkide :} menu hic olmadi biliyorm

kadinlarin genelde 5 kilo fazlasi hep vardir :)) keşke benimde öyle olsa 😅
spor bakanlığın hayirli olsun cnm 😍
eline saglik cnm
Arkamda 2 güçlü rakibim var, gecmelerine izin vermemem lazim 🤐
ilk defami 100 ü gördün cnm
insallah istikrarli devam ederim cnm
özürlük bisey yok bitanem ayrica huzursuzlukda yok :)) bu haftada böyle olsun, dunyanin sonu degil ya 😁
haftaya iyi bi yuzdeyle telafi edersin canikom 🤪
ellerine saglik menü bakanim 😍
senin ilaclar ne zaman bitiyor tatlicim

Iyi yolculuklar cnm
Gecmis olsun bu arada
Krem sürüp sicak tutarsan iyi gelir
Bide hafif hafif esnetmeye calis
Sagol abla :)

Pnrrr-12 Pnrrr-12 pinar dün bi beni yememişsin cnm 😂😂😂😂kiz o kiloda o kadar seyi nasil sigdirdin midene 😂😂😂

Abla bu frenlemis halim ben normalde acayip cok yiyorm masallah ona ragmen az aliyorm kilo emzirmenin avantaji sanirim :)

Göremedim ama çok sert düştü o sese sıçrayıp uyandım. Babası mutfaktan duyup koştu ki mutfak ve bizim oda birbirine en uzak iki yer. Yere dün Kv söyleyince İnce minder sermiştim belki o birazcık hafifletmiştir ama ne kadar azaltır bilmiyorum. Sanırım ben kızımdan çok ağladım🤦‍♀️
Allah korumus cnm insallah biseyi yoktur kotu dusunme uzulme herkezin başına illaki geliyor :/
Niye kendi yatagina yatirmiyon cnm
Cok uyaniyor emmeye abla ben ztn surekli oturark emzirirken uyuyp kaliyorm yatark emzirmeye biturlu alisamadik yatagina koymayi birak onu yerine birakip kendim uzanamiyorm bile :( anca 2 yasinda sanirim ayrilcaz emzirme bitince

Fazla yağlar kolesterolünü yükseltmiştir, ondandır sıcak basması 😅😅
ondanmidir 😁😁😁😁
Hic diyet modunda degilim dur bu hafta menu yazip kendimi bir deniyim
Yok canim ucuncu kat mutfak dezgahinin altindan geliyor bulasik makinasi baglantisivyapmak icin orayi acmistik en alt zeminden bugun yuz yuze geldikbilk defa dondum kaldim 1 aydir sesini duyuyordum ufff ya heryeri kapattim inşallah gelmez bi daha :KK43:

Benim evde bir tane galiba canim odada ses yapan fare mutfaga gecmis mini firinin altina bakamam bi daha :KK43: ,mutfak dezgahinin araligina kacti gitti orayida kapattim acik yerleri kapatmak icin alci gibi yapiskanlar satiliyor dezgahin alip alt zeminindeki acik yerleri kapatacam
valla hepsi birbirine benziyor bende hep bir tane zannediyordum ama yakaladikca sonu gelmemisti fareciklerin😁😁😁
Bide pisiklerini goruyormusun canim gectigi yerler hakkinda fikrin olur
Bu defa mezuniyet düşün canım boş ver izni

Ben de başlıyorum dip köşeye her gün biraz biraz hallederim nasipse
haklisin kuzum
Yeni döküm Tava aldım 😍 onu denemek için ızgara sebze köfte yapicam yaninada beş on çeşit salata işte😂
Bes on cesit😁😁😁
Afiyet olsun canim salata olduktan sonra

