• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Katiliyorum canim Hersey cikar icin

Masallah.. bu birazda insanlarla alakali malesef Burda ne Tür seyler var.. sebepsiz yere irkcilik yapabiliyorlar

Nasipte varsa nereye kacarsa kacsin

Allah korusun canim gecmis olsun

Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya eskisi gibi kilo veremiyorum morelim bozuluyor. Aslında bir buçuk ayda iyi kilo verdim ama duraklama olunca canım sıkılıyor

Bozma moralini Aynen devam et bazi seyleri degistirip eninde sonunda gidecek

Hosgeldin canim fazla verilecek bi kilon yok istikrarli giderken kisa zamanda gider

Saglik olsun canim.. emeklere üzülüyor insan Ama bundada vardir bi hayir

Bilmiyorum canim yaramiyor daha Cok kötü oluyor midem

Bunu denicem canim

Herzaman yeni yeni seyler Kesfk ediyoruz canim

Hafta sonlari listede olunca tükebilinir bence

Ben Cok seviyorum, bende cogu sey siskinlik yapar Ama Onda yapmaz canim.. Tam zamani olunca hep kahvaltida tüketirim
sagol canim

bende internztte okudugumdan belli yemiyorum.
arada bir az miktarda.yenirse bisey olmaz bence ama hic riske atmiyorum ben

hic bilmiyorum cnm
vucut hazmedemiyomus 0 guruplarda

iyi geceler canim:)

nasil.bi tencere bu anlamadim
cok pahaliymis
Ben yiyorum valla ya yediğim zaman da gayet guzel wc ye çıkıyorum ilaç kullanınca sorun olmuyor bence
TemelinSafinazi TemelinSafinazi bildirimini merakla bekliyorum canım
Sabit geldim kaptanim 61 kg tabi 3 gündür hamur işi yiyorum az miktarda yesem de karbonhidrat sonucta bir de kasiklarimda şişkinlik var belki regl de yakındır ondan

Kızlar kahvalti sonrasi baba ogul tekrar uyudular bende ev isi yaptm yemek falan yapcktm sade corbayi yapabildm smdilik. Petegin onunde 3 lu koltuk var onu cekeym dedm ama ciceklermi kapatamadm oglan erisememsi gerekiyor vs derken olmadi nasl yapicam bilmiyorm. Smdi oglana corba iciyorm kendimde kahvemi aldım gecmis yaptm bakabilrsem alintilarla donucem sonrada spor sonuclarinu :KK24::rolleyes:

Geldimmm
Gecen hafta 64.7
Bugun 64.6
Fark100gr
Yuzde 0.15

Eklentiler

• IMG_20201030_132517.webp
    IMG_20201030_132517.webp
    11 KB · Görüntüleme: 27
benimde col hosuma gitti
ozelliklede pilav tavasina benzeyen yassi olan duduklu:))

iyyim cok sukur kac kg verdin hamilelikte
bulantilarin varmi
migren icinde ilac kullanabiliyomusun

cok iyi baslangic😍😍

masallah diyelim
hem odem gitmis hemde eksidesin super 😍😍😍😍

tebrikler canim cok iyi😍😍😍

bana yaklastin
koltuk elden gidiyiiii😂😂

vayyy sonunda gordun 73
dedigini yaptin😍😍🤣🤣🤣tebriklerr cnm

haftaya bonusu olur:)tebrikler canim
98’den 87’ye 11 kg verdim şimdiye kadar. Bulantılarım baya azaldı şükür. Migren için de malesef dayanamıyorum ve paracetemol içiyorum. Çok fayda etmiyor ama psikolojik bile olsa içmek istiyorum çünkü ağrı bazen dayanılmaz oluyor.

Fit mutlu anne Fit mutlu anne bu hafta sana sabah 8 - akşam 5 mesaisi yazdım takımda😅
👋Piki kaptanım elimden geldikçe her fırsatta bı slm vericem
Kaptanım bence Fit mutlu anne Fit mutlu anne buralarda oluyor surekli son 2 gun biraz az geldi ama ondan oncesinde bazilarindan daha cok buradaydi menu yorumladi vs o yuzden hakkini savunmak ist3dm :confused:
Teşekkür ederim canım aynen menüde yorumluyorum fırsat buldukça burdayım menü yorumlama konusunda bı çok kişi yapmıyor sanki bana çok az geliyor yorum
Selam kızlar
kilo bildirimi
Pazar 61
Bugun 61
Insallah önümüzdeki cuma 5 li rakamları tekrar görürüm oyle hedefliyorum
Haftaya eksiye geçersin insAllah 🤗
Kızlar kahvalti sonrasi baba ogul tekrar uyudular bende ev isi yaptm yemek falan yapcktm sade corbayi yapabildm smdilik. Petegin onunde 3 lu koltuk var onu cekeym dedm ama ciceklermi kapatamadm oglan erisememsi gerekiyor vs derken olmadi nasl yapicam bilmiyorm. Smdi oglana corba iciyorm kendimde kahvemi aldım gecmis yaptm bakabilrsem alintilarla donucem sonrada spor sonuclarinu :KK24::rolleyes:
Çiçek olayı sıkıntı çocuklara ya benimde basamak basamak cicekligim çiçeklerim var bklm benim ufakliktan nasıl koruycam afiyet olsun cnm bende rezene içiyorum simdi
Geldimmm
Gecen hafta 64.7
Bugun 64.6
Fark100gr
Yuzde 0.15
Güzel cnm eksi eksidrd artı olmaktansa
:spor: Spor listesi Sonuclar:KK49:

:sampiyon: 1. Handandandan Handandandan (1.340 puan)

:KK36: 2. Pnrrr-12 Pnrrr-12 (895 puan)
:KK73: 3. E ela_2019 (735 puan)

:KK9: 4. denizbenimadim denizbenimadim (730 puan)

Tebrikler kizlar :sampiyon::sampiyon:

:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK71::KK71:
Tebrikler kızlar🤩👏

Back
X