Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar dün gece çok zor ve kötü geçti iki kere 40 a çıktı şimdi daha yeni 37.9 ü gördü inşallah çıkmaz bi daha 😞 daha tartılmadım ana kesin artıdır uyumadoğım için ödem çoktur diye düşünüyorum.
çok çok gecmıs olsun canım şükür düşmüş yine

İzinde kilo korumak vermekten daha büyük bir başarı bence canım.
Demekki doğru yoldasın:halay:
Aslinda 75 olmuştum. Hu hastalik doneminde abarttim galiba. Tad olmayinca strese girip cok yedim 😂

Koridor barfiksleri 100-140 cm arası canım.
Kapıda da sıkıntı olmadı hiç
benim koca pek ılımlı bakmaz ona sanıyorum
Merhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
çok geçmiş olsun canım şimdi nasil
Selam kızlar.
Olanları okuyunca çok üzüldüm canım sıkıldı. Buraya gelme amacım kilo vermeye motivasyon sağlamak içindi. Motivasyonumu düşürecek polemiklerden uzak kalmak istiyorum. Takımı ,arkadaşlarımı benimsemiştim . Fakat bu saatten sonra sadece okumaya gelirken bile canım sıkılıyor ve geriliyorum. Menü falan da yazmak istemiyorum bu sebeple. Bu süreçte kendimi ,amacımı düşünmek zorundayım. Hepinize veda edip takım değiştirmeye karar verdim.
hayırlısı olsun cnm nerde olursa olsun ideal kilona ulaşırsın
günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar :KK200:
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102

inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim
günaydın canım çok değil telafı edersin insAllah
cuma 62.9
pztesi 62.8

daha cok bekliyodum aslinda normalden erken tartildim bakalim cuma dahada eksi olucak insalalh🙃🙃
eksidesn ya MaşAllah cnm cumaya artar insAllah
Günaydın kızlar
Tartı bildirimimi yapaym
Cuma: 70.2
Bugun: 70.7
Fark +500gr

Bekliyordum ama gidicek inşallah
çok değil cnm telafi edersin cumaya insAllah
Cuma 64.7
Ptesi 65.2
Fark+500
Cumaya telafi edersin insAllah 🤗

Geldim beybi kayınvalidemler girdi araya uzaktalar ya her gün bi saate yakın görüntülü aramamız var torunları için :işsiz:
hergünmü Allah kolaylik versin 😆
Benim bu klavye sinir bozucu ya. Silme işi tam bir kaos. Her sildigim harften sonra klavye kayboluyor 😡😡
Acaba Niye öyle oluyor 🧐
Aynen her gün aynı şeyler şu Sıra kayınpederim için emekli ol diyip duruyoruz o da olmak istemiyor bizim kıza soruyor emekli olayım mı diye bizimki de olmaz diyor gülüşmeler sonra yine aynı soru ertesi gün yine aynı 🤦‍♀️
bizdede hep ayni seyler araliksiz ayni Cok sükür hergün görüsmüyoruz Ben zaten Hic konusmuyorum bile.. cünkü Sinir beni boguyor Sürekli ayni seyleri soruyorlar.. allahtan nadir görüsüyoruz 😅 okadarda laf derim Hic tinlamazlar yine ayni devam 😄
valla kac kez bosanma asamasina geldik esimle hep kv yuzunden
sinir krizleei gecirdim hatta ndrdeyse felc bile oluyodum kaskati kesilmistim agzim felan yamulmustu
4 sene felan cok kotuydu hic anlasamiyoduk.surekli laf sokardi bende sessizdim
en sonunda babamlara anlattim herseyi
babam goturmek istedi
baktiki is ciddiye bindi aileler girdi araya kendini geri cekti
simdide cok iyi cok degisti ama artik agziyla kus tutsa yinede bende sevgisi yok
bizde ilk evlendigimizde Cok tartisiyorduk hepte aile yüzündendi, Cok sükür tasinacaksin Ama dedigin gibi basta öyle olunca isinamiyorsun daha
Günaydın kızlar
Akşam dersler için hazırlık yapıyordum, aniden midem bulanmaya başladı, eşimde "benimde midem bulanmaya başladı" dedi.
"Yemekten mi acaba" diye düşündük, kızlara sorduk, onlarda sıkıntı yoktu, yemekten olmadığına karar verdik.
Yattım hemen, şimdi iyiyim ama ne olduğunu hala anlamadım:KK43:
Öğlen sıcağında yürüyüşe çıkmıştık, güneş çarptı herhalde.
gecmis olsun canim🌸
gunaydin kizlar❤❤❤
kizimi uyandirip kahvltisini felan yaptiirip okula goturecem
gelincede tartilirim

