Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğum sonrası kızım 1 yaş 3aylık iken adet oldum. Bu 3. Adet dönemim geçen ay 5 gun gecikti. Bu ay 10 güne yakın erken oldum. Sanırım emzirdigim için duzensizlesti
Bu tamamen bireye özgü bir şey canım. Annem çocuklarından sonra 1 yıl adet olmazmış. Ben 40 ım çıkınca oldum hemen mesela

Betadan şüphelendi ciğer filmine kadar çektirdik bişey çıkmadı. Diğer sonuçları bekliyoruz bakalım
Canim boğazda bir şey yok demistin. Beta da boğaz enfeksiyonu değil mi

Bu tamamen bireye özgü bir şey canım. Annem çocuklarından sonra 1 yıl adet olmazmış. Ben 40 ım çıkınca oldum hemen mesela
Aynenn benim yain validem 3 yıl olmamis. Ben ilk cocugumda 4. Ayda 2. Cocigumda 7. Ayda oldum. Ve 2 ayda bir oluyorum. Ilkinde böyle değildi. Klavyemde sorun var dönüp silemiyorum duzeltemiyorum o yuzden. Yanlış olanlari düzgün okursaniz sevinirim 😂😂

12.10.2020
Kahvaltı 09.00
15 tane zeytin
Roka,tere
Bir tk pekmez ve bir dilim ekmek

Ara 11.30 bir tane muz 10 tane fındık

Öğle 13.30
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Bir dilim TB ekmeği ve bir kase hoşaf (ev yapımı şekersiz )

Ara 16.00 bir bardak rezene ve bir avuç kuru dut

Aksam 18.45
Dört tane fırınlanmış küçük uskumru,bir kase şehriye çorbası,bol roka tere ve bir dilim TB ekmeği

Ara 20.30 iki tane hurma ve bir bardak rezene

Guzel cnm afiyet olsu

12ekim menüm

11:45 2haslanmis yumurta 4ceri domates bi salatalık 5zeytin 3catal kavun tm buğday ekmeği 1dilim

15"30 büyük fincan sade kahve
Biraz leblebi 2kucuk hurma

18:00
Bi kase sulu köfte,4aci biber turşusu, 4 çeri domatese

Su 3lt
Spor 25dk yürüyüş 25pn
30dk leslie 90pn
100 mekik 10pn
30sn plank 6pn
Toplam 131pn Pnrrr-12 Pnrrr-12
Spor ve menu guzl afyt olsun cnm

12 Ekim pzt
09.00
1 dilim üzümlü kek

12.30
1 peynirli yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim tb ekmeği

16.00
1 avuç çiğ ceviz

19.30
300 g ızgara et

21.30
1 tk pekmez

Guzel bence afiyet olsun cnm

Aynenn benim yain validem 3 yıl olmamis. Ben ilk cocugumda 4. Ayda 2. Cocigumda 7. Ayda oldum. Ve 2 ayda bir oluyorum. Ilkinde böyle değildi. Klavyemde sorun var dönüp silemiyorum duzeltemiyorum o yuzden. Yanlış olanlari düzgün okursaniz sevinirim 😂😂
Seni yazım yanlışlarınla da seviyorum elo 😍

Ay evet tlc de kalabalık ailedeki (beşizleri olan çift) Adam da lohusa depresyonuna girmişti o geldi aklıma
Japon’lar anne olduktan sonra eşlerine saygılarından yaklaşmazmış ya dedim herhalde benimkinde Japon geni var😂

Japon’lar anne olduktan sonra eşlerine saygılarından yaklaşmazmış ya dedim herhalde benimkinde Japon geni var😂
Bu arada sütlü kahve 1 çay kaşığı balla inanılmaz kesiyor beni. Belki sende de işe yarar.

Kızlar deliricem resmen tatlı krizindeyim. Beynim uyuşuyor o derece 🙄 Napmalıyım:mad: karnım ayrı ağrıyor göğüslerim ayrı. Doğumdan önceki regl dönemim tamamen geri döndü. Kafamı çikolata bidonuna sokmak istiyorum:mad:
neyseki zararsiz ziyansiz atlatmissin krizi😀

Kızlar acile gittik betadan şüphelendi doktor. Sonuçları bekliyoruz serum taktılar ateşi düştü çok şükür şimdi uzandı
iyi bari atesi dusmus canim.
Sonuclar bian once cikar ins tedaviye baslarsiniz

Olan benim alıntılara olduuu yaaa gitti hepsiii puffff
Su ara benimkilerde gidiyor arada neden acaba😀😀

neyseki zararsiz ziyansiz atlatmissin krizi😀

iyi bari atesi dusmus canim.
Sonuclar bian once cikar ins tedaviye baslarsiniz

Su ara benimkilerde gidiyor arada neden acaba😀😀
Sen9n ki de benimki gibi oluyodur belki

Back
X