• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım geldi mi üst üste gelir zaten

Gecmis olsun canim 😪

bizim disarda bi kabimiz var
ona koyyorum kuslar veya kediler yiyo israf olmuyo
sen apartamandami yasiyosun

gecmis olsun canim

Peki nasıl aktive edebiliyorum canım

Amin kuzum sağol
Valla Yay gibi geriliyorum kızıma ders çalıştırırken 2 sn önce söylediği harfi 2 sn sonra unutuyor deliye dönüyorum 😕

Yarın bi işyerinde bilgisayardan bakayım en iyisi

Çok geçmiş olsun kuzum 😔
Sagolun kızlar iyiyiz smdi şükur uyuycak gbi. 2 den beri ayakta nasl dayaniyor anlamiyorum

Bu kadın bdv'ye konu açmıştı evliliği ile ilgili🤔
Yok artık o bile düştüyse buralara
Saatlerdir bilgisayar karşısında ders hazırlığı yapıyorum.
Biraz mola verip buraya bakayım dedim.
Daha menümü bile yazmamışım.
Hoş yazsamda beni Suriyeye kadar kovalarsınız🤣🤣
Ben de yarın 5lerin şube öğretmenler kurulu toplantısı var tabi ki sokakta görsem tanımam çocukları ebadan portfolyolarını inceledim gönderdiğim çalışmalardan aldıkları notlara vs baktım yarınki toplantıya hazırlık yaptım
Ayyyyy canımm kafam gitti yemin ederim okuduğumu da anlamıyorum ki gerçekten 😂 kelime kelime açıklasanız yine kafam basmaz sanırım 🙈
Tamamdır öyle yapayım
Bi de ben en iyisi yatayım 😁
Bi de çocuğa kızıyorsun 🤣

MENUM:

10:00 1 kahve 1 kare bitter

11:30 2 dilim tb ekmek, 1yk lor, 1ck tereyag

14:00 1 bardak sut ile 4yk karisim: (yulaf, keten tohumu, chia), 1hurma

14:30 yeşilcay

18:00 tavuklu Salata, 1 buyuk bardak Ayran

19:30 1 fincan sutlu menengic kahvesi

2 lt Su
Spor 20dk leslie 60p
500 hoplama 50p
200 mekik 40p =toplam 150p
afiyet olsun guzel canim:)

25.10.20
9.00
1 has yumurta
2 3 er dilim domates salatalık
1 kk peynir
7 8 küçük yesil zeytin

12.00
Orta şekerli turk kahvesi
1 avuç içi kavrulmuş fıstık

14.30
1 servis kaşığı kadar karides sote
6 lahana sarması
1 domates
1 salatalık

16.00
1 fincan sutlu kahve sade
1 küçük Trabzon hurması
1 avuç fıstık
6 7 tane susamlı çubuk

20.30
2 lokma mayalı ev ekmeği

2 bardak bitki çayı
2 L su
15 dk leslie
az miktarlardada yemissin ama kraker olmasa daha iyiymis

Sabah 9.00
İki tane galeta 2 tane hurma

Ogle 13 .00
Rafadan yumurta,
1 dilim peynir
1tatlıkasıgı tahinpekmez
İki dilim tam bugday ekmek

Araogun 16.00 sütlü türk kahvesi +2 galeta

Akşam 18.00 bir kase etli patetes yemegi , cacık
bence guzel afiyet olsun cnm

Kızlar ben bugğn pek iyi değildim. Akşam üzer uyuyunca kendime geldim sonra çocukları yıkadım evi temizledim derken giremedim yemek bile yemedim. Canım hala bişey istemiyor yeşil çayını aldım şimdi oturdum geçmiş yapamadım menümü yazıcam şimdi
Hasta mı olacaksın yoksa canını sıkan bir şey mi oldu ?

Kızlar ben bugğn pek iyi değildim. Akşam üzer uyuyunca kendime geldim sonra çocukları yıkadım evi temizledim derken giremedim yemek bile yemedim. Canım hala bişey istemiyor yeşil çayını aldım şimdi oturdum geçmiş yapamadım menümü yazıcam şimdi
gecmis olsun cnm neyin var

gecmis olsun cnm neyin var
Dün hiç uyumamıştım sabahta erken kalktım kızı kursa götürdüm ordan görümceme gittim buzluğu bozulmuş malzemeleri aldım eve getirdim. Akşam üzeri kızımla uyuyakalmışım kalkıncada bi gaza geldim koca evi dipli köşeli tek başıma temizledim mutfağa girdim biraz kızları yıkadım derken hiç halim kalmadı duşu aldım iyice mayıştım biraz sümsüklenip uyucam canım genel yani işin özeti 😂

Dün hiç uyumamıştım sabahta erken kalktım kızı kursa götürdüm ordan görümceme gittim buzluğu bozulmuş malzemeleri aldım eve getirdim. Akşam üzeri kızımla uyuyakalmışım kalkıncada bi gaza geldim koca evi dipli köşeli tek başıma temizledim mutfağa girdim biraz kızları yıkadım derken hiç halim kalmadı duşu aldım iyice mayıştım biraz sümsüklenip uyucam canım genel yani işin özeti 😂

Bişey yok aslında ama bugğn çok durgundum belki uzun zamandır kendime vakit ayıramıyorum uyuyamıyorum ondan inşallah sabaha dıpçık gibi kalkarım 😂
Aynen yorulmuşsun epey canım güzelce uyu dinlen sabaha hiç bir şeyin kalmaz inşallah

anladim canim
kizin hastaydi felan derken sende dinlenemedin
inslhh sabaha dinlenmis uyanirsin😊

Back
X