• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eski puanlama geçerli 😅
İlla o 1000 ip atlanacak yani
Off spor hevesi kalmadi içim de tam heves ediyorum. Kızım uyaniyor. Mayıştım kaldim. Kahve koydum uykum açılsın diye, ağlayınca odaya koştum taştı bide iş çıktı başıma. Camasir serilecek. Mutfak toplanacakkkk offff cok uykum var hiç birini yapmasam şuracıkta sızsam keşke 🥵🥵
Kalk elo kalk ertele ertele olmuyor saati 10 buçuk ettik

İlla o 1000 ip atlanacak yani

Kalk elo kalk ertele ertele olmuyor saati 10 buçuk ettik
Şimdi birakti emmeyi. Göğüslerim sızlıyor resmen. Şimdi kalkıyorum once kahve iceyim, çamaşır sereyim. Bi acilayim. Sonra 400 e tamamliuim

Eski puan kaçtı canım, değiştireyim tekrar
Ipsiz atlama 10tanesi 1 puan
Iple atlama 10tanesi 2 puan
Boyleydi diye hatirliyorm ben 1000 atlamada 100puan yaziyodm kendime cnku. Zehrada iple atliyor 1000 atlamada 200 puan yaziordu

Bu süs biber mevzusu benım de dıkkatımı cekıyor ve canım cekıyor:)) afiyetolsun

Güzel menu spor da cok iyi , aman zehırlenmeyın yeterki cope gıtsın varsın

Kaptanım bence senın artık vucudunu şaşırtman lazım. Bir gün cok yiyip sonra yıne az yemeye basladıgında bence kilo vermen hızlanacak

Kiz öyleyse ben direk 500 atlayıp günü kurtarayim.😂😂😂

İsveç de if gibi sadece 13 günlük geçen takip ettiğim kız vardı ya su orucu yapan onunla başladık

Niye bu kadar gecikti ki canım

Kesinlikle bi süpürgelinin biri sayaçlı ipinin fotoğrafını attı takım coştu 😍

İçin rahat eder canım temaslılara test yapılıyor zaten
Bu ara aksam yedide yiyordk ztn esimin ilaci yuzune şukur oda bitti normale donucez. Neyse iste baligi yaptk kokusundan yiyemedk onu atinca siparis ver gel ye derken baya gec oldu malesef :(
Kızlar dün punch iğne seti kumaş falan almıştım pano yapiyorum ayyy aşırı zevkliymis ya çok hoşuma gitti bitince atarım size de🤭❤️
At cnm merak ettm bende kolay gelsn sana
Canım arada olur ole,yanlış yanlışla devam etmez, pes etmek yok,kaldıgı yerden devam🤗
Pes etmiyorm asla cnm hedefe bukadar az kalmisken ama bugn aksam yemegi olayi tam bit kaos oldu ya :(

Süte tarcinda ekleseydin tatlı krizini daha iyi dengelerdi,menun de iyi görünüyor afiyet olsun.

Hamsi tava muhtemelen unlu ve az da olsa yağda kızartma gibi yapılmıştı o nedenle fırında tercih etmek lazım.

Keşke biraz spor yapsaydın yediklerini eritmek için.

Çok az bir menü olmuş canım,diyet yaparken sağlığımizdan olmayalım.

Harika ve dengeli bir menü olmuş afiyet olsun canım.

Kuskus,sarma olmamış ama miktar olarak az olduğu için sorun olmaz sanırım.

Ev yapımı da olsa hamburger ekmeğinden dolayı diyette olmamış gibi onun dışında güzel afiyet olsun cankm
Yagol cnm bidhakine aklimda bulunsun :)

İpimi atladım duşumu aldım pijamalarımı giydim geldim
B55F7D38-946B-4595-86A0-4D1AF181D124.webp

Back
X