• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar :KK76:
Günaydın canım nabersin

Kızlar dün sabah menemem yemiştim ya biber cok acıydı , aglayarak yedim nerdeyse , işte aksam da bol sarımsaklı yogurtlu makarna yemıstım , acı biber ve sarımsak benım metabolizmayı coşturdu , büyük wc ye zar zor cıkam ben üç kere cıktım bi günde , tafsiye ederim :)))))
Ahhhh aradığım kan bulundu 😂
Gerçi ben hep acılı yerim ama epey acı olmalı heralde

Anlamiyorum biz bu kadar dayanamazken onlar nasil dayanıyor 🤔🤔 sende mi karartsan odayı. Benim kızım gözünü açtığında etrafta en ufak bir uyarıcı görse bi daha uyumaz. Ama karanliksa ve bir şey yoksa uyumaya devam eder o yüzden bi denemek istiyorum bakalim.
Bizde cok işe yaradı odayı karartma diş donemi vs degilse 9-10 arası uyaniyor hatta bugun 9bucuk aksam uyudu 9bucuk sabah kalkti aralarda emmeye kalktı tabiki hatta bi ara delirtti ama olsun şükur duzene giriyor yavas yavas uyukularimiz.

Kızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö 😞
gecmis olsun canim
iz kalmamasi icin elmeyi ezip onuda surebilirsin
Ben normalde izmirde yaşıyorum her şey online diye annemın babamın yanına ankaraya geldim arkadaslarım ablam eniştem izmirde aklım onlarda iştah falan kalmadı oyle olunca
insallah iyilerdir diye alintilamaistim
cok sukur iylermis
Kalktım 1-2 saat aktivite yaptık şimdi bebiş uyutmaca :)) sonra biraz daha yatış gece hiç uyuyamadım, masterchef gördüm rüyamda hep kabus dolu bi geceydi :))))
nende kendime iskence olsun diye youtube yemek tariflerine bakiyom yatmadan:(
aslinda denk geliyo bende acip bakiyom
Kızlar bebiş için anne sütünden yogurt yapan varsa bana bi anlatabilir mi ,bir de diyelım normal sütten yogurt yapcam , gunluk pastorize süt mü almalıyım keçi sütü mü almalıyım,yoksa normal tam yaglı pastorize süt flnmı
ben ilkkez duyyorum anne sutunden yogurt yapildigini
daha neler ogrenicem burda:)))
Kızlar dün sabah menemem yemiştim ya biber cok acıydı , aglayarak yedim nerdeyse , işte aksam da bol sarımsaklı yogurtlu makarna yemıstım , acı biber ve sarımsak benım metabolizmayı coşturdu , büyük wc ye zar zor cıkam ben üç kere cıktım bi günde , tafsiye ederim :)))))
bendede cok ise yariyo aci:)
Günaydın kızlar 🥰
Gün çok erken başladı ama ancak fırsat bulabildim yazmaya
Kızlar kahvaltısını yaptı mutfağı topladım siparişlerimizi verdim şimdi biraz oturup kahve içeceğim
Sonra da evi toparlamam gerek
Bi de tabii büyük bıdığımın dersleri
ne siparis verdin merak ettim:)

31.10.2020

12:30
Tarcınlı süt

17:30
6 kaşık et sote
3 kasık suzme yogurt

Su2, 5lt
Cok az ama sebebni yazmissin afyt olsun cnm ve cok gecmis olsun :(
Ben 1 ay süt artırma aldım online diyetısyenden. Araogun bol yapmak gerekıyor yani 2 saati geçirmeden ceviz de olsa galeta da olsa meyve de olsa bi yemekgerekıyo, hoş koştırmadan cok uzun agzımıza bişey sokmayı unutuyoruz
Tabiki yap cnm araogun ama herdefasinda ekmek veya galeta yerine badem kuru kayisi hurma incir meyve sut vs de olabillr onu demek ist3dm
Hayırlı geceler hanımlar

Kızım biraz toparlandı şükür.
Bugün kayınvalidem gildeydim gorumcem koyden geldi. Biraz kalabalıktı yoruldum. Buraya gelemedim.

