• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

🌸🌸

Eklentiler

• 26413E8F-53E4-49CD-8A03-21E6642C7693.webp
    26413E8F-53E4-49CD-8A03-21E6642C7693.webp
    45 KB · Görüntüleme: 33
Ne ka sakin ne ka sakin buralar
Bizim burası kalabalik gorumceler var 3 cocuk kafam curcuna oldu agrıyor oglani uyutmayi deniyorm suan uyku saati gecti bile uykusu da var ama bu sese uyurmu bilmem. Menumu yazaym hazr firsat bulmusken

Yok bi belirti canım gelsede stress olmasam 😩
Kız cok da takma ozaman dahada gecikiyor kendimden biliyorm
18.10.2020

10:30
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta 2 dılım salam
5 zeytın

14:30
yarım mandalına

17:00
6 kasık etlı patates yemegı
salata

su:2lt
spor chloe challenge 2. gun Pnrrr-12 Pnrrr-12

19.10.2020

11:00

1 dılım cavdar ekmegı
5 zeytın

16:30
6 kasık patates yemegı
yogurt

su 2lt
Chloe chalenge bikez daha yazmistn sorucaktm unuttum leslie tarzindami yoksa daha hizli mi jilian gbi ona gore puanliyalm leslie 3 jilian 4 le carpiliyor gecnki sure de 25 dk idi sanrm budami oyle
Soğanı severim, denerim canım.
Salatanın üzerine yoğurt dökülüp yendiğini duyduktan sonra şaşırmamam gerekirdi aslında 😅
Neden oyle diyorsn yogurt soslu salata cok lezzetli oluyor. Aslında ne soslar var da biz turk mutfagindaki salata soslari standart hep malesef
Burda neyi alintilamism bilemedm :KK64:

Bizim burası kalabalik gorumceler var 3 cocuk kafam curcuna oldu agrıyor oglani uyutmayi deniyorm suan uyku saati gecti bile uykusu da var ama bu sese uyurmu bilmem. Menumu yazaym hazr firsat bulmusken
Keyifli sohbetler canım çocukların peşine dolaşmaktan ne kadar keyif yapabilirseniz artık

Alışkında olmadımı daha çöl husursuz olur kalabalıkta, hepiniz birmi kalıyorsunuz aynı evde

Ohh tadını cikarin iyi eglenceler canimmm.
Sagol canim benim biraz gec olsada😁
Eki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Anam bune kiz kemiklerim saglam kalmaz ben bunu yaparsam😁😁
iyi tatiller canim
iyi eglenceler:)
Sagol canim. Baya gec alinti ama olsundu😁
ADINIZ: nesrin
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:82
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 4 aylik kızım var
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çocukluğumdan beri kiloluyum en fazla 103 kiloya kadar çıktım 72 kiloya kadar düştüm sonra 80 ile evlendim 86 kg ile hamile kalıp toplamda 9 kg alıp 95 le dogurdum dogum sonrasi 13 kg verdim.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 33 yaşındayım 1 yıllık evliyim yeni dogum yaptim emziriyorum bu süreçte yaş dolayısıyla 2. Bi bebis daha düşünüyoruz henüz regl olmadım Ama vücudum düzene girip 2. Gebelige kadar zayiflayip rahat bir dönem geçirmek istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: elimden geldiğince destek veririm zayıflamak isteyenlere
Hisgeldin canim.
Ben hatice 3 kizim var. Malum kilolarla derdimiz var. 1 senedir birdayim bende. Sohbet ,muhabbet ,motivasyon ne ararsan var burda.
Bebegij kucukmus daha istedigin kiloya en kisa surede varirsin ins
Tam zamanında gittiniz canım...
Sıcak havalarda tatil eziyete dönüyor..
Kaynattık ama nasihatini de dinledik😅
Evet cok guzeldi hava gercekten canim

Allahtan dinlemisiniz sayfalari oku oku bitiremedim😁
Cocuklar eğlenince insan daha mutlu oluyor 😄
Evet ya gelip gidip hala anlatiyorlar
Oh ne güzel ben de Niran gibi düşünüyorum en güzel zaman gittiniz yazın sıcağında hiç sevmiyorum oraları kışın gittiğimde cennet gibi geliyor bana oralar
Dogrudur canim. Ben en son buyuk kiza hamileyken gitmistim .ama cok sicaga ve neme bende gelemiyorum. Daraltiyor.

