• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Harika bir eksi canim
Çok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Dikişlerde alındı 🥰iz kalmamasi için krem yazdı estetige girdiği için sigorta karsilamiyor dedi
Onuda alacağım birazdan
Hadi gozun aydin canim. İzlerde kalmaz ins takma kafana
Reglde oldum 🤪
Dün bütün gün bendeydi kv gil
Büyük ihtimalle sali carsamba dönecekler çok yoruldum
Tahmin edebiliyorum canim
Günaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Harika bir sonuc tebrikler👏👏👏

Yaaa vala var ya bu bebe feleğimi şaşırttı bana bu uykusuzluk problemi nasıl olacak bilemiyorum gece öyle bı ağlıyor ki nasıl kalkıyorum hatırlamıyorum bi gözüm kapalı diğeri yarım açık 😜 beşiğine koymadan uykuya yenik düşersem meme ortada sabah eşim atleti kapatıyordu :KK70: napıyon dağıtmışsin kendini diye
En zor zamanı canım ben de öyleydim uykusuz aksi nalet :KK70:
Teşekkür ederim bebişim okula gelince gittim tuvalete bi ona üzüldüm😂
O da bonus olsun haftaya canım :KK5:

Dikişlerde alındı 🥰iz kalmamasi için krem yazdı estetige girdiği için sigorta karsilamiyor dedi
Onuda alacağım birazdan
Gecmis olsun canjm ınsallah onemli bırsey yoktur. Epeydir gelmeyince bıhaber kaldım hersey den. Rabbim saglık versin 🥰

Geçer inşallah 1 yaşına kadar beni çok çok zorlamıştı ne yalan söyleyeyim 1den sonra biraz biraz rahatlamıştı
1 yaştan sonra gece uyanması nasıl oldu canım kızım emmedigi için uyurdu uyanmadan odasını ayirmistim bunu da aynı 1 en fazla bı buçuk yaşındayken ayırmak istiyorum insAllah emsin de istiyorum gece uykusu nasıl olur acaba
Herkese hayırlı cumalar bol eksiler 🌸
Erken tartılıp kahvaltı edip cıkmam lazımdi

Gecen hafta : 56.2 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Kız nerene veriyon bacım sen daha kız 🤩👏👏

İyi geceler kızlar bu ara gece uykum çok sıkıntılı sabah kahvaltıyı 11 de yaptık düşünün sonrasında ev işi toparla Süpür derken 4 oldu saat bı pazara markete gittim ordan yürüyüşe geldik yemek yaptım benim minikle güç bela bazen kucakta işleri yapıyorum o ara giremedim yemekten sonra da kızım Bayadir salıncak diye söyleniyor kumaşını almıştım dikememistim onunla uğraştım kalıp çıkar kez dik baya uğraştım oğlum da demin uyudu şükür menümü yazıp uyuycam bı an önce aslında motivasyonum güzel kızlar yediklerime dikkat ediyorum menülerim abartı değil genel olarak yürüyüş yapıyorum ama yok yani tartı mutlu etmiyor karnım baya şiş kasıklarim ağrıyor baya ben elimden geleni yapıyorum inanın eksi gelmek için şu an yine uyku akiyor gözümden hemen uyuycam yarın herkes süper eksiler görsün insAllah 🤲❤️
Moralini bozma canim uykusuzluk Cok etkiliyor
Gecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Cok güzel Canim
Onuda alacağım birazdan
Cok sükür temiz cikmis canim
Günaydın kızlar
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
Masallah canim cok iyi

1 yaştan sonra gece uyanması nasıl oldu canım kızım emmedigi için uyurdu uyanmadan odasını ayirmistim bunu da aynı 1 en fazla bı buçuk yaşındayken ayırmak istiyorum insAllah emsin de istiyorum gece uykusu nasıl olur acaba
Berbattı gece uykuları 10 kere filan uyanırdı emziriyordum 4-5 kere uyanmaya başlamıştı 1den sonra iyi dediğime bakma sen 🤣 emzirme bitikten sonra iyi kötü düzeldi sayılır

Moralini bozma canim uykusuzluk Cok etkiliyor
Aynen hayırlısı bklm canım fırsat buldukça uyuyorum
Berbattı gece uykuları 10 kere filan uyanırdı emziriyordum 4-5 kere uyanmaya başlamıştı 1den sonra iyi dediğime bakma sen 🤣 emzirme bitikten sonra iyi kötü düzeldi sayılır
Yaaa :KK57:
Dikkat ediyorum canim, aksamdan sonra yemedigim icin oluyor böyle
Biliyorum canım onu da kaça kadar düşeceksin ki

Gecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
tebrikler canim:)
Onuda alacağım birazdan
gozun aydin canim sevindim
izde kremlerle birlikte zamanla gecer insallah
Günaydın kızlar
superrr tebrik ederim canim🤩🤩🤩
Herkese hayırlı cumalar bol eksiler 🌸
Erken tartılıp kahvaltı edip cıkmam lazımdi

Gecen hafta : 56.2 kg
Bu hafta : 55.7 kg
dedigin gibi aksma yemelerini kesince ise yariyo
bendede oyle

Niran’ın bildirimi de geldi :KK5:
Teşekkürler Kazen Kazen

Eklentiler

• EAD38F9A-4017-4082-B70A-E44AEB1D9EAE.webp