• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağolun canlar çok teşekkür ediyorum

su içiyor şükür 🙏🏻

Kavanoza koydum kattım biraz meyve suyuna ayranına Allah razı olsun canım

Aynen canım cuma günü ufak tefek kaçamaklara göz yumuyoruz tartıdan sonra tabi 😅 benim küçüğüm hasta sağolasın canım

Benim eşim de 0 onda da çok mide yanması, ağrısı olur ve çok az su içer ben hep söylüyorum da beni dinleyen kim?
Şifa olsun canım bizimki onu içtikçe rahatladı. Bide probiyotik aldım kefir felan anca toparlandı. Bir an önce iyileşsin inşallah
Aynen ya herzaman yapsak ne guzl diyet bitince sporda bitiyor :rolleyes: ama cok yanls aslında. Haftaya puanlarsin ozmn cnm

Hahah ay aynen guzel olrdu hem cocuklara arkadaş :rolleyes::confused:

Hadiya ben surekli kullanmayi dusunuyorm uykuda vs de olcum yapiyormus ya kan nabiz falan

Selam cnm nasilsn diyete devam dmi evdesin diye bozmadin insllah

Ne guzel ya kardesini oynatir buyuynce insallah :emir_bebek::nazar:

Yok cnm 0 degl A negatif benmki 0 positif. Bunu duymustum hatta esime bol su ic hep derm smdi yazini attim suyuda cogalticak insllah iyi gelir sagol nirancim.

Hmm bende bir arastıraym ben hassasım bu konularda aslında esimde ayni şekilde, migros vs tarzı yerlerden alisveris yapmiyoruz meseka icki satılıyor diye.

Hhahaa insallah o gunleride goruruz niranim :KK200::KK200:

Aynen 3 olcak gebelik oncesini korudum da gebelik sonrasi 66ile mezun olmustm koruyamadm malesef bu sefer koruycam insallah
Öyle umut ediyorum ana belli de olmaz bence 😂😂😂

Ne güzel bir türlü başlayamıyorum spora yürüyüşe bi miskinlik var üzerimde hep halsiz yorgun . Hareketsizlik yine hareket etmeme isteğini doğuruyor domino taşı gibi geliyor yani.
Herşeyin ilki zordur canım, ilki yap gerisi gelir

Başka birşey, benim kadar süt ürünleri tüketen yoktur ama her gebelikten sonra diş çektirdim:KK43:

Diş hekimim "kalsiyum ila alakası yok, hamilelikte mide asidi çok fazla artıyor, mide yanması ve ekşimesi ile ağza kadar gelince mide asidinin değdiği diş ölüyor" diyor.
Benimde dişim gebelikte çürümüştü doktor aynısını söyledi

Ya iste o döngüyü bir yerde kırmak lazım,inan bir kere alışkanlık haline gelirse bir daha bırakmak zor bile oluyor.Benim üç aylık bebeğim olmasına rağmen cikiyorum.Her gün olmasada gün aşırı çıkmaya calis,önce kısa yürüyüşler yap,zamanla arttirirsin.
Yarın bir deneyeyim dediğin gibi kısa mesafe ile başlayayım

Hedefine ulaştında mezun oldun zaten canım.
Burdan uzaklaşmaman için takım içinde sana bir görev verebiliriz.
Motivasyon enerjin mükemmel ötesi 😍😍
Hem motive etmiş hem kendin motive olmuş olursun.
Annene katı meyve sıkacağı aldın mı?
Bime meyve sebze sıkacağı geliyor, (yavaş pres, vitaminleri öldürmüyor)
Kaptanim görev isi yapabilirmiyim bilmiyorum cocukla ev isi ile uğraşmaktan pek zaman bulamıyorum aksam da kocayla konuşup cocugu uyutuyorum tabi ben de uyuyakalıyorum

Kati meyve sıkacağı almadim henüz bime ne zaman geliyormuş acaba bi baksam iyi olur alirim belki