Bu kilo işi canımı sıkiyor. Kendimde kilo vereçek guć bulamiyorum nedense . nasıl olacak bilmiyorum. Artık yeteeeeerr yaa bıktım.
Onemli olan kararli olmak istikrarlu bir sekilde devam edince veriluyor cnm
Bugün sıkıntılıydı kızlar. Benim tospiğin köpek dişler patlamadan bana rahat yok. Gece 4 buçukta uyandı akşam 10 a kadar tepemdeydi. Uyudu mutfağı falan toplayım dedim defalarca uyandı. Spor yapmaya yeltendim yine defalarca uyandı. Baktım gidip gelmekten bi şey anlamıyorum sporu da bıraktım geldim yatağa aldım. Şimdi ara ara uyanıp beni kontrol edip tekrar uyuyor 5 dk da bir🤦‍♀️😂
Velhasıl ben yine pert.
Ne yedim içtim valla bilmiyorum. Şu saat oldu hala 3 saatlik uykuyla duruyorum
İnşallah tam dalarsa uyucam ben de💕😘
Allah kolaylik versn gercktn dis dönemu zor
Kızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö 😞
Cok grcmis olsn cnm yanik kremi kullanirsan cabuk gecer
İnşallah canım başladım bakalım

Vaaaayyyyy çakaaalll 😂
Ben yedim yedim ohhhhh çok güzeldi kaçamaklar sen de denemelisin bence 😇

Evdeyken su içmiyorum niyeyse
Ancak yemek için oturunca su geliyor aklıma
Bütün gün başka bişeye fırsat bulamadığım için heralde aklıma gelmiyor su içmek 🙈

Meyveyi kaçamak yerine koyuyorum şu anda canım
Şekerli bişe istediğinde meyve yiyorum ki kessin beni
Ama tabii yavaş yavaş onu da azaltacağım

Geçmiş olsun canım 😔

Günaydın canımm 💕

Ahhhh canımm benim çok geçmiş olsun 😔
Kedin için çok çok üzgünüm 🥺
Beni kandiramazsinnn yedigni hic sanmiyorm :rolleyes: :confused:

Kizlar kahvalti sonrasi oglani parka cikardm smdi geldk eve corbasni icircem 1 saate falan uyur diye dusunuyorm sonra sporumu yapicm insallah. Aksma ne yemek yapsm bilemiyorm dunden birz kapuska da var ama patlicnim var firinda patlican yemegi mi yapsam acaba yada kozleyip de vs ayy sizde neler var aksam yemegi

Kizlar kahvalti sonrasi oglani parka cikardm smdi geldk eve corbasni icircem 1 saate falan uyur diye dusunuyorm sonra sporumu yapicm insallah. Aksma ne yemek yapsm bilemiyorm dunden birz kapuska da var ama patlicnim var firinda patlican yemegi mi yapsam acaba yada kozleyip de vs ayy sizde neler var aksam yemegi
buzlukta pizza var
esime onu pisirecem
kendim icinde bilmiyorum napsam

Dünden kalan çorbaya devam
Çocuklar seviyor, eşimde evde olmayınca yeni bir yemek yapmak istemedim

Yeşil sogan cok tehlikeli zarının bigaza yapışması durumunda Alallah korusun 😔
Çocuğun yanında duracaksın, başı boş bırakmayacaksın ki...
Çocuklarda öğürme refleksi çok kuvvetli, bir iki öğürüp çıkarırlar.
3 çocuğumdada denedim, dişlerini ne zaman çıkardıklarını anlamadım bile😅

