• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben genelde yapmaya calisiyorm ama cok yorgun veyatta zaman bulamazsam bikacgun salabiliyorm.
Evet canım farkındayım sen yapmaya çalışıyorsun
Yanlış anlaşılmasın bu eleştiri aynı zamanda kendime de, pamuk şeker yorum yapmasa papatyanın menüsünün farkında bile değildim 😕

Kızlar ya ben mi yanlış düşünüyorum yoksa menüler herkes tarafından, düzenli yorumlanmıyor mı
Handandandan Handandandan düşündüğüm gibiyse bu konuyu bi ele alsak, menüler daha sıkı takip edilse ve yorum yapsak
Benim gibi free yakılanlar da dahil
Doğru tesbit etmişsin canım.
Hepimiz 30 yaş üstü yetişkin kadınlarız..
Uyarmak hoşuma gitmiyor, istiyorum ki herkes sorumluluğunu bilsin.
Umarım herkes kendini toparlar da uyarmama gerek kalmaz

Doğru tesbit etmişsin canım.
Hepimiz 30 yaş üstü yetişkin kadınlarız..
Uyarmak hoşuma gitmiyor, istiyorum ki herkes sorumluluğunu bilsin.
Umarım herkes kendini toparlar...
Haklısın canım ama ben kendi adıma az önce kötü hissettim kendimi, Pnrrr-12 Pnrrr-12 ye de yazdığım gibi alıntı yapılmasa papatyanın menüsünün farkında bile değilim ki kilo vermesi durduğu için aslında mutlu da değil
Eee bizler yorum yapmazsak motivasyonu ve disiplini elden kaçırırız gibime geliyor
Bu eleştiri aynı zamanda kendime de menümü yazıp yazıp çıktım diğer menülere dikkat bile etmedim
Bundan sonra biraz daha dikkatli olacağım bu konuda

Eşim geçenlerde bana ip almış atlamam için bugün kızımın karşısında oyun olsun da hareket de etmiş olayım diye bi atladım. 100 tane yaptım ama perişan oldum. Neden 5 tanesi 1 puan tanesi 5 puan olmalı:KK12:
Di mi yaa aslında ne kadar zor bişe ip atlamak bence de ip atlamanın puanı artırılmalı

Çok zor ya🙄 hangi vicdansız yapmış o puanlamayı kendisini ip atlamaya davet ediyorum :spor: :KK53:
Beğenmiyorsanız yenileyebiliriz😅

Hatta puanlamada uygun görmediklerinizi, uygun gördüğünüz puanlama ile buraya yazın değerlendirelim.
Demokrasi hakim bu takımda:halay:

28 Ekim Çarşamba
Kahvaltı 11:00
1 kase yoğurt + 3 kaşık yulaf ezmesi+ 5 badem

Öğle 14:00
1 kase bol yeşillikli şehriye salatası
2 çatal kek
Çay

Akşam 19:30
4 zeytin
1 kk Beyaz peynir
Domates
1 kk helva
Avuç içi kadar bazlama

Su 2 lt
Spor yok
Çarşamba menüsünde kek ve şehriye olmamış canım...
Yine uğramaz oldun😅 gözümden kaçmıyor haberin olsun

29 Ekim Perşembe

09:00 >>> 2 kase salata
3 adet ceviz

14:30 >>> 2 kabak püresi
1 kase yoğurt
3 adet ceviz

18:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği

Su >>> 2 lt

Spor >>> 210 dk orta tempolu yürüyüş
210*2=420 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Sevgili rakibem sen neyin peşindesin bi deyiver bakayım :)
valla şahane bir menü olmuş tam perşembe menüsü
hadi bakalım yarına güzel bi eksi getirsin inşallah :KK76:

Oo supersin kaptanım

Ohh miss en iyisini yapmissin cnm indirimde almak cok mantıklı zaten bi giydiklerni bidhaki kış giyemiyorlar. Biz şanslıyız gorumce veriyor bu kış icin ufak tefek biseyler almistm bursaya gittigmizde gorumce 1 poşet verdi suan eksik tek corap ve uyku tulumu :)

Bence yuruyus yapabillrsn cnm gerisini zorlama kendini bekle biraz dha

Bizimki kurulu duruyor kapının onunde cocugu koyup asansörle iniyorm. Sende kurulu bırak. Topla kur ugrasmasi zor olur öyle.
Haklısın canım. Bızım apartman yuksek giriş ,
Yani dıs kapıyı zaten ılkı merdıven cıkıp acıuosun, 1 metre yürüyüp sonra 5 merdıven daha cıkınca asonser başlıyo, ondan , zorlamıyım tek amelıyat yerımı merdıvendem taşırken dedım ,az kaldı bakalım🤗

Sevgili rakibem sen neyin peşindesin bi deyiver bakayım :)
valla şahane bir menü olmuş tam perşembe menüsü
hadi bakalım yarına güzel bi eksi getirsin inşallah :KK76:
Sonuç alıp motivasyonumu artırmak istiyorum canım.
Artık sıkıldım bu kilolardan 😅

Bende ilk aylar çok acıktırıyordu ya da ben 4 kişilik yemeye alıştığım için hep açtım😂
Tabi o seçenekte var :))
Karbonhidratlı beslenince de şeker dengesinin bozulmasına bağlı açlık ve şeker krizleri oluyor canım

Back
X