- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #408.361
Tatil oluyorKaptanım doğru mu gördüm izne ayrılmak istiyor yazıyorİzne ayrılınca yarıştan ayrılmak oluyor değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatil oluyorKaptanım doğru mu gördüm izne ayrılmak istiyor yazıyorİzne ayrılınca yarıştan ayrılmak oluyor değil mi?
O zaman kaptanlığı da bırakıyor.Ben ne zaman takıma girsem takımın kaptanı ayrılmak istiyor yok yok var ben de bişey besmelesiz mi giriyorum neTatil oluyor![]()
Kaptanlığı birakmiyor canim. Sadece izne ayriliyir sonra ne zaman isterse tekrar kaptan olarak dönecek. Ama bu sürede düzenli gelir menü paylaşımı da yaparsan listeye girebilirsin benceO zaman kaptanlığı da bırakıyor.Ben ne zaman takıma girsem takımın kaptanı ayrılmak istiyor yok yok var ben de bişey besmelesiz mi giriyorum ne![]()
İnşallah diyeyim canim,elimden geleni yaparimmasal3487 haftaya senden beklentimiz %2 yani 1.6 kg canım
Yok kiz takimi biraktigi falan. Buralarda yine sadece listede degilO zaman kaptanlığı da bırakıyor.Ben ne zaman takıma girsem takımın kaptanı ayrılmak istiyor yok yok var ben de bişey besmelesiz mi giriyorum ne![]()
Bu hafta dediklerimi uygula bakalım, yoksa sittin sene toparlayamazsın kendiniGeç değilse bende izne ayrilayim cnmbiraz toparlamam lazım düzen olarak snrm
Ohh tamam rahatladımYok kiz takimi biraktigi falan. Buralarda yine sadece listede degil![]()
Yok canım yok takım kapanmıyor kaptan da bi yere gitmiyor merak etme buradayızO zaman kaptanlığı da bırakıyor.Ben ne zaman takıma girsem takımın kaptanı ayrılmak istiyor yok yok var ben de bişey besmelesiz mi giriyorum ne![]()
İki kere yarıda kaldım takım dağıldı o yüzden korktum biraz şu an çok motiveyim umudumu takıma ve sizlere bağladım. gerçekten çok çok istiyorum zayıflamayı.Yok canım yok takım kapanmıyor kaptan da bi yere gitmiyor merak etme buradayız
Burdayız canım birbirimize destek ve motivasyon içinİki kere yarıda kaldım takım dağıldı o yüzden korktum biraz şu an çok motiveyim umudumu takıma ve sizlere gerçekten çok çok istiyorum zayıflamayı.
HarikasınBurdayız canım birbirimize destek ve motivasyon için![]()
Sen de üçüncüsün hacımpapatya_2014 bireyselde 1. oldun canım tebrik ederim.
"Birinciler Sırrını Paylaşıyor" topiğinde sırrını paylaşmanı bekliyoruz canım
Ay canım çok teşekkürler oraya illa yazmam gerekiyor mu baktım herkes uzun uzun yazmışpapatya_2014 bireyselde 1. oldun canım tebrik ederim.
"Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" topiğinde sırrını paylaşmanı bekliyoruz canım
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar, üçüncü takımın bir uyesi olarak buradayım. Herkese selam ve sevgiler. 80.2 ile merhaba demiştim takımıma. İyi ki demişim. Bugün 69.9 ile hedefime(56) emin adımlarla ilerliyorum. Yaşım 49, Nisan'da 50 oluyorum. Basari sırrımin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama gun içinde...www.kadinlarkulubu.com
Keşke takım sa birinci olsaydı ama haftaya inşallah canımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 701. ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (5.TAKIM) ==> % 0.859![]()
![]()
2. (6.TAKIM) ==> % 0.703![]()
![]()
3. (9.TAKIM) ==> % 0.675![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
1.papatya_2014 ==> %3.010==> 9. TAKIM
2.Pain Killer ==> %2.427 ==> 5. TAKIM
3.Handandandan ==> %2.069 ==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
moni ==> %-1.741==> 10.TAKIM
Koptum ayyyyy
3.lüğü kutlayabiliriz.Bugün Zafer halayı yok maalesef ama bireyselde iki derecemiz var bunu nasıl kutlasak ki