Sürpriz olmasaydi bende uzunca bir zaman düşünmezdim 😅 cok geçmiş olsun canimm, cocuklarin başka yerde hasta olmasi ayri bir sıkıntı. Kiyamam bu yavrruslara yaaaa 😔 benim oglum da usuttu. Sabah etkenden uyanmış gitmiş oyuncaklariyla oynarken uyuya kalmış üstü açık 😔 serum fizyoloji, viks falan aldirdim insallah faydasi olur.
İnşallah canım Allah şifa versin inşallah
Amann düzen tamamen gitmis. Bugün nasil kızın.
Daha iyi şükür canım 🤲🏻
U UcanSupurge kızın nasıl oldu canım
Daha iyi canım ateşi yok bugün dün hafiften ateşliydi şurup içirmedim
Günaydın canım nabersin
Çok şükür canım sen nasılsın iyi misin? Adapte olabildin mi diyete güzel kilo vermiştin cuma günü

bu hafta listeye girdim
sen dusun artik kara kara:)
Hic düşünmeye fırsatım olmayacak kv ye gidiyorum yoldayız 😃
İnşallah canım başladım bakalım

Vaaaayyyyy çakaaalll 😂
Ben yedim yedim ohhhhh çok güzeldi kaçamaklar sen de denemelisin bence 😇

Evdeyken su içmiyorum niyeyse
Ancak yemek için oturunca su geliyor aklıma
Bütün gün başka bişeye fırsat bulamadığım için heralde aklıma gelmiyor su içmek 🙈

Meyveyi kaçamak yerine koyuyorum şu anda canım
Şekerli bişe istediğinde meyve yiyorum ki kessin beni
Ama tabii yavaş yavaş onu da azaltacağım

Geçmiş olsun canım 😔

Günaydın canımm 💕

Ahhhh canımm benim çok geçmiş olsun 😔
Kedin için çok çok üzgünüm 🥺
Hadi başarılar canim

Pozitif düşünce krsinlikle cok onemli sütte
Aynen cnm
gun icinde hashasli ekmegi telafi etmissin gibi ama 2 el kadar cok geldi gozume
Evet cnm kaçtı ayar biraz
Bugün sıkıntılıydı kızlar. Benim tospiğin köpek dişler patlamadan bana rahat yok. Gece 4 buçukta uyandı akşam 10 a kadar tepemdeydi. Uyudu mutfağı falan toplayım dedim defalarca uyandı. Spor yapmaya yeltendim yine defalarca uyandı. Baktım gidip gelmekten bi şey anlamıyorum sporu da bıraktım geldim yatağa aldım. Şimdi ara ara uyanıp beni kontrol edip tekrar uyuyor 5 dk da bir🤦‍♀️😂
Velhasıl ben yine pert.
Ne yedim içtim valla bilmiyorum. Şu saat oldu hala 3 saatlik uykuyla duruyorum
İnşallah tam dalarsa uyucam ben de💕😘
Çok zor vala cnm bı an önce düzene girer insAllah
Geçmiş olsun canım
Kesinlikle katiliyorum. Ben de pek uğraşmam aman sütüm var mi yok mu diye pek bakmam. Sadece o hafta diyeti sıkı tuttuysam kontrol ederim azaldığını hissedince hemen takviye yaparim. Ama öyle yetmeyecek aman bitecek düşüncesine girince biter.
Aynen cnm
Haftasonu yine konserve yaptim insallah bu seferr bozulmazzz yaa 😔😔 resmen korku yapti
bu bende
İNŞALLAH AGİZ TADIYLA YERSİNZ CNM

Bitti gecmis sükür 😄
Herkese hayirli pazarlar olsun ins🌸
Su son iki gün yogundum yine kendimi cok yordum agrim var..
Kücük kizcemin Dogum günüydü Cuma günü dün ailecek toplasip oturduk yedik ictik diyeyim kendi adima(kudurdum diyim).
Bugun bisey yapmayi düsünmüyorum dinlenmem lazim

Back
X