- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #389.881
Hoşgeldin arkadaşım ben dilekAmin çok teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin arkadaşım ben dilekAmin çok teşekkür ederim.
Bekliyordum zaten canım. Çok geç yedim zaten. Akşam 8 de pasta yenmez. Ama sorun değil hal ederim inşallahPazartesinin gelişi dünden belliydi canım inşallah Cuma’ya kadar halledersin
Halledersin senin metoda guselBekliyordum zaten canım. Çok geç yedim zaten. Akşam 8 de pasta yenmez. Ama sorun değil hal ederim inşallah![]()
Sen bizden önce ulaşırsın kaptan ikişer ikişer kilo verirsin kafaya koydumuGözün açık gitmesin,
Ben hedef kiloma ulaşıncaya kadar hedefinize ulaşın, takımı kapatır, gider koruma topiği açarız![]()
Tam tersi motivasyon için izin düşünüyordumListeye girdikten sonra 9 haftan dolmadan izinde izin diye tutturmuştun,
"9 haftan dolmadığı için izin alamıyorsun" demiştim,
Sende izne ayrılamayınca izne ayrılmış gibi menülerle gelip hepimizi korkutunca,
Paylaştığın resimde de böyle çok iyi duruyorum diyince,
Diyet motivasyonundan koptuğu artık bana bu kadar yeter dediğini düşündüğümüz için "seni mezun edelim" demiştim haklı olarak.
Unutmadım...
Hala izinde gibi menülerle geldiğinin farkındayım, söylenmediğime bakma, kendi kendine düzeltirsin diye bekliyorum![]()
Hemen kilo olarak yerlesmiyor artı önemli olan kaçamak sonrası yada odemse acil müdahaleGünaydın kızlaaarrr
Hafta sonu cozutmanın bedeli 600 gr
Cuma 79,5
Pazartesi 80,1
Kilo değildir diye düşünüyorum, Cumaya toparlayacağım inş
Arkadaşlar merhaba nasılsınız? İyi haftalar...
Bayadır yoktum gelmek istedim fakat psikolojim çok iyi değildi.
Tüp bebek tedavisi görüyordum biliyorsunuz.
Hamilelik başladı fakat değerlerim 1 hafta sonrasında durdu. Doktor hamileliği ilaçları keserek sonlandırdı. Baya zor bir süreçti benim için.
Şimdi de dondurulmuş embriyolarımı kullanarak bu perşembe bir transferim olacak.
Tekrardan sizinle olmak istiyorum.
Bugünkü kilo bildirimim: 64.7 Bismillah deyip başlamak lazım yoksa devam edemeyeceğim.
Yüksek kiloda ve yeni başlamanin avantajını kullan cnm kacamaksiz ve doğru beslenme ile çok güzel kilolar verirsin ilk haftalar .Kilom dün ile aynı 100 kg.
Cumaya güzel bir eksi ile geleceğim inşallah.
Bu kaptanda taktı kafayı sanaTam tersi motivasyon için izin düşünüyordumHemi de izin de izin diye tutturmadim. Sadece ben izne ne zaman cikabiliyorum diye sormuştum..
Hemen kilo olarak yerlesmiyor artı önemli olan kaçamak sonrası yada odemse acil müdahale
Bence bugün arkadaşım 3 lt su iç mümkünse limonlu salatalıkli yada bildiğin bir ödem suyu
Sinameki içeren bitki çayı iç bagirsaklarda boşalsin ve sıfır karbon bol protein ağırlıklı beslen yarın eksi olmazsan bende bişey bilmiyorum![]()
O kadar değil, Keto yapmıyorum.Sen bizden önce ulaşırsın kaptan ikişer ikişer kilo verirsin kafaya koydumu![]()
Geçmiş olsun üşüttünmikiSinameki içemem bu bozuk mide ile ama 3 lt su,limon ve yeşil çayı deneyeceğim, çok teşekkür ederim
Sinemakiyi alıp, toz haline getirip yemeklerin üzerine serpip yiyebilirsin canım, faydası olur.Sinameki içemem bu bozuk mide ile ama 3 lt su,limon ve yeşil çayı deneyeceğim, çok teşekkür ederim
Bence yapın Ahmet apayi iyi geliyordu yapan arkadaslarla sanadaO kadar değil, Keto yapmıyorum.
Haftada %1 versem öpüp başıma koyacağım
Başlayacağım ama bir süre böyle kuralsız gitmek istiyorum, meyve mevsimi geçene kadarBence yapın Ahmet apayi iyi geliyordu yapan arkadaslarla sanada
Devamlılık haline getirmek her bitki çayı gibi zararlı ama çok yemeye yada kabizik durumunda faydalanmak gerekiyor benceSinemakiyi alıp, toz haline getirip yemeklerin üzerine serpip yiyebilirsin canım, faydası olur.
Sinemakinin çayı önerilmiyor