• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm:

sabah 9.30
haşlanmış yumurta zeytin maydonoz

öğlen saat 3
yoğurtlu sarımsaklı havuç salatası
çay
2 kaşık haşlanmış patates

akşam 17.30
1 fincan türk kahvesi şekersiz

bugün neredeyse 3 litre su. içine sirke ve limon katıyorum
afiyet olsun canım güzel menü
Ohh miss ne iyi gelmistir temiz hava
aynen cnm vala iyi geliyor
Ne guzel herseye yetisiyorsn masallah cnm
İşte elimden geldikçe cnm hiç iş bitmiyor ama ne kadar yaparsak yapalim

aleyküm selam canım napti doğurdu mu canım sağlıkla kucağına almıştır insAllah 🤲
afiyet olsun canım
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 3 aylık oğlum var hayırlı olsun yeni hamileliğin sağlıkla kucağına alırsin inşAllah en az kilo ile doğuma gidersin insAllah
hadi gözün aydın canım
insAllah güzel olur sonuç canım
güle güle kullan cnm perdeni bende yeni bişey alınca çok mutlu olurum güle güle giy cnm
iyiyim canım sen nasılsın
çok geçmiş olsun canım yatisa gerek kalmadan iyi olur insAllah
Amin canım inşallah
Ben de açıkçası çok çiçek düşkünü değilimdir o yüzden önemsemiyorum almamasını ama bi tam tur alsa asla hayır demem 😂

Gözünaydın kuzum

Canımm çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifasını versin yavrumun 🤲🏼
Amin canım teşekkürler

Sağol canım teşekkürler 😞 bir annenin en çaresiz anlarında birisi diyebilirim. Çocuğun önünde eriyor ağrıdan çığlık atıyor ama sen hiç birşey yapamıyorsun. Allah kimseye yaşatmasın. Bebeğe geçmesin diye uğraşıyoruz. İniallah geçmez. 5. Gün uyumadım doğru düzgün. Birazdan kefir ve ilacını vericem. Yarın akşama kadar inşallah geçecek inanıyorum ben
Off bende hiç dayanamiyorum yaa, keşke onun yerine ben çeksem o ağrı yi diyorum, hasta olduklarında. Allah in izniyle iylesir hiç azalmadi mi ishali. Kefiri kendin mayaliyorsan mayasindan da mi versen. Oda probiyotik olur.

Kızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdik😞 hastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür 🙏
Sağol canım teşekkürler 😞 bir annenin en çaresiz anlarında birisi diyebilirim. Çocuğun önünde eriyor ağrıdan çığlık atıyor ama sen hiç birşey yapamıyorsun. Allah kimseye yaşatmasın. Bebeğe geçmesin diye uğraşıyoruz. İniallah geçmez. 5. Gün uyumadım doğru düzgün. Birazdan kefir ve ilacını vericem. Yarın akşama kadar inşallah geçecek inanıyorum ben
Allah yardımcınız olsun canım benim iyi ki aşıyı yaptırmışsınız geçecek bu günler Allah’ın izniyle çok yorulmuşsundur hasta çocuk küçük bebek Allah gücünü kuvvetini artırsın inşallah

Insallah gecer artık cnm Allah acil şifalar versin yavruna

Back
X