• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş gördük canım 🥰
Hele ben bıraksan bi öğünde bi haftalık yerim ya:bicak:
Ah nasıl başarıyoruz bunu bi bilsem 🤦‍♀️
Azerice şarkıları olduğunu bilmiyordum, arada paylaşırsan dinleriz canım.
Bilirsin bayılırım Azeri şarkılarına 😅
Olur tabi canım
Herkesin ortak kümesi isen dedikodu bilmiyor olabilirsin:KK70::KK36:
Yok ya çok da masum sayılmam :KK30: ben de yapıyorum:KK70: genelde yapıcı olmaya çalışıyorum onların istediği aslında taraf tutmam çok büyük bi mevzu olmadığı sürece köprüleri yakamıyorum ben
Bende geri yatayım gari.
Sabaha güzel eksiler görelim inşallah
Gerçi ben 1 lt su içtim şimdi, ne olur bilmiyorum
Çiş olur sidik olur :KK70: odadan tuvalete yol olur
Bu sabah eşimin aile akraba whatsup grubuna ve benımkıne kızımın fotosunu gondrrmiştık, ya fenomenlık dusuncelerı fln senın neyine , bi foto gondermeyle kızın sapıttu, nazar mı oldu nedir , bugun cok huysuz uyumuyor emmesi kötü , garip garip haller, sinir gelmek uzre..bidaha köşe bucak saklayacam ya bu ne , nazar oldu kesin .foto İsteyipduruyolar..
Oluyor canım denk gelmiş de olabilir ama bebekler çok hassas bu konularda gönderilmiyorsa ısrarla istemek de çok saçma 🙄

bende isim oldukca babaannesine yolluyom:)

bence guzel sık sık yemissin emzirdiginden dolayi galiba:)

ara ogundeki luppo olmamis:(
doneride ekmeksiz yediysen guzel

yarim simit cok degil aslinda
bilemedim simdi

menunu aciklamissin zaten canim ama dayandiysan iyi:)

patates kizartmasi cok degilmis ama kurabiye yerine daha saglikli bisey yeseydin
mesela hurma felan

gozleme olmamis:(
onun dosinda guzel
Şimdilik dayanıyorum canım ☺️
Açlık hissettiğimde çok yemek yedin aç olamazsın diye beynimi kandırmaya çalışıyorum 😁

Afiyet olsun canım gayet güzel menü bence

Afiyet olsun canım değişik bı menü olmuş

Elmalı kurabiye dışında güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bence

Afiyet olsun canım çok fazla değil aslında sabah çeşit çok sadece bence kötü değil
Sağol kuzum

Bedenini tanımış olman çok güzel canım :KK200:
Sağol canımmm 🥰💕
O kadar çok kilo al ver yaptım ki vücudum neye nasıl tepki veriyor öğrendim ama sıkıntım uygulamada işte 🙈

Belki de bu yüzden b
Kilon birden fırladı 🤔🤔
Aynen öyle canım
Çünkü gözümü açar açmaz mutfağa saldırıyordum ve mutfaktan neredeyse hiç çıkmıyordum be işin daha da kötüsü sırf abur cubur ne olur öyle tabii şişerim 😔

Fit mutlu anne Fit mutlu anne :KK19: gece gece çocuk mağdurları olarak gel sarılalım bu saatte bi sen bi ben
Yarım saat önce papatya_2014 papatya_2014 de buralardaymış
Gerçi birazdan Handandandan Handandandan da kalkar
Beni de alın aranıza 🥴
Ufaklık beni mahvediyor yaa 1de uyanıp 4e kadar yine ayaktaydı 😴😴😴

İlk bildirim benden gelsin madem 🤗

Cuma: 71,8
Bugün: 71,5
Fark: -300

9A8F2C12-629C-461B-A744-AAC75192E5B3.webp

Ben de yarın için kıyafet ayarlarken dur bi eski pantolonlarımdan birini daha deneyim dedim veee içine girdim :KK76:
Biraz butluyum ama olsun inşallah onları da eritirim:halay::spor:
Ooo ne mutlu. İcine girmek bile cook mutlu etmistir. Tebrikler canim
Bu sabah eşimin aile akraba whatsup grubuna ve benımkıne kızımın fotosunu gondrrmiştık, ya fenomenlık dusuncelerı fln senın neyine , bi foto gondermeyle kızın sapıttu, nazar mı oldu nedir , bugun cok huysuz uyumuyor emmesi kötü , garip garip haller, sinir gelmek uzre..bidaha köşe bucak saklayacam ya bu ne , nazar oldu kesin .foto İsteyipduruyolar..
Rabbim korusun. Oluyor malesef oyle seyler. Bol bol dua canim yapacak baska bisey yok
İlk bildirim benden gelsin madem 🤗

Cuma: 71,8
Bugün: 71,5
Fark: -300

Eki Görüntüle 2714245
Tebrikler canim haftaya eksiyle baslamak cok buyuk moral

Hoş gördük canım 🥰

Ah nasıl başarıyoruz bunu bi bilsem 🤦‍♀️

Olur tabi canım

Yok ya çok da masum sayılmam :KK30: ben de yapıyorum:KK70: genelde yapıcı olmaya çalışıyorum onların istediği aslında taraf tutmam çok büyük bi mevzu olmadığı sürece köprüleri yakamıyorum ben

Çiş olur sidik olur :KK70: odadan tuvalete yol olur

Oluyor canım denk gelmiş de olabilir ama bebekler çok hassas bu konularda gönderilmiyorsa ısrarla istemek de çok saçma 🙄
Aynen canım ya , ay sorma goruntulu arayıp saatlerce kapamamalar da cabası, artık açmıyom pek, duymuyormusum meger ses kısıktaymış😁

Back
X