• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım benimki tamamen geçti çok şükür tekrar etmedi. Gastrit ülser reflü ne ararsan vardı üstüne bide mide fıtığı çıkmıştı. Ben sabahları aç karnına çiğ patates suyunu içiyordum. Dışını soy katı meyve sıkacapına koy çıkan köpük ve suyu içecek. 10-15 gün her sabah yaptım ben sonra bir kaç gün ara verdim sonra bir hafta daha yaptım. Ben ağrıdan nefes alamıyordum. Ameliyat olmama rağmen hiç bişey yiyemiyor bide ara sıra tekrar ediyordu. Mide mikrobu olan bi arkadaşım tavsiye etti başladım hemen Allah’a çok şükür geçti. Darısı sana olsun. Bunu yapan muhakkak internette vardır biraz oku istersen
Mide fıtığın yemek borusunun mide ile birleştiği yerde miydi, patates suyundan sonra geçti mi

Çok özür dilerim kaptanim bizim takımın altinda sizin menü sayfanız var takıma yazarken o sayfaya gitmişim farkında değildim sonradan fark ettim kusura bakmayın yanliş anlaşilmamak için msj silmekte istemedim 🥰🥰
Bende de oluyor o 😊bazen bir bakıyorum farklıfarkli isimler 🤦‍♀️ anliyorum sonra alttan elimin değdiğini 🤗🤗
Iyi zayiflamalar size🤣🤣

Bugün de mercimek seçme günüydü 😅
Sabahtan beri mercimek taşı ayıklıyorum.
Sırtım ağrıdı eğilmekten, biraz uzanayım dedim etiket yapmışsın.
@hadikonusalim gibi diyeyim bende ,😅
3 dk daha bekleyemedin mi:KK70: :KK70: :KK70:
Ayy benimkini kaynanam görümcem seçmiş yıkamış sagolsun 🤣🤣
Kız düşünmekte mi suç oldu. Ahanda bi daha seni düşünüp etiket yapanın :p:p:KK70::KK70:
Insan der ahh ne düşüncelisin merak etmissin beni falan filan :KK70::KK70:
Himhhhh bende zehroşumu merak derim belkio der :KK59::KK59::KK59:

Kız düşünmekte mi suç oldu. Ahanda bi daha seni düşünüp etiket yapanın :p:p:KK70::KK70:
Buyur elom çok yordum bugün yine kendimi Rutin işler haricinde evin bütün kapı pencerelerini sildim sen napıyorsun?

Buyur elom çok yordum bugün yine kendimi Rutin işler haricinde evin bütün kapı pencerelerini sildim sen napıyorsun?
Amannn 1 hafta sonra yine aynı yoruldugumuzla kaliyoruz. Bende güya günlük plan yaptim. Bugün uyamadim hiç. Uykusuzluktan.
Ama ev temiz olduda mi bi ferahlık bi rahatlık oluyor demi

Kızlar alintilara donemedm esim endoskopiye gitmisti geldi ülser cıkmis birsuru ilacla geldi 4 ay sonra tekrar bakilcak insallah gecer ya. Oglan uyudu smdi spor yapasm var ama kahvalti sofrasi duruyor yemek yapmadm ev dandini bakalm napicam
Rabbim şifa versin insAllah 🤲

Amannn 1 hafta sonra yine aynı yoruldugumuzla kaliyoruz. Bende güya günlük plan yaptim. Bugün uyamadim hiç. Uykusuzluktan.
Ama ev temiz olduda mi bi ferahlık bi rahatlık oluyor demi
Aynen canım yarın da vestiyeri temizleme planım var bakalım yapabilir miyim ? gerçi yarın ve sonraki gün uzaktan eğitime katılmam da lazım

Yorgunluktan düşünemedim canım ya😅
Ölmüşüm ağlayanım yok 😭😭

Sen benden daha fazla yoruyorsun kendini ama benim adım çıkmış 😅
Yapma bu kadar canım ya, camlara ne oluyor ki sık sık siliyorsun

Eklentiler

• 93FB2857-384D-4BCA-ADB5-0BBDF2756E4C.webp
    93FB2857-384D-4BCA-ADB5-0BBDF2756E4C.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 38
Aynen canım yarın da vestiyeri temizleme planım var bakalım yapabilir miyim ? gerçi yarın ve sonraki gün uzaktan eğitime katılmam da lazım
Ivır zıvırin çok yoksa, cok zaman almaz.
Benim bugün yatak odası dolaplari vardi kaldi. Yarin mutfak var.
Şöyle bir kere bitirsem bundan sonra her hafta kontrol edecegim için düzene girer. Şu ilk onemli çünkü aşırı kurli her yer

Sabahtan akşama kadar mercimek seçince gözlerim yorulmuş.
Mutfakta sabahtan beri yığılan bulaşıklar var, makinaya yerleşecek.
Herif tutturmuş yarın anama gidecem diye:KK67:
Dünyaya gelme nedenimi sorguluyorum ve isyan ediyorum.
Kadınlar erkeklere köle diye mi varlar bu dünya da.

Back
X