• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

5 kasımda 15 .00 e kadarhiçbişey yememişsin , oyuzden afiyet bal şeker olsun pırasa , masallah sana😍🤗
saol canım anlamadım karnımda fecı şişlik var havalar cok sogudu ondan mı sıstım bılmıyorum bıraz artıydım oyuzden yemeyı ıcmeyı kestım :KK43:
İlk bildirimi ben yapayım o zaman

geçen hafta: 71,8
Bu hafta: 69,6
Fark: 2,2
Yüzde: 3,02

Eki Görüntüle 2716140
ayy tebrıkler canım 6 ların hayırlı olsun :KK76::KK76::KK76:

Günaydın kızlar 🥰🥰
Küçüğümün gece çok ateşi çıktı, ateş düşürücü de içmedi asla 😔
İnşallah bugüne toparlar, izin alıp yanında da duramıyorum çok önemli bir toplantım var izin alamam 🧐
Herkese güzel bir gün olsun 💕💕
Geçmiş olsun canım
Sadece toplantıya gidip gelsen olmaz mı
Mevzu çocuk olunca anlayış gösterirler muhtemelen

Yok aksine çok iyi birisidir. Cok anlayıslı yardımsever , ne şidddet ne aldatma . En sinir oldugum şeyi üşengeclıgı. Cok az konusur, sohbet etmemekten, bana sevgısını gostermemesınden boyle oldum sanırım , oturup tüm gun telefonından oyun oynamasından dizi izlemesınden, paylasımlsrımızın azalmasından sıkıldım
İyi biri ama evliliğin gereğini tam olarak yerine getirmiyor.
Bunları onada da ifade ettin mi

Buna kesinlikle inanıyorum ama eve girdiğim andan uyuduğu zamana kadar 1 saniye bırakmıyor beni. Ve hepsi okula başlayınca oldu. O kadar bunaldım ki gerçekten çıldırıcam artık ya. Babasına bırakıyorum bi balkona falan çıkayım ya da bi şey yapayım diye ağlıyor 2 dk sonra yanıma getiriyor
Eşin de oyalamayı bilmiyor yada istemiyor demekki canım:KK43:

Kızlar ben çok kötüyüm sürekli yatıyorum giremedim hiç kusura bakmayın. Uzun zamandır diyet çocukların hasta olması gece gündüz başlarında bekledim derken sonunda vücut düştü. Sabah bildirim yapıcam herkese iyi geceler
Hepsi üst üste geldi cnm güne güzel baslarsn insAllah 🤲
Kac gundur salata corba besleniyorsun . ins guzel eksi gelir
insAllah canım
Günaydın kızlar 🥰🥰
İnşallah bugüne toparlar, izin alıp yanında da duramıyorum çok önemli bir toplantım var izin alamam 🧐
Çok geçmiş olsun canım insAllah toparlar

Eki Görüntüle 2716140
🤩👏👏👏Ooooo süper eksi canım tebrikler

Ama evlenip mutlu olanda var örmegin ben iyiki evlenmisim diyorm :confused:
Senin eşin mülayim gibi sanki
Kv den de mülayim ve sessizdi.
Çocuklar karakteri çoğunlukla anneden alırlar yada annenin yetiştirdiği gibi olurlar.
Bence kv ne teşekkür etmelisin

Nasıl yapıyorsun uyanıkken ya. Benimki paçamı bırakmıyor valla. Bu saat oldu hala uyumadı. Allah’ın gücüne gitmesin valla çocuk akıl işi değil ya yıprandım yeminle. 10 ayda 5 yıllık yıprandım🤦‍♀️
Bende bir kaç aydır çocuk olmasada olurmuş diyorum, hayatımı yaşamak yerine kendimi kendi ellerimle hizmetçiye köleye dönüştürdüm:KK43:

Senin eşin mülayim gibi sanki
Kv den de mülayim ve sessizdi.
Çocuklar karakteri çoğunlukla anneden alırlar yada annenin yetiştirdiği gibi olurlar.
Bence kv ne teşekkür etmelisin
Benim koca istisna o zmn annesi çok baskın karaktermis iki kez görmem yetti gerçi bana da hayatta anlaşmazlık 🤦🤭 babayla şükür benzemiykr nasıl çıkmışsın o evden dedim hep abisi ve kardeşi tıpkı babası ortanca olarak kaynamış snrm :D

Form bitki çayı da içmiyorum ben tuvalet sıkıntım yok aslında ama şişkinlik var 😒
Canım şişlik yapacak besinler tüketiyorsun ama..
İki gündür menünde mercimek çorbası var ve şişlik yapar, bunu sende biliyorsun..

Canım şişlik yapacak besinler tüketiyorsun ama..
İki gündür menünde mercimek çorbası var ve şişlik yapar, bunu sende biliyorsun..
Yok mercimekle bağlantılı olduğunu sanmıyorum kesinlikle vücudumu tanıyorum o kadar canım tamamen döngüsel regl şişkinliği hissediyorum artık bu hafta da vermezsem çok şaşırcam kendime açıkçası

Hepsi üst üste geldi cnm güne güzel baslarsn insAllah 🤲

insAllah canım

Çok geçmiş olsun canım insAllah toparlar

🤩👏👏👏Ooooo süper eksi canım tebrikler
Aynen öyle oldu canım ben zaten yılda bir kere böyle hasta olurum hala kafam kalkmıyor biran önce geçseydi bi

Yeminle banyoya girmekte lüks oldu bana tam emzirdim yatırdım oynasiyordu o arada bı banyo yapayım dedim değmez olaydım feryat figan ağlıyor sıpa susmuyorda nasıl çıktım banyodan farkında değilim hiç bela eksi iç çeke çeke sanırsın dövdük meme tiryakisi oldu iyice geceleri 🤦😜😒
Ah kuzum daha neler neler luks oluyor bir bilsen😁😁
Hayırlı geceler kızlar geçmişe bakamadım sormuşsunuz iyiyim çok şükür deprem fln ruhsal dengemi bozdu 😑

Bide hiç birseye yetisememe hissi bunaltti beni
Rabbik ic ferahligi versin canim.
Gel gel buralara geldikce acilirsin😍
Günaydın kızlar 🥰🥰
Gecmis olsun canim.
Bebeler hasta olmasin yaa😢😢

Eki Görüntüle 2716140
Tebrikler canim cooool guzel eksi😍😍
Bende bir kaç aydır çocuk olmasada olurmuş diyorum, hayatımı yaşamak yerine kendimi kendi ellerimle hizmetçiye köleye dönüştürdüm:KK43:
Ya deme oyle. Senki cocuk icin evlendim diyordun. Kiz dorduncuyu istiyordun😁

Günaydın kızlar 🥰🥰

Eki Görüntüle 2716140
Çpk geçmiş olsun canım tam hastalık zamanı. Ne güzel 6 ları gördün darısı bize inşallah

Günaydın kızlar 🥰🥰
Çok geçmiş olsun acil şifalar:(

Back
X