- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #399.661
Nasıl oldu cnm duştu mu atesinizBen bu gece nöbetteyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldu cnm duştu mu atesinizBen bu gece nöbetteyim![]()
Amin canım hepimizin inşallahHakkında hayırlısı olsun
BendimKızlar benim rakibim kim şimdi![]()
Kızın akıllıymış yanlızAynen her gün aynı şeyler şu Sıra kayınpederim için emekli ol diyip duruyoruz o da olmak istemiyor bizim kıza soruyor emekli olayım mı diye bizimki de olmaz diyor gülüşmeler sonra yine aynı soru ertesi gün yine aynı![]()
İki emojide bana göre değil.Kız şu emoji benim asla kullanamayacağım emojimzincir bile çekemiyorum
Benimki bu anacım
bugun menulerin duzelecegine inaniniyorumMerhaba gençlik
11 Ekim pazar
11.00
Domates
Salatalık
2 çatal yumurta
12.30
kaşarlı yumurtalı pide
1 tane fıstıklı sarma baklava
20.00
kaşarlı yumurtalı pide
bugün yine iyi cuma cmt yazmıcam içime göndüm![]()
cikolata gunu olmus gercektenMENUM:
9:00 1 yumurta
9:30 kahve, 2 kare bitter
12:00 2 dilim koy ekmegi, 2 dilim salam, 1 dilim suzme peynir, domates, 5 zeytin, 1 yk surme cikolata
15:00 kahve,5 badem
17:30 şekersiz cay eşliginde, 1 muffin ve 1 kare cikolata
19:00 turk kahvesi, 2 kare cikolata
21:30 1 kase yogurt, 1 tk chia, 1yk yulaf
2.lt Su
Kızlar farkındaym bugun cok saglıksız bir menu oldu cikolatalar havada ucuşuyor malesefyarından itibaren duzeltiyorum bu hafta kesinlikle 6lar gelicek inşallah.
emzirdigin icin cok az geldi11 Ekim menüm
Kahvaltı 13.30
Tost ekmeğinden bir tane tost
akşam yemeği 19.30
Bir kase çorba
2 çatal pasta
Su :2 litre
Spor : daha yapamadım
kızım hasta buhün böyle geçti yarına inşallah daha düzenli olacak
2 gunun menusude guzel canim10.10.2020
11:30
2 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta
5 zeytın
1 tatlı kasıgı kadar labne
14:30
2 kasık pırınc pılavı
4 köfte
3 kasık yogur
(flört bey ile ılk yemegım)
su2lt
11:10.2020
11:30
2 dılım cavdar ekmegı
5 zeytın
ekmek ustune labne
1 haslanmıs yumurta
2 ınce dılım salam
18:30
hamsı balıgı
avuc ıcı kadar ekmek
boooool salata
su2.5lt
uyyan cocugu sevmekten ne anliyorlarsa hemde satlerceAy o da geldi başıma zaten kolikti uyumak bilmezdi eşim de asla hayır demez hele bi gösterin derlerdi sinir olurdum çocuk uyanacak diye daha kırkı çıkmamış bebeye bana bak diye seslenirlerdi![]()
brnde hic sevmem.hatta dokunamam bilebir kilo bi de hayatta yiyemem
![]()
tek basina yiyemiyo heralde onu hic sormadim ama ozel kek tarifleri var onun icine koyyorum oyle yiyo ama kakao orani yuksek olandanYasaklar tatlidir herzaman.
Hicmi yemeyecek cikolata falan simdi canim.
gunaydin ablaGünaydın kızlar
Akşam dersler için hazırlık yapıyordum, aniden midem bulanmaya başladı, eşimde "benimde midem bulanmaya başladı" dedi.
"Yemekten mi acaba" diye düşündük, kızlara sorduk, onlarda sıkıntı yoktu, yemekten olmadığına karar verdik.
