Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

strontium strontium birincilik sirri❤❤
6 aydır 9.takımda azimle hırsla devam ettiğim bu yolda bu hafta 1.oldum. Öncelikle kaptanım Handandandan Handandandan ve dünyalar tatlısı arkadaşlarım sayesınde bu hafta 1.olabildim 6 aydır pes etmeme izin vermedıklerı için teşekkürler❤ diyetımde en önem verdiğim şey su. Suyu en az 2lt tuketıyorum. Bir şeyi yemeden önce aldığım kalorıye değer mi diye düşünüyorum. Doymaya başladığımı hissettiğim an sofradan kalkıyorum. Öğünümü en gec 17:00 da bitirmeye çalışıyorum. Tabiki hayatımda abur cubur yok bu konuda bence zaten hepımız hem fikiriz☺

Merhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Cok gecmis olsun cnm dusmus sanirim ates sevindm insallah gece rahat uyur.

Atın havanızı😅
Bende bu hafta evi serebilirsem alacağım
:) atılmayacak gibi degilki cnim :KK70:
Almalisin kesinlikle, ben iyiki diyorum.

İlk defa geçen Perşembe içtim kiraz sapı çayı.
Ödemim çok fazlaydı, sabaha kadar idrara çıktım.
Favori çayım bundan sonra
Tabi ben kiraz sapını akşamdan kaynayıp sabah o su ile normal çayı demliyorum
Supermis bende alicam insallah

Çocuklar istiyor diye almak istedi😅
Akıllarına getirme, isterlerse gelir alırsın dedim.

Kilodan hiç memnun değil, anlamadım nasıl almış 5 kg yu 1-2 haftada.
Yolda bana "senle yürüyüşe çıkmıyorum diye ah mı ettin bana, ben niye kilo aldım" diyor :KK70: :KK70:
"Ben bu hâlinden memnunum" dedim.

Cok kilolu degilse nolucak 5 kg fzla degil :) anasındaydı dmi yedirmisdir ogluna :KK70:

Selam kızlar.
Olanları okuyunca çok üzüldüm canım sıkıldı. Buraya gelme amacım kilo vermeye motivasyon sağlamak içindi. Motivasyonumu düşürecek polemiklerden uzak kalmak istiyorum. Takımı ,arkadaşlarımı benimsemiştim . Fakat bu saatten sonra sadece okumaya gelirken bile canım sıkılıyor ve geriliyorum. Menü falan da yazmak istemiyorum bu sebeple. Bu süreçte kendimi ,amacımı düşünmek zorundayım. Hepinize veda edip takım değiştirmeye karar verdim.
Hakkında hayırlısı olsun

Kızlar içimdeki Başak kadınına yenik düşüp temizliğe vurdum kendimi🤦‍♀️ Hala bitmedi. Kızımı Kv ye verdim. O varken yapamıyorum. Temiz ev beni gezmekten daha çok cezbetti tanrımmm :skandal:
Temizlik sonrasi mutlulugu icine dolan huzuru yaşamıssin enazindan oda guzel :rolleyes:
Kız mutfak dolapları banyo vs rezildi🙄 robot da detaylı yapamıyor ki her yeri😬

Bizim tamamen başladı canım ama benim için daha iyi 12 de işim bitecek inş. Whats up gün içi dersleri bıktırmıştı
Kv bize geliyor evlerimiz yakın. Çok tembihledim bakalım

Bilmem ben icin detay gerwkmiyor aldigmizsan beri yer supur sil yapmadm kendim bana yeterli geldi :rolleyes: sorun bendemi acaba

inşallah çocuğun küçükken taşınmak zorunda kalmazsın cidden çok zor gülüm

Insallah abla ama kendi evimiz 3bucuk sene kredimiz var muhtemelen ondan sonra evi buyutursek ancak oyle tasiniriz oda hemen olmaz sanirm yani 5-6 sene kesin burdayiz diye bakiyorm ben ama hayirlisi tabiki heryeyin.
Merhaba gençlik
11 Ekim pazar
11.00
Domates
Salatalık
2 çatal yumurta

12.30
kaşarlı yumurtalı pide🙄
1 tane fıstıklı sarma baklava

20.00
kaşarlı yumurtalı pide🙄

bugün yine iyi cuma cmt yazmıcam içime göndüm:emir_bebek:
Aboww pideleri sorma demissin korktum yoksa az olsa yarim porsiyon pide falan affedilebillir bir yanı varmış

Cok gecmis olsun cnm dusmus sanirim ates sevindm insallah gece rahat uyur.

