- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #407.681
Bugün bende cok gerildim. Şu tezgahın önündeyken mutlaka gelip yapışıyor ayağıma. Ağlıyor. Ee benimde işim oluyor ya yemek yapiyorum ya bulaşıkları hallediyorum bir an önce bitsin diye uğraşırken oda öyle yapinca iyice geriliyorum. Ben gerildikçe herkes geriliyor sonuç mutsuz anne mutsuz ağlayan çocuklar sinirli gergin bir eş. Şunu hep farkediyorum ki biz gerginken etrafımızdaki herkes geriliyor cocuk bunu hissediyor korkuyor geriliyor ve tek güvenli limanı sen olduğun için yine sana sarılmak istiyor. Eğer sende benim gibiyse çok işin varsa evin kirliyse yemeğin yoksa ekstra geriliyorsan destek al yada ona oyalanacagi bir şeyler bul. Yada sana yapıştığı zaman kucağına al güzelce öp okşa doyur, sonra birak bence her seferinde bunu dene.Kızlar bana bi akıl verin
Sürekli 11 aylık bebekle kavga ederken buluyorum kendimi
Ya normalde çok pozitif neşeli bi bebek
Herkese karşı çok iyi. Babaannesi bakıyor kadın zerre yorulmuyor
Birtek bana büyün eziyeti
Isırıyor vuruyor Uyumak istemiyor deli olucam. Hele ısırdığı anlarda cidden o kadar canım acıyor ki vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Zaten ben yanındaysam sürekli onunla ilgilenmem lazım. Odadan çıktığım an peşimde.
Okuldan geldiğimde koşup sarılıyor bi daha mümkün değil bırakmıyor
Yanındaysam hep onunla ilgili olucam meselemiz bu
Nerde yanlış yapıyorum ben![]()
Bence işe kendimizi sakinleştirerek başlamalıyız. Biz sakin kalamiyoruzken, 11 aylık bebekten sakin kalmasini istiyoruz.
Bence sen hergün akşam kendine bi 20 dk ayırıp meditasyon da yapabilirsin.