- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #399.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkide canimSen9n ki de benimki gibi oluyodur belki
iyi bi karar"seaBahAR,
DUYURU
16 Ekim Cuma (696. etap) itibari ile geçerli olmak koşulu ile;
Kilo bildirimleri fotoğraflı olarak yapılacaktır.
Kararı oylamaya sunmuyorum. Daha önce iki kez oylandı ve anlayamadığım şekilde kabul etmeyen takımlar oldu.
Güven anlamında ciddi sorunlar yaşadığım ortamın sorumlusu olarak bu kararı almayı uygun buluyorum. Karar defterini yarın sabah güncelleyeceğim.
Kalan sağlar bizimdir.
Paylaşım alaninda paylaşmış seabahar bütün kaptanlari etiketlemiş
Cuma tartı resmi paylaşacak herkes ne güzel oldu valla![]()
degistirebilirsin canim Eger oluyorsa.. gayet iyisin böyle bileKızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0.Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?
temiz hava Cok iyi gelmistirSon güzel havaları değerlendirelim dedik içinden dere geçen bi köye pikniğe gittik arkadaşlarımla
Bi arkadaşımızın babasının köyü emekli olunca köyde yazın kalmak için prefabrikten ev yaptırmış minnoşuma da iyi oldu hava almış oldu
yatmadan önce okumaya calisiyorum Ama Iki aydir ayni kitaptayimTakımın bu yeni halini çok sevdim
Az ve öz...
Hazır bu kadar sakin olmuşken bir de kitap okumalarına başlasak kızlar.
Okuyup bazı yerleri birbirimizle paylaşalım.
Günlük sayfa olarak haftalık kitap sayısı olarak hedef belirleyelim mi
Ne dersiniz
insallah canimİpin ucunu kaçırmadan 55e dönüş başlasın canı
yaglar nefes olarak cikarmis bend will duydugumda sasirmistim, ablam söylemistiŞaşırdım
salina salina kullanin insallahEki Görüntüle 2703770
Barfiks demirimizi almış sonunda eşim kaç ay önce konuşmuştuk
Kizcem bi iki asıldı salıncak kurdurdu sallandı hoşuna gitti![]()
halletmissin bileKızlar deliricem resmen tatlı krizindeyim. Beynim uyuşuyor o dereceNapmalıyım
karnım ayrı ağrıyor göğüslerim ayrı. Doğumdan önceki regl dönemim tamamen geri döndü. Kafamı çikolata bidonuna sokmak istiyorum
![]()
Sagol canimMasallh nazlı sana![]()
Süper canimŞu an çok ok mutluyum. Sabah 77.1 olan tartım şu an 76.8
Bende su ara mecburiyettenyatmadan önce okumaya calisiyorum Ama Iki aydir ayni kitaptayimAma son sayfalarda.. uyuyup kaliyorum
![]()
Tamam ssende bize onlardan bahsedersin. Bizde çocuklara anlatirizBende su ara mecburiyettenbuyuk kizin hikayelerini okuyorum.
Okuyum ozet cikarma odevi vermis ogretmeni
Ozeti getiriyor iyimi kotumu anlamiyorum.butun hikayeyi okuyorum bende![]()
Ama kitaba odaklanmam baya zaman aldi.Tamam ssende bize onlardan bahsedersin. Bizde çocuklara anlatiriz![]()
Bende kizlara kitap okuyorum yatirken ödev sayilirmiBende su ara mecburiyettenbuyuk kizin hikayelerini okuyorum.
Okuyum ozet cikarma odevi vermis ogretmeni
Ozeti getiriyor iyimi kotumu anlamiyorum.butun hikayeyi okuyorum bende![]()
sayilir neden sayilmasin anlat sende bize kitaplariBende kizlara kitap okuyorum yatirken ödev sayilirmiAllah kolaylik versin canim orda nasil bilmiyorum Ama bizim zamanimiza göre dersler Cok agirlasti
Buna cok sasirdim canim ya.yaglar nefes olarak cikarmis bend will duydugumda sasirmistim, ablam söylemisti![]()
Yasemin de polisiye seviyormuş ondan tavsiye alabilirisn. Bende okuyamiyorum maalesef hatta evde kitap okuma saati yapmayi cok istiyorum ama bir türlü olmadi .Ama kitaba odaklanmam baya zaman aldi.
Kendimi vere vere okuyamadim uzunca bir sure.
Roman filan baslasam nasil olacak acaba.
Neyse ben boyle boyle kendimi alistiriyim. Polisiye cok severim kiza kitap almaya gidersek kendimede biseylere bakiyim ben dur
Pufff bendeeeHerkes uyumayami gitti .
Sabah 6.30 da ayaktayim ben niye oturuyom acaba![]()