• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ehh işte kuzum, heralde üşütüyorum o yüzden bi halsizlik var üzerimde

epey serinledi hava, bir de evlerin ve ofislerin içi dışarıya göre daha da soğuk, o yüzden epey üşütüyor
2 gündür kazakla geliyorum işe
Biz hala tayt tişört ile terliyoruz:KK43:
Kaçmam yakındır bu memleketten

Kilo alma yarışması da varmış. Biz 100 g vermek için kendimizi parçalıyoruz. Yareppim yemek yemeyi sevenlere kıyak geçip kilo aldırmasaydı:oops:
Öyleleri hayatım boyunca kınadım ki yaşamımın bi evresinde başıma gelsin diye ama daha beter kilo aldım :KK73:

Ya evlilik çocuk kadını yaşlandıran şeyler. Allah eksikliklerini vermesin ama babası ve kızım hayatıma resmî olarak dahil olduklarından beri hep yorgunum 😂
Ben de çok üşüyen biriyim. Bakalım kaloriferler ne zaman yanacak
bir an önce yansın lütfeeennnn 😁

Biz hala tayt tişört ile terliyoruz:KK43:
Kaçmam yakındır bu memleketten
Aaaaa ne güzelmiş ay o
Keşke bizim de olsa 😁

Kayseri ile Konya arasında kalıyordum, Ankara'yı da ekledim yaşamak istediğim şehirlere :KK70:
Doğma büyüme Ankaralı biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Tam yaşanacak şehir. Tabi ben yıllarca orda yaşayan biri olarak İstanbul aşığıyım ama İstanbul artık hayal:cry:

Doğma büyüme Ankaralı biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Tam yaşanacak şehir. Tabi ben yıllarca orda yaşayan biri olarak İstanbul aşığıyım ama İstanbul artık hayal:cry:
Bende seviyorum Ankara’yı alıştım uzun zamandır burdayım. İstanbul çok güzel ama kesinlikle yaşanacak değil gezilecek yer

Bende seviyorum Ankara’yı alıştım uzun zamandır burdayım. İstanbul çok güzel ama kesinlikle yaşanacak değil gezilecek yer
Kızım üniversiteye giderken peşine takılacağım İnşallah.
Bazi şehirler sadece gezip görmek için güzel, yaşamak için değil, Karadeniz içinde öyle düşünüyorum, hep yağmur hep kasvet...

Bazi şehirler sadece gezip görmek için güzel, yaşamak için değil, Karadeniz içinde öyle düşünüyorum, hep yağmur hep kasvet...
İstanbul benim yaşayacağım şehir valla. Ben kalabalık ve kaos seviyorum😬 ama takıldım geldim kocamın peşine. Çocuk da olunca İstanbul artık hayal🤷‍♀️

Haahahha
Kışın bile sadece battaniye ile yatıyoruz, düşün sen sıcağın boyutunu
Haahahha
Kışın bile sadece battaniye ile yatıyoruz, düşün sen sıcağın boyutunu
Adanalı bi arkadaşım var Ankara’ya geldi hemen klima taktırdı evine. Merkezi sistem ısıtma yetmedi bide klimayla ısınıyor bide bizim Adana’dakiler serinlemeye kullanıyor bende ısınmaya diye söyleniyor 😂

İnşallah allah o günleri göstersin. Bencede her yerde yaşanmaz. Eşim Karadenizli çok mükemmel bi yer ya

Back
X