• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Off spor hevesi kalmadi içim de tam heves ediyorum. Kızım uyaniyor. Mayıştım kaldim. Kahve koydum uykum açılsın diye, ağlayınca odaya koştum taştı bide iş çıktı başıma. Camasir serilecek. Mutfak toplanacakkkk offff cok uykum var hiç birini yapmasam şuracıkta sızsam keşke 🥵🥵

8 Kasım*pazar
Sabah*11.00
2 dilim peynir, 1 pişi, 4 bardak şekersiz çay, 2 küçük sigara böreği, 1 çeyrek simit, yarım yumurta.
Öğlen* 15.00
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam 19,00
1 Americano

Su- 1 litre
Spor-Yok.
Owww ne ettin kız kahvaltıda 😳
9 Kasım Pazartesi

12.15
bir kase akdeniz salata
2 haşlanmış yumurta

16.00
bir küçük kase karışık kuruyemiş (badem, fıstık, ceviaz)
3 hurma

su: şimdilik 1,5 2 ya da 2,5a tamamlanır
Afiyet olsun canım baya az bı menü bence
9 kasım menüm

Sabah 09:30 bi haşlanmış yumurta bi dilim peynir 4zeytin 3ceri domates yeşil çay

12:30 1 kase cacık bi mandalina

16:00 sade kahve kabuklu fıstık kavrulmamış 6tane

18:30
2kepce mercimek çorbası,6kasik pırasa kavurması 1 dilim tm buğday ekmeği
Salatalık tursu 1tane

Su 3lt
Spor
30dk leslie 90pn
Ipsiz atlama 100 tane 50pn
20sn plank 4pn Toplam 144pn @Pnrrr-20
Afiyet olsun menüde sporda güzel
Beyaz ekmek, kuskus, şehriye corbası ,sarma sıkıntı karbonhidrat cok,
Spor guzel😻
Miktarlar az olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hepsi aynı gün olmasa iyiydi tabi
Kuskus,sarma olmamış ama miktar olarak az olduğu için sorun olmaz sanırım.
insAllah canım
Beyaz ekmek, kuskus,şehriye, sarma hepsi fazla bence. Miktar az olsa bile karbonlardan ikisinin olmasi yeterli bence
Evet hepsi bı anda oldu daha neler neler yediler ben hiç dokunmadim 🤭
Kızlar resmen aksam yemegm cok gec oldu butun gunum sporum berbat oldu hissediyorm :KK43:
Bende de o his oluyor ya ama toparla lütfen insAllah yakarsn

Off spor hevesi kalmadi içim de tam heves ediyorum. Kızım uyaniyor. Mayıştım kaldim. Kahve koydum uykum açılsın diye, ağlayınca odaya koştum taştı bide iş çıktı başıma. Camasir serilecek. Mutfak toplanacakkkk offff cok uykum var hiç birini yapmasam şuracıkta sızsam keşke 🥵🥵
O herşey üst üste geldiğinde elimde ne varsa fırlatıp atasim geliyor

Sabah 400 puan demiştin, beni hayrete getirdin, ben yaptım sıra sende :))
O spor puanı buraya yazılacak:duduk:gece kalkıp kontrol edeceğim:KK11:

Kızlar dün punch iğne seti kumaş falan almıştım pano yapiyorum ayyy aşırı zevkliymis ya çok hoşuma gitti bitince atarım size de🤭❤️
Bu ara çok moda. Kolay bide yapımı. Örnek ney merak ettim bak

Back
X