Ben ip atlamayı bırakınca da basenimin kalinlastigini farkettim yeniden başlayıp diyetle devam etmeyi düşünüyorum 2 gündür aksam 8 ile sabah 12 arasi bir sey yemiyorum onun haricinde dolmalar sarmalar Allah ne verdiyse tabi psikolojik olarak yiyorum ac degilim aslinda ama dengeli beslenip ip de atlasam veririm sanırım biraz morale ihtiyacım var 🤪

Anladim canim. Tatailin tadini cikartin
Sağol canımm 💕
Aynen ya herzaman yapsak ne guzl diyet bitince sporda bitiyor :rolleyes: ama cok yanls aslında. Haftaya puanlarsin ozmn cnm

Hahah ay aynen guzel olrdu hem cocuklara arkadaş :rolleyes::confused:

Hadiya ben surekli kullanmayi dusunuyorm uykuda vs de olcum yapiyormus ya kan nabiz falan

Selam cnm nasilsn diyete devam dmi evdesin diye bozmadin insllah

Ne guzel ya kardesini oynatir buyuynce insallah :emir_bebek::nazar:

Yok cnm 0 degl A negatif benmki 0 positif. Bunu duymustum hatta esime bol su ic hep derm smdi yazini attim suyuda cogalticak insllah iyi gelir sagol nirancim.

Hmm bende bir arastıraym ben hassasım bu konularda aslında esimde ayni şekilde, migros vs tarzı yerlerden alisveris yapmiyoruz meseka icki satılıyor diye.

Hhahaa insallah o gunleride goruruz niranim :KK200::KK200:

Aynen 3 olcak gebelik oncesini korudum da gebelik sonrasi 66ile mezun olmustm koruyamadm malesef bu sefer koruycam insallah
Pazartesi salı bozdum canım işin açığı, regl zamanı çok karbonhidrat istiyor canım 🙈
Ama dün ve bugün tek öğün yaparak dengelemeye çalıştım
Ve tabii ki devam diyete 💃🏻

Başka birşey, benim kadar süt ürünleri tüketen yoktur ama her gebelikten sonra diş çektirdim:KK43:

Diş hekimim "kalsiyum ila alakası yok, hamilelikte mide asidi çok fazla artıyor, mide yanması ve ekşimesi ile ağza kadar gelince mide asidinin değdiği diş ölüyor" diyor.
Yapısal demek ki
Annem de her çocukta bir dişini kaybetti. Ama annem kendine beslenmesine hiç dikkat etmezdi
Ben o nedenle o kadar yıprandığını düşünüyorum onun

Bugun fırında karnıbahar dşunuyorum canım yanına da mercumek corba olur heralde:KK66:)
Ikiside sislik yapar cnm ya nedn oyle tercih ettinki persembe gunu
Sağol canımm 💕

Pazartesi salı bozdum canım işin açığı, regl zamanı çok karbonhidrat istiyor canım 🙈
Ama dün ve bugün tek öğün yaparak dengelemeye çalıştım
Ve tabii ki devam diyete 💃🏻
Onemli olan d3vamini getirmek cnm
Supersinn:KK200::nazar:
Kapanmaz mı... bizimkiler şimdi yiycek. Ben bi smoothie ile 5 te kapattim
Wuuu bugun menunu yazda gorelm :dondurma::KK200:

Ikiside sislik yapar cnm ya nedn oyle tercih ettinki persembe gunu

Onemli olan d3vamini getirmek cnm

Supersinn:KK200::nazar:

Wuuu bugun menunu yazda gorelm :dondurma::KK200:
Tamam hadi yazayim 🤣🤣 yarindan itibaren düzenli yazacağım insallah.

Merhabalar hanımlar

Çok şükür bizim karantina bitti. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Bugün bütün evi yıkayıp temizliyorum.
Dün geceden başladım daha camasir makinasi durmamis. İşlerim bitmedi.

Yarından itibaren diyete başlıcam.
Pozıtıfmıydın canım temas mı vardı, cok gecmıs olsunnnn

Back
X