hep giydigim ayakkabim aslinda yuruyuslerde giyiyodum yuksek ve alti yumsakti da biraz rahat oluodu yolu hissetmiodum.evde giydigim spor ayakkabim var eliptikte kullandigim onu giyerim bi sure disarda.zaten eliptik enerjimi asiri alio yapmicam bi sure ne zman ona baslasam spordan sogudum hep yarim biraktm.yuruyus en guzeli pozitif enerji verio.11 km yapip bugun gram yorgunluk hissetmedim💪1 bağini 7 liraya aliyorum canim bi avuc kadarini ara öğun olarak salata yapmistm kalaninida yemek yaptm.baya uyguna geldi böylece 2 ögun cikarmis oldum:)
eliptigi bende hic sevemedim cnm yaa aslinda cok faydali :) ama insan sevdigi sporu yapmali
Seninde ne guzel hem vaktin hem hevesin var, daim olsun insallah
Oo bu hafta kapisiyoruz o zaman prenses sen ben 🏃‍♀️🤸
Senin o araliga gelemem ama yaklasirim 😂
Rekabeti severim canim 3 haftaya yanindayim insallah 🙃 bence sen simdiden kacmaya basla 🦸
benim tartim armut toplamiyor heralde cicim 😂😂😂ben kararli olursam, kolay lokma degilimdir 😅
Oğlum sebze dolmasi istedi. İç harcına kıyma ve sebze de ekliyorum bolca .2 tane yesem yanina da türlü nasıl olur
2 ana yemege gerek yok bence cnm ama sen bilirsin yinede
Türlü salata yogurt yeterli aslinda
Benre kahvaltiyi yaptim kahve keyfi yapiyorum
Bende karar veremedim dundrn kiymali patlican vardi o biraz yagli onu yiyemem yaninada mis gibi bezelyeli pirinc pilav yaptim onuda yiyemem :KK43:
Banada yogurtlu kabak gorunuyor galiba 😄
yoksa sen hâlâ patlicani kizartiyonmu cnm 🙃
Kurbandan kalan kaburga kemikleri vardi onlari kaynatacagim ben bugun abla. Etlerini yeriz suyunuda kucuk kucuk dolaba koyarim yemeklere corbalara.
Sen karar verebildinmi
ohhh şifa olsun insallah canimcim 😁

Daha karar vermedim, alisverise gidebilsem iyi olacak da camasirla ugrasiyom bide bahceyi temizlemem lazim
Aksamada ütü planim var 🤐
Nohut + salata+ yoğurt abloşum hafta içi şişkinlik yapmasın diye haftasonunu bekliyorum:kk77:
bi de soğan kırdım mı sağlam bi höhhh yaparım herüfe :confused:
baklagil işini haftasonu halletmek en guzeli

Sirrini bekliyorum merakla 😁döktür bakalim 😂
Waaav tebrikler canim baslaman cok iyi oldu birakma sakin
insallah devami gelir cnm sagolasin 💓
Abla lahana sarcam tereyagli bol acılı yapacağım yaninada ayran
Günüde erken kapatırım

Aksamda eşimi ikna edip sahile gidip yürüyüş yaparsam süper olur
cok abartma ama :)) kimini lahanada sisiriyor
Kayınvalideyi gönderdikten sonra ben

Ayyy benim arkamdan gelinler de boylemi diyor acaba 😅
Temizlik var dedim, ev ahalisini maratona davet ettim.
İşler bitti
Kabaklı mercimek çorbayı ocağa koydum.
Birazdan bizimkiler denize bende annene gideceğim.
Şimdi kahvemi yapayım
sizin evde demokrasi var cnm bizimkinde kölelik 😂😂😂
Ayran çorbasıyla etli barbunya pişirdim. Bi de salata tamamdır :KK66:
ikiside sisirir ama cukodan iyidir 🙃
Yeni döküm Tava aldım 😍 onu denemek için ızgara sebze köfte yapicam yaninada beş on çeşit salata işte😂
bol bol saglikli yemekler yap insallah cnm

Dilekcim seninde işin cok, kalabaliksiniz
Durumunuz varsa sende robat al 😁

Bende sanki kendim aldim da herkese robot aldiracam 😂😂😂
Kaptanım Allah sizin elinize düşürmesin 🙄takıma girdigimden beri ilk defa bu haftaici ipin ucunu kaçırdım aşkolsun ☹
Sürekli yaptığım bir şey olsa zaten kilo veremem her hafta
Susss bakayim kaptana itiraz edilmez 😂😂😂

11 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. ) Yasamakguzel123 Yasamakguzel123 (58.7)
  2. ) @zumazuma (59.5)
  3. ) @Lusi (65.3)
  4. ) @Furha63 (65.8)
  5. ) denizbenimadim denizbenimadim (69.0)
  6. ) @strontium (69.4)
  7. ) @Elisa01 (69.5)
  8. ) @maygirl59_ (70.9)
  9. ) @MmerVveeEee (71.4)
  10. ) Pnrrr-12 Pnrrr-12 (72.1)
  11. ) @chnnmkiz (72.2)
  12. ) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (75.0)
  13. ) Handandandan Handandandan (76.5)
  14. ) @Beyazkugu87 (78.8)
  15. ) Fitt_anne Fitt_anne (79.3)
  16. ) @ATTRAENTE (79.5)
  17. ) @ekim2009 (81.9)
  18. ) @Poni Bon (81.9)
  19. ) @bi prenses annesi (94.0)
  20. ) Mefkurem Mefkurem (102.5)
  21. ) 88prenses22 88prenses22 (105.2)
  22. ) Namaria Namaria (107.4)

Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Tamam kaptanım ☺️
kaptanım ben etıket yapamıyorum sporumun yanına kac puan bılemıyorum ana aglatan bı challenge ama hareketler hep surelı sayılı degıl

bu arada az kaldı before after geliyur ıncelldıgımı hıssedıyorum :rolleyes:
Nasıl bir uygulama canım ben de sıkılaşmam gerek
Kızçem uyandı. Çakmak çakmak gözlerle oyun oynuyor. Saatin 2 olması dışında sorun yok :KK51: oh sabahlar olmasın:rapci::KK73:
Benim de arada oğlan böyle yapıyor gündüz uyumak zorunda kalıyorum
Emzirmek için aldım yatağıma. Biraz tembellik ediyorum o konuda🙄
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir durum yoktur. Benim kızım da kaç kez düşürdüm 😩

Canım benim geçmiş olsun Allahın izniyle bişey olmaz...Bariyerlerden alabilirsin rahat edersin birlikte yatsanda sorun olmaz..Ben duvara yasladım yatağımı doğdu doğalı birlikte emise emise uyuruz bunuda dusunebilirsin
Bi araştırayım canım sağ ol

Sen kararli olana kadar yakalarim seni 😂
Simdi bisey demiyim ama iki haftaya ensendeyim shsh 😂😂😂💞
Heyyy yavrum heyyy, dünkü bebe gelmiş benimle aşık atiyor 😂😂😂

Bu hafta vermedin, haftaya fazla vereceginden eminim ama benim kadar olmiyacak 😂😂😂

eliptigi bende hic sevemedim cnm yaa aslinda cok faydali :) ama insan sevdigi sporu yapmali
Seninde ne guzel hem vaktin hem hevesin var, daim olsun insallah
benim tartim armut toplamiyor heralde cicim 😂😂😂ben kararli olursam, kolay lokma degilimdir 😅
2 ana yemege gerek yok bence cnm ama sen bilirsin yinede
Türlü salata yogurt yeterli aslinda
yoksa sen hâlâ patlicani kizartiyonmu cnm 🙃
ohhh şifa olsun insallah canimcim 😁

Daha karar vermedim, alisverise gidebilsem iyi olacak da camasirla ugrasiyom bide bahceyi temizlemem lazim
Aksamada ütü planim var 🤐
baklagil işini haftasonu halletmek en guzeli

Sirrini bekliyorum merakla 😁döktür bakalim 😂
insallah devami gelir cnm sagolasin 💓
cok abartma ama :)) kimini lahanada sisiriyor

Ayyy benim arkamdan gelinler de boylemi diyor acaba 😅
sizin evde demokrasi var cnm bizimkinde kölelik 😂😂😂
ikiside sisirir ama cukodan iyidir 🙃
bol bol saglikli yemekler yap insallah cnm

Dilekcim seninde işin cok, kalabaliksiniz
Durumunuz varsa sende robat al 😁

Bende sanki kendim aldim da herkese robot aldiracam 😂😂😂

Susss bakayim kaptana itiraz edilmez 😂😂😂
Bugün bir gözümü doyurmam lazım😇

Yok canim ucuncu kat mutfak dezgahinin altindan geliyor bulasik makinasi baglantisivyapmak icin orayi acmistik en alt zeminden bugun yuz yuze geldikbilk defa dondum kaldim 1 aydir sesini duyuyordum ufff ya heryeri kapattim inşallah gelmez bi daha :KK43:
İlaç koy canım. Fare mikrop taşıyıcı epey maalesef. Ama emekleyen küçük çocuk falan varsa dikkatli ol

Heyyy yavrum heyyy, dünkü bebe gelmiş benimle aşık atiyor 😂😂😂

Bu hafta vermedin, haftaya fazla vereceginden eminim ama benim kadar olmiyacak 😂😂😂
evet abla sen neler yapabiliyorsun biliyorum ve sana oynuyorum . seni tutuyorum acik ara fark atacaksin😁😁😁😁
Arkanda saginda solunda heryerindeyim😁😁😁

Nasılsınız hanımlar. Benim temizlik bitti kahve içildi kendime geldim çok şükür 💞 akşam yemeği de hazır. Menemen yiye yiye yakında içimde domates filizlenecek. Konserveyi yaptım kalanı yiyorum 😉. Akşam yemeğini şimdi yazdım hediye netim vardı. Birazdan bitecek. Yine zühürdüm 😭

Back
X