Gecmis olsun canim.
Bugun naslsin
Gecmis olsun. Normal usutmedir belkide havalardan dolayi herkes grip ,oksuruk canim
Ah niran. Kiz seni taniyana kadar ben kendimi deli bilirdim. Sen benden delüsün.
Bu havada halimi yikanir.
Bide hasta olacagini bile bile.
Bobreklerine mi kastin var.
Senin bu yonunu torpulememiz lazim .
Hali yikamacilara da para lazim bacim.
Hem hadi gectim kendini dusunmuyon, takimi dusun bebem. Senin bobreklerinin hasta olmasi odem tutman demek. Bu hafta guzel yuzdeyle gelecektin unutma

(Sana kendi caninin kiymetini anlatamadik bari burdan acitasyon yapiyim

)
Evet katiliyorum canim. İlk gun kalkar dik bir sekilde yurursen tama kolay geciyor.
Bende 3 gun normal duzenime donmustum. Evimide supurdum kizlar okula gidiyordu. Her isimi yaptim.
Ay yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu. Kendimi toplayana kadar ne cektim.
Cabuk atlatirsin kuzum. Buraya sik sik gel
Valla ne gulmeli ne gerilmeli oldu.
Yengemiz surat asikligi yapmadi. Hal hatir sorduk muhabbet ettik. Ama annemle mesafelilerdi biraz. Zaten sorun kv ve yengem arasindaydi. Biz gunahimizi doktuk, bir adim attim. Gerisi onlarda arar sorar girusurlerse uzamaz ins. Ama hala karsi taraftan bir atak olmazsada kv iyice kuser sanki bilmiyorum. Zor ikna edip giturduk zaten. Kv buyuk dayimdan olsun buyujluk sende kalsin diye. Zor isler yaaa.
Ama gunumuz guzeldi bir kac akarabaya daha ugradik. Hep bahceli ev zaten bahcelerinde gorusup hal hatir sirup geldik. Acik havada mangal yaktilar bide cicuklarda eglendi guzeldi.