Yattım hemen, şimdi iyiyim ama ne olduğunu hala anlamadım
Öğlen sıcağında yürüyüşe çıkmıştık, güneş çarptı herhalde.
gunaydin cnmgünaydınn kızlar guzel bır haftanız olur inşallahhh
amın canım ınsallah degısmez basta her sey cok guzel oluyor sonra ölümüne ilgisiz bencıl pis bişi oluyorlar terk edıyorum2 gunun menusude guzel canim
bu arada insallah hayirli haberlerini aliriz![]()
hayirlisi canim.allah iyi insanlarla karsilastirsinamın canım ınsallah degısmez basta her sey cok guzel oluyor sonra ölümüne ilgisiz bencıl pis bişi oluyorlar terk edıyorum![]()
Nasıl oldu canım yine var mı ateşi ?Ben bu gece nöbetteyim![]()
Aynen zaten kayınvalidem bi keresindeKızın akıllıymış yanlızdedesine emekli ol diyipte annesinin başını ağrıtmak istemiyor
![]()
![]()
Ben de evlenene kadar her ikisi yoktu evlendikten sonra oklavayı denedim baktım yapabiliyormuşum sonra geri bıraktımİki emojide bana göre değil.
Elime ne oklava ne şiş aldım![]()
Ya muhtemelen öyle olmuştur geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız ?Günaydın kızlar
Akşam dersler için hazırlık yapıyordum, aniden midem bulanmaya başladı, eşimde "benimde midem bulanmaya başladı" dedi.
"Yemekten mi acaba" diye düşündük, kızlara sorduk, onlarda sıkıntı yoktu, yemekten olmadığına karar verdik.
Yattım hemen, şimdi iyiyim ama ne olduğunu hala anlamadım
Öğlen sıcağında yürüyüşe çıkmıştık, güneş çarptı herhalde.
Ben de baharda dondurma reklamları çıkar oysa bizim kombi hala açıktır kış yaşıyoruzdur bu soğukta ne alaka dondurma reklamı derimburalar buz gibi donuyoz
inanamiyom oralarin sicak olduguna
annemgilde diyo cok sicak buralar diye
Hadi kolay gelsin canım gözün Aydıngunaydin kizlar❤❤❤
kizimi uyandirip kahvltisini felan yaptiirip okula goturecem
gelincede tartilirim
yarin annemler tr den geliyo![]()
bugun ablamla evlerine gidip temizlik yapicaz
Şimdi 37.9 ü yeni gördü canımNasıl oldu cnm duştu mu atesiniz
Dünden beri hiç uyumadım canımda bişey istemiyor zatenbugun menulerin duzelecegine inaniniyorumtek senin degil hepimizin
cikolata gunu olmus gercekten
emzirdigin icin cok az geldi
pastada zaten cok az yemissin
bugun nasil oldu kizin
2 gunun menusude guzel canim
bu arada insallah hayirli haberlerini aliriz
uyyan cocugu sevmekten ne anliyorlarsa hemde satlerce
brnde hic sevmem.hatta dokunamam bile
tek basina yiyemiyo heralde onu hic sormadim ama ozel kek tarifleri var onun icine koyyorum oyle yiyo ama kakao orani yuksek olandan
hep yasak sekerli yiycekler ama icecekler var 0 seker.onlardan icebiliyo
gunaydin abla
buralar buz gibi donuyoz
inanamiyom oralarin sicak olduguna
annemgilde diyo cok sicak buralar diye
Gece iki kere 40 ı gördü şimdi de bekliyorum canımNasıl oldu canım yine var mı ateşi ?
Aynen zaten kayınvalidem bi keresinde
İkinci çocuk olursa kayınpederin de emekli olur birlikte gelir bakarız demişti ben ücretsiz izin alacağım demiştim mahvolurum kız
Ben de evlenene kadar her ikisi yoktu evlendikten sonra oklavayı denedim baktım yapabiliyormuşum sonra geri bıraktım
Ya muhtemelen öyle olmuştur geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız ?
Ben de baharda dondurma reklamları çıkar oysa bizim kombi hala açıktır kış yaşıyoruzdur bu soğukta ne alaka dondurma reklamı derim![]()
Şimdi iyiyiz canım.Ya muhtemelen öyle olmuştur geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız ?
Canım her artıya canını sıkma,günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102
inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim