- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #407.321
Insallah iyi olur senin icin cnmKızlar ben ketojenik diyete başlamaya karar verdim birisi yapıyordu ama hatırlayamadım. Sabah inşallah besmele çekip başlıcam. Online diyetisyenle görüştüm ilk hafta spor yapma dedi. Bakalım sonuç nasıl olacak haydi hayırlısı
Kolay gelsn yorma kendini fazla dinlen birazKızım gece 1 de uyudu 5 de kalktı bende bir daha uyumadım eşimi işe büyük kızı okula gönderdim evi temizliyorum ibşallah kalkmaz. Şimdi kahve molası verdim sonra işe devam
Aynen bende hesapladiydm nedn alintiladm bunuda bilmemHedef kilo 55
55*5/100=2.75
En az 57.75 üstünde bi kiloda olması lazım izin kilosu zaten 58.8 güncel kilosu 62.5 her iki koşulda da %5i sağlıyor revize edebilebilir bence
Ben genelde domates corbasi yaptigmda blendirdan geciriyorm. Konservelerle yapiyorm az tereyaginda sarimsak sogan kavuruyorm yazdan domates konserve ekliyorm bazen biraz da un ekliyorm domatesm azsa yoksa eklicegm kadr domates onlarida biraz kavurup kaynar su dokup pisiyor biraz tuz karabiber kekik ekliyorm sonra hepsni blendirdan geciriyorm. 1 caybardagi sut ekliyorm sonunda. Tavuksuyuyla yapmadm hic anladigm kadariyla sen ezmiceksin ozmn bulgur yakismaz bence sehriyeylr guzel olurKızlar bugün tavuklu domatet çorbası yapmayı düşünüyorum.
İçine pirinç yada şehriye yerine bulgur koymak istiyorum ama nasıl olur bilemedim ya
Siz nasıl yapıyorsunuz domates çorbasını
Iyi gecer umarm cnm cok gecmis olsuninsallah elimden geleni yapicam
yarin benim icin tehlikeli bi gun
kizimin hastanede randevusu var aksam ustu hastaneye girip ertesi gun cikicaz
uyku abnesi varmi diye bakacaklar
kizim gece uyurken 4 5 saniye nefesini tutuyo
Supersin. Ben ipsiz atliyorm 100 durmadan ama tabi ip olmadigi icin takilma olmuyor o yuzd3n daha kolay atlamasi.100+100=200 ip atlandi şimdiye kadar ipe basmadan kaça kadar atliyorsunz kızlar siz![]()
ben max. 20-25 atlıyorum sonra ipe takiliyom yeniden başlıyorum
![]()
ben max. 20-25 atlıyorum sonra ipe takiliyom yeniden başlıyorum