• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Annem ve babam yayla evlerine gittiler.
Kızkardeşimin kocası da kardeşigile gitti.
Bacımla birlikte ilk defa akranlarını görmüş gibi davranan 5 çocukla mücadele etmeye çalışıyoruz:KK75::KK75::KK75:
Çok eğlenceli çok:KK53::KK53:
Tahmin edebiliyorum o eglenceyi😁😁

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 698. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==>% 1,35
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (10.TAKIM) ==> % 0.84
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (9.TAKIM) ==>% 0.83
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Zehra_mda ==> %3.22 ==> 10. TAKIM :nazar:

2. E ela_2019 ==> %2.76==> 9. TAKIM:nazar:

3. Faunaaa ==> % 2.44 ==> 6.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

MorVampirella ==> %-1,90 ==> 4.TAKIM
Ha gayret💪
E ela_2019 tebrik ederim balım

87 ile girdim doğuma canım:olamaz: Buraya da 76 ya düşünce başladım. Allahım bir daha o kiloları göstermesin:dua: Her yerim ağrıyordu. Ama bi daha Allah nasip eder de hamile kalırsam düşük kiloda hamile kalıp az kilo almayı hedefliyorum. 27 kilo aldım 🙄 öncesinde de 5 almıştım. Neyse inşallah sağlıkla düşerim de bundan sonra daha dikkatli olurum
Ben de senle aynı sayılır, 85 le dogurdum şimdi 76 ile buraya basladım , dogum oncesı 65 evlılık oncesi 55 tim, ahhh 55 olsam, ben de ıkıncıyw dusuk kilodakalmak istıyorım ama kızım 1 yasındayken calısmaya baslamayı dusunuyorum ıkıncı ıcın , onumde 7 ayım var , bakalum 7 ayda bekarkiloma ulasabılcekmıyum:))

Ben de senle aynı sayılır, 85 le dogurdum şimdi 76 ile buraya basladım , dogum oncesı 65 evlılık oncesi 55 tim, ahhh 55 olsam, ben de ıkıncıyw dusuk kilodakalmak istıyorım ama kızım 1 yasındayken calısmaya baslamayı dusunuyorum ıkıncı ıcın , onumde 7 ayım var , bakalum 7 ayda bekarkiloma ulasabılcekmıyum:))
Ben de 55 le evlendim😂
Aynı kaderi yaşamışız 😂

Annem ve babam yayla evlerine gittiler.
Kızkardeşimin kocası da kardeşigile gitti.
Bacımla birlikte ilk defa akranlarını görmüş gibi davranan 5 çocukla mücadele etmeye çalışıyoruz:KK75::KK75::KK75:
Çok eğlenceli çok:KK53::KK53:
Allah kolaylık versin cnm :confused: :rolleyes:

Back
X