yarin annemler tr den geliyo :KK71: :KK49:
bugun ablamla evlerine gidip temizlik yapicaz
Hadi gözün aydin ve Kolay gelsin
günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar :KK200:
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102

inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim
Kalici degildir bu canim cuma halledersin 😍
Günaydın kızlar dün gece çok zor ve kötü geçti iki kere 40 a çıktı şimdi daha yeni 37.9 ü gördü inşallah çıkmaz bi daha 😞 daha tartılmadım ana kesin artıdır uyumadoğım için ödem çoktur diye düşünüyorum.
canim Dr a götürün engeksiyonda olur .. Onda ilacin etkisi gecince yine yükseliyor
günaydınn kızlar :KK200: :KK60:
çok şükür bir pazar gününü daha geride bıraaktık :KK70:
pazar günleri ben ben olmaktan çıkıyorum vallahi niye böyle oluyor anlamadım, kendimi çok mu şartlıyorum acaba offf yine pazar yine bir sürü iş diye o_O
kızlar bugün dua edin benim için denetim var bugün ve yarın inşallah sorunsuz, hatasız, sıkıntısız atlatırız :dua:
günaydin canim atlatirsiniz Stress yapma 🌸
gayet iyi canim izin dönüsü 🌸
cuma 62.9
pztesi 62.8

daha cok bekliyodum aslinda normalden erken tartildim bakalim cuma dahada eksi olucak insalalh🙃🙃
Günaydın kızlar
Tartı bildirimimi yapaym
Cuma: 70.2
Bugun: 70.7
Fark +500gr

Bekliyordum ama gidicek inşallah
Cumaya ins halledersiniz canim🌸

allah kolaylik versin canim
insallah sorunsuz gecer🤲🤲
hergünmü Allah kolaylik versin 😆
Acaba Niye öyle oluyor 🧐
bizdede hep ayni seyler araliksiz ayni Cok sükür hergün görüsmüyoruz Ben zaten Hic konusmuyorum bile.. cünkü Sinir beni boguyor Sürekli ayni seyleri soruyorlar.. allahtan nadir görüsüyoruz 😅 okadarda laf derim Hic tinlamazlar yine ayni devam 😄
bizde ilk evlendigimizde Cok tartisiyorduk hepte aile yüzündendi, Cok sükür tasinacaksin Ama dedigin gibi basta öyle olunca isinamiyorsun daha
gecmis olsun canim🌸
Hadi gözün aydin ve Kolay gelsin Kalici degildir bu canim cuma halledersin 😍
canim Dr a götürün engeksiyonda olur .. Onda ilacin etkisi gecince yine yükseliyor
günaydin canim atlatirsiniz Stress yapma 🌸
gayet iyi canim izin dönüsü 🌸

Cumaya ins halledersiniz canim🌸
amin kızlar sağolun :KK200: :KK60:

Günaydın kızlar :KK17:
Yüz karası bı tartı ile geldim bu ara geceleri çok terliyorum sonra tekrar üşüyorum herhlde derken karnım şişiyor tuvalate de gidemedim
Cuma: 89.8
Pazartesi: 91
Fark: +1.2 :skandal:
Cumaya kadar eksiye geçerim insAllah çok dikkat edicem insAllah
Insallah eksiye gecersin canim🌸

Back
X