- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #400.661
Ne 1500 müKendime sporda rakip ariyorummmhedef 1500 puan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne 1500 müKendime sporda rakip ariyorummmhedef 1500 puan
İnşallah bakalım. 2 hafta kaybım varKız sen ondan 1 buçuk istedin ya gör bak etap birincisi olur yine bi kere yine böyle olmuştu
neo gözün mu korktuNe 1500 mü![]()
kolay gelsin, bitmistir bileKalktığımdan beri daha yeni oturdum ama çamaşır katlamak için.
Günlerdir kızlar börek istiyordu, Cumaya kadar bekleyin diyordum.
Yapıpta burnuma kokunca eksi gelmenin verdiği cesaret ile yedim tabiki
Sonra biber ve bamyaları tost makinasında közlenmiş kıvama getirip buzluğa attım.
Bebeği uyut, çamaşır ser derken bu saat oldu.
Tabi arada canlı derslerde vardı
Çamaşırları katlayıp ev temizliğine girişeceğim şimdi![]()
sanada Kolay gelsin canim seninde bitmistirBen biraz lahana sarıp geliyorum kızlar![]()
dogum günü kutlu olsun canim nice güzel basarili yillari olsun insallahKızlar alıntılarının yaptım gece cevaplarim annemlerdeyiz hala bugün kızımın doğum günü pasta alıp geliyor eşim bı iki çatal pasta alabilirim onun dışında kaçamak yok annemin dikislik işleri varmış onları hallettik derken hiç elime telefon alamadm yaa benim karnım çok şiş belim çok ağrıyor öneriniz var mı adet olmadığım için mi ki kendimi sıcak tutuyorum aslında çorapsız gezmiyorum emzirdigim için ödem attıran şeylerde yapamıyorum bı haftadr pek su icemedim bu hafta suya çok dikkat edicem bklm ne güzel 8leri görmüştüm yine 9lardayim bu hafta 8leri yeniden gorucem insAllah olabildiğine güzel degerlendrcem insAllah❤
Acaba listeye girmek icin Yarismi olsaListeye girmek isteyen kızlar
E ela_2019
@medine66
@masal3487
U UcanSupurge
Bu hafta takımı motive etme işini size bıraktım![]()
Maşallah bu hafta daha çok yapalım. Aslında ben bu hafta yaptım ama kızımdan dolayı izinliydim belki ondan dolayı kilo vermeye devam ettimSpor listesi Sonuclar
1. @bi prenses annesi (855 puan)
2.
papatya_2014 (153 puan)
3.
Pembe Lotus (131 puan)
Tebrikler kizlar, ama bu tablo uzucu 2. Ve 3. Sadece gunde 1 kez spor yapmış, puanlar da ortada. Haftaya cok daha iyi sonuclar gelick inşallah eminim
Ama ben izinliydim. İzinliyjen de mi kırmızı kart var. O zaman ben niye izin aldım. Kafamda deli sorular9Takim menü tablosu
@strontium
@Pnrrr-20
@bi prenses annesi
Handandandan
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum![]()
bu hafta düzenli menü paylaşım yapıldı![]()
Kırmızı kartı olanlar
papatya_2014
denizbenimadim
@strontium
menulerimizi yorumlamayida unutmayalım
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Maşallah canımKendime sporda rakip ariyorummmhedef 1500 puan
Kızın hasta olduğu için menü yazmaman problem değil canımAma ben izinliydim. İzinliyjen de mi kırmızı kart var. O zaman ben niye izin aldım. Kafamda deli sorular![]()
Anaa bende izindeyim sanıyordum. Teşekkürler kafa izni içinKızın hasta olduğu için menü yazmaman problem değil canım
İzne Cumada Cumaya ayrılınıyor, yani senin iznin memuriyette ki tabir ile kafa izniydi
Kızın nasıl oldu canım, daha iyi mi
neo gözün mu korktu
Yess baby
İyi olan kazansın baby iyi ip atlarım bilirsin 5i 1 Puan hey yavrum heyKurallar mani olmazsa neden olmasın elaya bu hafta mani oldu meselaAcaba listeye girmek icin Yarismi olsa
Yüzde olarak fazla Veren Iki kisi bu hafta listeye girebilmeli gibi![]()
![]()
Sağlıklı mutlu huzurlu uzun seneleriniz olsun kizcenizleKızlar alıntılarının yaptım gece cevaplarim annemlerdeyiz hala bugün kızımın doğum günü pasta alıp geliyor eşim bı iki çatal pasta alabilirim onun dışında kaçamak yok annemin dikislik işleri varmış onları hallettik derken hiç elime telefon alamadm yaa benim karnım çok şiş belim çok ağrıyor öneriniz var mı adet olmadığım için mi ki kendimi sıcak tutuyorum aslında çorapsız gezmiyorum emzirdigim için ödem attıran şeylerde yapamıyorum bı haftadr pek su icemedim bu hafta suya çok dikkat edicem bklm ne güzel 8leri görmüştüm yine 9lardayim bu hafta 8leri yeniden gorucem insAllah olabildiğine güzel degerlendrcem insAllah❤
Artıyım bilePembe Lotus sende artı olmadan listeye dön canım
Elllerine sağlık canım16 EKİM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (56.2)
- ) @medine66 (63.7)
- ) @Furha63 (64.9)
- ) @strontium (65.4)
- ) U UcanSupurge (65.8)
- )
denizbenimadim (66.3)
- )@Pnrrr-20 (70.2)
- )
Handandandan (73.9)
- ) @Ucmelekannesi (74.5)
- )
papatya_2014 (74.8)
- ) E ela_2019 (76.7)
- )
Pembe Lotus (77.5)
- ) @masal3487 (77.7)
- ) @bi prenses annesi (90.9)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Bende lanet olsun artilarima diyorum

O neydi bacim öyleKendime sporda rakip ariyorummmhedef 1500 puan
Sayfasinda öncesi sonrasi yapmis yorum yapacaktim unuttum
Yaa varya 75.8 i görmüştüm sonra canim kocamin cani hic sevmediği bir şey çekmişİyi olan kazansın baby iyi ip atlarım bilirsin 5i 1 Puan hey yavrum hey
Kurallar mani olmazsa neden olmasın elaya bu hafta mani oldu mesela
Hadiii atlaaa lutfen lutfennnİyi olan kazansın baby iyi ip atlarım bilirsin 5i 1 Puan hey yavrum hey
Kurallar mani olmazsa neden olmasın elaya bu hafta mani oldu mesela
Makarna, kısır, dolma bende kalıcı artı yapıyor canımYaa varya 75.8 i görmüştüm sonra canim kocamin cani hic sevmediği bir şey çekmişkiymali makarna bende cok severim. Ayda bir hakkim olsun demistim vr maalesef hata oldu hemde büyük hata
![]()
Bu işi bi yemin çözerYaa varya 75.8 i görmüştüm sonra canim kocamin cani hic sevmediği bir şey çekmişkiymali makarna bende cok severim. Ayda bir hakkim olsun demistim vr maalesef hata oldu hemde büyük hata
![]()

Offf ben uzun zaman olmuştu yrmeyeli. Nasil bir etki yapacak bilemedim. Demekki bende de kaliciymis.Makarna, kısır, dolma bende kalıcı artı yapıyor canım
Tamam bugün çok yoruldum lahana sarması boynumu sırtımı mahvetti yarın kapışalımHadiii atlaaa lutfen lutfennn
Tamammm o zaman yarinn baslasinnnn yarişsssTamam bugün çok yoruldum lahana sarması boynumu sırtımı mahvetti yarın kapışalım
Kiz 30 günde 1 kereye yeminliyim.