• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün de mercimek seçme günüydü 😅
Sabahtan beri mercimek taşı ayıklıyorum.
Sırtım ağrıdı eğilmekten, biraz uzanayım dedim etiket yapmışsın.
denizbenimadim denizbenimadim gibi diyeyim bende ,😅
3 dk daha bekleyemedin mi:KK70: :KK70: :KK70:
Grup çığrından çıktı telapatiyle anlaşıyoruz artık :KK70:

Geçtiğimiz haftasonu salgın psikolojisi semineri varmış, kaçırmışım, çok üzüldüm :KK43:
Ya çok iyiymiş keşke bize de yapsalar Sana zoom id ve şifresini gönderirim kaçak girersin 😅
Ivır zıvırin çok yoksa, cok zaman almaz.
Benim bugün yatak odası dolaplari vardi kaldi. Yarin mutfak var.
Şöyle bir kere bitirsem bundan sonra her hafta kontrol edecegim için düzene girer. Şu ilk onemli çünkü aşırı kurli her yer
Ben biriktirmeyi çok sevmiyorum kuzum fazla olanı evde tutmuyorum bi miniğimin küçülenleri var o da kardeşi olursa kullanılır diye
Sabahtan akşama kadar mercimek seçince gözlerim yorulmuş.
Mutfakta sabahtan beri yığılan bulaşıklar var, makinaya yerleşecek.
Herif tutturmuş yarın anama gidecem diye:KK67:
Dünyaya gelme nedenimi sorguluyorum ve isyan ediyorum.
Kadınlar erkeklere köle diye mi varlar bu dünya da.
Öğretmenler seminer döneminde idari izinli sayıldıkları için il dışına çıkmaları yasak nereye gidiyor

Buyur elom çok yordum bugün yine kendimi Rutin işler haricinde evin bütün kapı pencerelerini sildim sen napıyorsun?
Özgürce kapı pencere silmek de güzel bi şey benim paçama yapışan minik bi canlı beynim uyuşuyor bi şey yapana kadar. Bugün yemek yaparken bildiğin tüm evi temizlemiş gibi yoruldum. Sürekli paçama yapışıyor🤦‍♀️

Özgürce kapı pencere silmek de güzel bi şey benim paçama yapışan minik bi canlı beynim uyuşuyor bi şey yapana kadar. Bugün yemek yaparken bildiğin tüm evi temizlemiş gibi yoruldum. Sürekli paçama yapışıyor🤦‍♀️
Benimki de peşimde ama o da kendince iş yapıyor bi uzun (boydan) camları silerken onun önüne gelince panikletti beni
Yok demem, severim eğitimleri 😅
Erzurum’a gelmişliğin var eğitim için 😅

Back
X