• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menülere yorum yaptım ama henüz pek tanımıyor kimin metosu sağlamdır yediğini telafi eder, kim emziriyor ,kimin insülin direnci var vs zamanla öğreneceğim bu yorumlar geneldir :confused:
Kekliğim ben hala emziriyorum ve sağlam yiyerek kilo veririm metom iyidir bilirsin ona göre artık 😁

Bu hafta kotu imaj cizince takıma kendimi aklamak için bir hafta iyi dikkat edicem Rakibem 🙄sonra eski düzen devamkeee😂😂
Neler yedin kız kötü imaj çizecek kadar bugün gayet iyiymiş ama sen imaji boşver ben sendromda sayılırım adaptasyon süreci için avans ver :oops:

Tabi yaaa örnek ol hergün arttir ama :KK70:
Ay yok anam 30 dk zor ettim valla 🙃spor salonunda çabuk vakit geçiyor oradaki karilarla içimden içimden yarisiyorum çünkü 😂misal en son kosu bandından ben inmeliyim o 5 mekik çektiyse ben 10 cekmelim deli deli hareketler işte😂

Merhabalar Hanımlar 3 gündür çok nadir geliyorum buralara. Geçen demiştim arkadaşımın görevlendirmesi çıktı Balıkesir' e diye. Ondan sabah akşam onunla vakit geçirdim bol bol. Son günlerimiz diye hem hüzün hem mutluluk bir arada eskileri yad edip durduk.
Yarın da nasip olursa saat 9 da uçağı var. Sabah erkenden 6 da yola çıkacağız. Ayrılık vakti geldi çattı 🥺
Gurbette daha zordur ayrılık sanki yeniden ailenden ayrılmışçasına o gidince tamamiyle kimsesiz hissediyormuş gibi aman tam melankoliğe bağladım neyse ki yarından sonra buradasın yani :confused:

nick değişimi falan yaptinmi cnm
Yspmadiysan listelerden bulunur
kiz yeni listeye girdin ne pizzasi 🙃
sende doğru yolu bulacan şekerim 😂😂😂
derdin neydiki o kadar eziyet ettin kendine cnm 🙃
pek anlicak gibi degiller cnm
Bugün oglana makineyi yerlestir dedim, küfür etsen daha iyiydi diyor 😅
miniğin doğum günü kutlu olsun cnm

Menunude gördüm, cok güzelmiş 😂😂😂
en azindan kendimi bi 7 lere atsam rahatlicam cnm 😥
kimseyle yarismicam artik diyorum yinede sataşmadan duramiyom 😂😂😂
bi deneyim bakayim cnm işe yaricakmi

Heralde simdilik burda 150 kişi cnm

Allah izin verirse seneye olacak bizimki
Bakalim o zamana ne olur virus durumu
Valla abla çabuk geçiyor zaman yeterki türlü bahanelerle izne cikmayalim 😁 Söz ver şimdi bana dünya yıkılsa kıyamet kopsa bile izne çıkmak yok hedefe gelmeden listede olmasan bile kendine listedeymis gibi düşün bize karşı sorumlusun kızdırma beni😂😂

benim en kotu zamanım işte emzirmenin ilk zamnalari bide covidden hep evde olunca bunaldım iyice valla , sizi de görüyorum ama yazayım derken birşey cikiyorum geceleri online oluyorum :)
bende evdeyken ramazan donemi aldim cnm
Biz adam olmayiz heralde 😅

Sikildikca buraya gel işte, yemeye vaktin olmasin :))

Esin nasil, dusurdumu taşını

Kiz hâlâ gazlimi
Abla trip atma aklımı 2 ayda 12 kilo çeldi affet :KK68: 😊
bende ilk basladigimda 1 ayda 10 kilo verdiydim 😆
Hoşgeldin canım ❤
tatlicim aciktim deyip duruyonda 1 tabak sarmayi götürmüşun 😂😂😂normalde sarma porsiyonu 4-5tanedir 😅
Gidip kendime yeni nick bulayım yılların nicki bile mutfak kokuyor :confused:
bikere degistirdiydin hic alisamamistik 🤐
Valla abla çabuk geçiyor zaman yeterki türlü bahanelerle izne cikmayalim 😁 Söz ver şimdi bana dünya yıkılsa kıyamet kopsa bile izne çıkmak yok hedefe gelmeden listede olmasan bile kendine listedeymis gibi düşün bize karşı sorumlusun kızdırma beni😂😂
Bende tam ne izini, listede degilimki dicektim 😂😂😂😂

Buyuk oglanin dugununde siskoydum, düğünden sonra zayiflamistim 😅
bunda 38 beden olacam insallah 😁

nick değişimi falan yaptinmi cnm
Yspmadiysan listelerden bulunur
kiz yeni listeye girdin ne pizzasi 🙃
sende doğru yolu bulacan şekerim 😂😂😂
derdin neydiki o kadar eziyet ettin kendine cnm 🙃
pek anlicak gibi degiller cnm
Bugün oglana makineyi yerlestir dedim, küfür etsen daha iyiydi diyor 😅
miniğin doğum günü kutlu olsun cnm

Menunude gördüm, cok güzelmiş 😂😂😂