Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar dün gece çok zor ve kötü geçti iki kere 40 a çıktı şimdi daha yeni 37.9 ü gördü inşallah çıkmaz bi daha 😞 daha tartılmadım ana kesin artıdır uyumadoğım için ödem çoktur diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım, artık yavaş yavaş düşer.
Tartıyı kafana takma şimdi, kaçamak yapmazsan illaki düşersin

Canım her artıya canını sıkma,
Bende geç yatmak bile artı getiriyor.
Gece üstü açık uyumakta aynı.
haklısın canım olabilir sabah ezana kalkip su içmiştim onları falan düşünüyorum artı mı yansıttı diye.
bir süre tartılmayacağım cumadan sonra inşallah

Gece iki kere 40 ı gördü şimdi de bekliyorum canım
ah ah zor bi gece geçirmişsiniz ben de çok korkarım ateşten inşallah çabucak toparlanır ya
günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar :KK200:
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102

inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim
Aynen sık tartılmak benim de moralimi bozuyor tartıda artı görmemek için hep dikkat etmeye çalıştım ki canım sıkılıp hevesim kaçmasın diye

haklısın canım olabilir sabah ezana kalkip su içmiştim onları falan düşünüyorum artı mı yansıttı diye.
bir süre tartılmayacağım cumadan sonra inşallah
Tartida gördüğün rakam moralini bozuyorsa tartılma zaten canım.

ah ah zor bi gece geçirmişsiniz ben de çok korkarım ateşten inşallah çabucak toparlanır ya

Aynen sık tartılmak benim de moralimi bozuyor tartıda artı görmemek için hep dikkat etmeye çalıştım ki canım sıkılıp hevesim kaçmasın diye
Hiç uyumadım desem yeridir hala da bekliyorum. Ateşi hafif yine çıkmaya başladı 😞😞😞

günaydınn kızlar :KK200: :KK60:
çok şükür bir pazar gününü daha geride bıraaktık :D
pazar günleri ben ben olmaktan çıkıyorum vallahi niye böyle oluyor anlamadım, kendimi çok mu şartlıyorum acaba offf yine pazar yine bir sürü iş diye o_O
kızlar bugün dua edin benim için denetim var bugün ve yarın inşallah sorunsuz, hatasız, sıkıntısız atlatırız :dua:

çok şükür bir pazar gününü daha geride bıraaktık :KK70:
pazar günleri ben ben olmaktan çıkıyorum vallahi niye böyle oluyor anlamadım, kendimi çok mu şartlıyorum acaba offf yine pazar yine bir sürü iş diye o_O
kızlar bugün dua edin benim için denetim var bugün ve yarın inşallah sorunsuz, hatasız, sıkıntısız atlatırız :dua:
Günaydın canım
Relax ol, soruncuzca atlatırsınız İnşallah

Tartıldın mı bu sabah

Günaydın canım
Relax ol, soruncuzca atlatırsınız İnşallah

Tartıldın mı bu sabah
amin kuzum inşallah

tartılmadım canım çünkü dün akşam çok geç yemek yedim
normalde yememeye çalışıyorum geç vakitte
o yüzden tartılsam motivasyonum düşecekti o yüzden tartılmadım

Anlıyorsun değil mi 😂😂

Yeter çok bile kız seninki tam Kayserili mantığı işi bilecen işe gitmeyecen 😅
Aynennn öyle oldu benim ki 😊😊
dogru ama yogunluktan ayrilmistin galiba oyle hatirliyorum
valla kac kez bosanma asamasina geldik esimle hep kv yuzunden
sinir krizleei gecirdim hatta ndrdeyse felc bile oluyodum kaskati kesilmistim agzim felan yamulmustu
4 sene felan cok kotuydu hic anlasamiyoduk.surekli laf sokardi bende sessizdim
en sonunda babamlara anlattim herseyi
babam goturmek istedi
baktiki is ciddiye bindi aileler girdi araya kendini geri cekti
simdide cok iyi cok degisti ama artik agziyla kus tutsa yinede bende sevgisi yok
bende baskalarin kas biyik aliyom ama kendime eriniyom
allah kolaylik versin sanada
gorumcemin kv kp turkiyede
onlarda hergun oyleler
yeni dogum yapti bebek uyyo 1saat uyyan bebegi seviyorlar gunde 3 ogun🙄🙄
Aynen sinavlar annemlere gittim falan cok yoğundum.
Kız yok korktum anlamında dedim normalde ciğer hiç sevmem 😂

Amin canım. Çok teşekkürler evet bugün canım. Sözde bugğn dışarı çıkacaktık ama böyle oldu canları sağ olsunda artık napalım

Amin canım. Bak o hiç aklıma gelmedi sirkeli su bile yaptım 39dan aşağı inmedi. Hemen denetim canım çok sağol. İnsanın başına gelince aklına gelmiyor hiç 😞😞
sumak varsa evde sumakta içir canim. Yada kişniş. Onlarinda ağrı kesici ates düşürücü etkisi var.
İki emojide bana göre değil.
Elime ne oklava ne şiş aldım😅
ayy ikisini de yaptim 😂😂 bende baktim bana göre değil biraktim. Ilk evlendiğim yıl nerdeyse her gelen misafire baklava açıyordum 😂😂 mantilar baklavalar tatlilar sonra sağlıklı yaşama geçtik 😂😂
Günaydın kızlar
Akşam dersler için hazırlık yapıyordum, aniden midem bulanmaya başladı, eşimde "benimde midem bulanmaya başladı" dedi.
"Yemekten mi acaba" diye düşündük, kızlara sorduk, onlarda sıkıntı yoktu, yemekten olmadığına karar verdik.
Yattım hemen, şimdi iyiyim ama ne olduğunu hala anlamadım:KK43:
Öğlen sıcağında yürüyüşe çıkmıştık, güneş çarptı herhalde.
Geçmiş olsun şu an iyi olmana sevindim. Muhtemelen güneş tir.
Hiç uyumadım desem yeridir hala da bekliyorum. Ateşi hafif yine çıkmaya başladı 😞😞😞
enfeksiyon vardir illa ki 40 çok yüksek. Surekli elini yüzünü fala yuka kiyafetleri de hafif nemli olsun .
Allah kolaylik versin canim . Insallah sikintisiz geçer gider

Son düzenleme:
Hadi kolay gelsin canım gözün Aydın 😍 ben de okul sonrası tartılırım
sagol canim:)
günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar :KK200:
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102

inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim
+200 cok degil bence
cumaya kadar halledersin
Günaydın kızlar dün gece çok zor ve kötü geçti iki kere 40 a çıktı şimdi daha yeni 37.9 ü gördü inşallah çıkmaz bi daha 😞 daha tartılmadım ana kesin artıdır uyumadoğım için ödem çoktur diye düşünüyorum.
insallah yukselmez bidaha atesi

20201012_100255.webp

allah kolaylik versin canim
insallah sorunsuz gecer🤲🤲

Back
X