Keyifli sohbetler canım çocukların peşine dolaşmaktan ne kadar keyif yapabilirseniz artık
Aynen sorma ya pek olmuyor
Alışkında olmadımı daha çöl husursuz olur kalabalıkta, hepiniz birmi kalıyorsunuz aynı evde
Yok cok sukur tek kvyle kaliyoruz gorumceler bugun aksam geldiler misafirlige ama 1 aksam bile yetiyor curcuna ye ic kaldir bulasik felan :KK35:
Ayyy bide bu hafta kaynanamgil memleketten 1haftaligina geleceklermis 🤪🤪
Nasıl mutlu oldum anlatamam :KK70::KK70:
Hhahaha inandımmm :KK70:gil derken kim kim
Slm kızlar benim sırt ağrım devam oğlumda durmuyor sağolsun rezene demledim bı kupa onu içip uyumaya çalışcazb evden çıkınca hepimizin rahattı kaçıyor bizim bklm yarın grsrz 😘 iyi geceler hepinize
Gecmis olsun cnm insallah rahatca uyursunuz

18.10.2020

10:30
1 dılım cavdar ekmegı
5 zeytın

14:30
yarım mandalına

17:00
6 kasık etlı patates yemegı
salata

su:2lt
spor chloe challenge 2. gun Pnrrr-12 Pnrrr-12

19.10.2020

11:00

1 dılım cavdar ekmegı
5 zeytın

16:30
6 kasık patates yemegı
yogurt

su 2lt
Afiyet olsun canım
Bugünkü menum

Kahvaltı 09.30
İki tane zeytin
Bir kasik ev yapımı yoğurt kaymağı
Bir kasik pekmez
Bir dilim TB ekmeği
Salatalık,kıvırcık

Ara bir muz iki ceviz
Rezene

Öğle 13.30
Altı kaşık patlican yemeği,bir kase yayla çorbası.

Ara bir avuç içi kuru dut ve kimyon çayi

Aksam 18.30
Dört tane köfte
Kalan patlıcan yemegu ( beş kaşık kadar)
Kıvırcık

3itre su spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü bence
MENUM:

10:30 2 dilim cavdar, 1 hsl yumurta, 1 dilimpeynir, 5 zeytin, domates saltlk

14:00 1 kase süt icine 3 yk karisim: ( yulaf, chia, keten tohumu)

16:00 kahve 2 kare bitter, yarım dilim ekmek 1 ck kaymak (cocuga verirken tattim)

18:30 mangalda: 3 köfte, 5 kanat, 3 yk taze fasulye, 3 közlenmis biber, Salata, avuc ici kadar yufka

2.0 lt Su
Afiyet olsun canım güzel menü
Gecmis olsun cnm insallah rahatca uyursunuz
Sağol canım inşAllah

Bir süre bu kiloda gitsen bile çok iyi bence.
Yeni düzene tam adapte olunca tekrar başlarsın canım

Haftalık yemek listesi yapıyorum ama akşamları ertesi günün yemeğini pişirmek öyle zoruma gidiyor ki anlatamam. Yıllardır bu tempoda yaşıyordum zaten hatta daha da ağırdı epey yolum vardı, hiç şey eksik kalmazdı, 1,5 yıl ara verdim hepi topu yaşlandım mı o arada nedir anlamadım, öyle yorgunum ki🙈 Eşim benden önce geliyor, sofrayı kurup çayı koyuyor,salata yapıyor hafta sonu temizliğe de yardım ediyor ama ben bir türlü işi bitiremiyorum, kendimden hiç hoşlanmıyorum bu aralar. Ama yine diyete döneceğim bu sefer önce 5kg hedef koymayı düşünüyorum nasipse

Kızlar bugün fazla giremedim. Ev işi temizlik çamaşır felan derken akşama da misafir geldi gitti sonra spor bu saat oldu. Yarın günü birlik şehirdışına çıkıp geleceğim. Durumuna göre belki gitemeyebilirim. Beni merak etmeyin sakın diye haber vereyim dedim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Şükür toparlandı demek kuzucuk güzelce uyu dinlen canım birkaç gündür çok yoruldun zaten gerekli değilse yolculuğu ertele derim ben

Şükür toparlandı demek kuzucuk güzelce uyu dinlen canım birkaç gündür çok yoruldun zaten gerekli değilse yolculuğu ertele derim ben
Çok şükür toparlanmaya başladı canım. İş için gitmem gerekiyor. Erteleme şansım malesef yok 😞 sabah gidip akşam dönücem inşallah. Bu seferde küçüğün uyku düzeni bozuldu çocuk gece uyumuyor 😡uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu :rapci::rapci:

Back
X