• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Annem hep sebze dolmasını sağlıklı olsun diye bu şekilde yapar. Oyduğum patlıcanların içlerini, biberin kıyısından köşesinden artanları, domatesin içini ,bol soğanı küçük küçük doğrayıp yada robottan çekip kıymayla,az pirinçle, salça, baharat ,yağla buluşturup hazırlıyorum 😁her dolmaya en fazla 1 tatlı kaşığı pirinç giriyor. Hem sebze içleri de ziyan olmuyor.

Bence geçebileceği her yere yapışkan koy mutlaka birinden birine yakalanır. Çok kötü ya
Yani bildiğimiz dolma sadece ziyan olmasın diye sebzeler giriyor iyimiş tşkler 🌸🌸

eliptigi bende hic sevemedim cnm yaa aslinda cok faydali :) ama insan sevdigi sporu yapmali
Seninde ne guzel hem vaktin hem hevesin var, daim olsun insallah
benim tartim armut toplamiyor heralde cicim 😂😂😂ben kararli olursam, kolay lokma degilimdir 😅
2 ana yemege gerek yok bence cnm ama sen bilirsin yinede
Türlü salata yogurt yeterli aslinda
yoksa sen hâlâ patlicani kizartiyonmu cnm 🙃
ohhh şifa olsun insallah canimcim 😁

Daha karar vermedim, alisverise gidebilsem iyi olacak da camasirla ugrasiyom bide bahceyi temizlemem lazim
Aksamada ütü planim var 🤐
baklagil işini haftasonu halletmek en guzeli

Sirrini bekliyorum merakla 😁döktür bakalim 😂
insallah devami gelir cnm sagolasin 💓
cok abartma ama :)) kimini lahanada sisiriyor

Ayyy benim arkamdan gelinler de boylemi diyor acaba 😅
sizin evde demokrasi var cnm bizimkinde kölelik 😂😂😂
ikiside sisirir ama cukodan iyidir 🙃
bol bol saglikli yemekler yap insallah cnm

Dilekcim seninde işin cok, kalabaliksiniz
Durumunuz varsa sende robat al 😁

Bende sanki kendim aldim da herkese robot aldiracam 😂😂😂

Susss bakayim kaptana itiraz edilmez 😂😂😂

Sende al abla buyuk rahatlik ben 2 gundur disari cikarken calistiriyorm geliyorm ev miss gbi :)
Hem orada fiyatlar şartlara göre daha uygun kuzenim indirimden 300euroya almıştı ama modeli yuksekti birde

Afiyet olsun canım
Dünde sordum da görmedin sanırım. Ben listeye ne zaman girebileceğim🙈
Okudum ama henüz yazmaya fırsat bulamadım ama ilk sayfada takım kurallarımızda da yazıyor.

2 hafta deneme süreci var, ondan sonra duruma bakacağız canım.

Takım kurallarına sıkı sıkıya uyarsan sıkıntı olmaz

Bunun markası nedir? Annem de alacak ama çok model var kararsız kaldık. Bizimki silme özelliği istemiyor sadece süpürme istiyor
Xiomia Mijia 2 in 1 c Vacuum mopp
Silme, süpürme, hem size hem süpürme şeklinde 3 modu var.
İstemiyorsa silme yaptırmaz, sadece süpürme özelliğini kullanır

Selam hanımlar oturdum evin üçüncü bebesi İboş a salopet dikeyim dedim elimden her iş gelir muıaşaşlah subhanallahh kediciğe :confused: :KK70:
ATTRAENTE ATTRAENTE önerin varsa alırım bi dal :KK53:

IMG_20200912_164739.webp

Xiomia Mijia 2 in 1 c Vacuum mopp
Silme, süpürme, hem size hem süpürme şeklinde 3 modu var.
İstemiyorsa silme yaptırmaz, sadece süpürme özelliğini kullanır
Anladım, yatağın altına filan girebiliyor mu peki? Genelde ürünlerin yüksekliği yazmıyor. O yüzden bundan nasıl emin olacağız bilemedim

Back
X