:) atılmayacak gibi degilki cnim :KK70:
Almalisin kesinlikle, ben iyiki diyorum.

Supermis bende alicam insallah

Cok kilolu degilse nolucak 5 kg fzla degil :) anasındaydı dmi yedirmisdir ogluna :KK70:

Hakkında hayırlısı olsun

Temizlik sonrasi mutlulugu icine dolan huzuru yaşamıssin enazindan oda guzel :rolleyes:

Bilmem ben icin detay gerwkmiyor aldigmizsan beri yer supur sil yapmadm kendim bana yeterli geldi :rolleyes: sorun bendemi acaba

Insallah abla ama kendi evimiz 3bucuk sene kredimiz var muhtemelen ondan sonra evi buyutursek ancak oyle tasiniriz oda hemen olmaz sanirm yani 5-6 sene kesin burdayiz diye bakiyorm ben ama hayirlisi tabiki heryeyin.

Aboww pideleri sorma demissin korktum yoksa az olsa yarim porsiyon pide falan affedilebillir bir yanı varmış
Sağol canım düştü bira çok şükür 🙏

Merhaba gençlik
11 Ekim pazar
11.00
Domates
Salatalık
2 çatal yumurta

12.30
kaşarlı yumurtalı pide🙄
1 tane fıstıklı sarma baklava

20.00
kaşarlı yumurtalı pide🙄

bugün yine iyi cuma cmt yazmıcam içime göndüm:emir_bebek:
12.30 en azindan pideyi tek yiyeydin canim aksam telafi edersin 😪baklava ve aksam cizzz...

Sen yaz yaz 🤣🤣
MENUM:

9:00 1 yumurta

9:30 kahve, 2 kare bitter

12:00 2 dilim koy ekmegi, 2 dilim salam, 1 dilim suzme peynir, domates, 5 zeytin, 1 yk surme cikolata

15:00 kahve,5 badem

17:30 şekersiz cay eşliginde, 1 muffin ve 1 kare cikolata

19:00 turk kahvesi, 2 kare cikolata

21:30 1 kase yogurt, 1 tk chia, 1yk yulaf

2.lt Su

Kızlar farkındaym bugun cok saglıksız bir menu oldu cikolatalar havada ucuşuyor malesef :KK43: yarından itibaren duzeltiyorum bu hafta kesinlikle 6lar gelicek inşallah.
bacim sen Niye hep cikolata yedin 🙃 masallah ciz günü olmus 😆
11 Ekim menüm
Kahvaltı 13.30
Tost ekmeğinden bir tane tost

akşam yemeği 19.30
Bir kase çorba
2 çatal pasta
Su :2 litre
Spor : daha yapamadım

kızım hasta buhün böyle geçti yarına inşallah daha düzenli olacak
2 catal pasta disinda iyi canim, Oda olsun okadarcik... bu gözlerim bugun ne menüler gördü sen masumsun 🤣🤣

9 EKİM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) I Ilyusa (62.9)
  2. ) @Furha63 (64.7)
  3. ) @Lusi (64.7)
  4. ) U UcanSupurge (65.1)
  5. ) denizbenimadim denizbenimadim (66)
  6. ) strontium strontium (66.2)
  7. ) Pnrrr-12 Pnrrr-12 (70.2)
  8. ) Handandandan Handandandan (74.4)
  9. ) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (74.5)
  10. ) papatya_2014 papatya_2014 (75.6)
  11. ) Pembe Lotus Pembe Lotus (77.5)
  12. )@ekim2009 (81.7)
  13. ) @bi prenses annesi (89.8)
  14. ) @Namaria (101.8)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

Back
X