• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar dikkat dikkat bu hafta icin Spor yarışmasına asılalım spor olmadan incelme olmaz!! Ben 2 haftadir kilo veremesemde kotlarımdan bol geldiklerini anlıyorum spor yapiyorm incelme var bence bu hafta tartıdada karsılıgnı alicam insallah:KK200:

Özellikle ip atlama yarışı mı yapsak sayı olark bikez dha yapmistk herkez ozelden bildirmisti supriz sonuclu :) ne dersiniz?
Veyatta bu şekilde devam ama rekabet icin ortilerimizle puanlarmiz bir olabillr 2li birincilikler felan sizde fikir verin bi degisiklik yapalm bu hafta herkez yorum yaparsa bende cogunluga gore karar vericem.
Birinci belli 😎
Bu arada oglanin burnu akiyodu dunden beri su gbi ama arada cok az bide hapsiriyodu smdi aynisi bendede var sabahtan beri burnm akiyor hapsirik sanrm hastalik geliyor ya korkuyorm :KK43:
Ya hemen bitki çayları vs başla canım bi de uyku tulumunun içine ben penye pijama takımını giydiriyorum üstünü örtmüyorum örtsem de örtü üstünde kalmıyor çünkü

Bu arada oglanin burnu akiyodu dunden beri su gbi ama arada cok az bide hapsiriyodu smdi aynisi bendede var sabahtan beri burnm akiyor hapsirik sanrm hastalik geliyor ya korkuyorm :KK43:
Cok geçmiş olsun canimm önlemini alll ohlamur c vit falan içir

Birinci belli 😎

Ya hemen bitki çayları vs başla canım bi de uyku tulumunun içine ben penye pijama takımını giydiriyorum üstünü örtmüyorum örtsem de örtü üstünde kalmıyor çünkü
Canım ikra nın ishali bitti mi bir şeyler yemeye başladı mu

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 701. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (5.TAKIM) ==> % 0.859
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (6.TAKIM) ==> % 0.703
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (9.TAKIM) ==> % 0.675
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. papatya_2014 papatya_2014 ==> %3.010==> 9. TAKIM :nazar:

2. @Pain Killer ==> %2.427 ==> 5. TAKIM:nazar:

3. Handandandan Handandandan ==> %2.069 ==> 9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@moni ==> %-1.741==> 10.TAKIM
Off offf tebrikkklerrr kızlar. 3 derecemiz var biri takımın ikisi bireysel eee daha ne olsunn.:KK9::KK9::KK9::sampiyon::sampiyon:
Kızlar dikkat dikkat bu hafta icin Spor yarışmasına asılalım spor olmadan incelme olmaz!! Ben 2 haftadir kilo veremesemde kotlarımdan bol geldiklerini anlıyorum spor yapiyorm incelme var bence bu hafta tartıdada karsılıgnı alicam insallah:KK200:

Özellikle ip atlama yarışı mı yapsak sayı olark bikez dha yapmistk herkez ozelden bildirmisti supriz sonuclu :) ne dersiniz?
Veyatta bu şekilde devam ama rekabet icin ortilerimizle puanlarmiz bir olabillr 2li birincilikler felan sizde fikir verin bi degisiklik yapalm bu hafta herkez yorum yaparsa bende cogunluga gore karar vericem.
Buu hafta bende sahalara dönüyorum ama ip konusunda kararsizimmmm...

Çok güzel olur :))
Dikkat edin geçer inşallah biran önce :)

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 701. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (5.TAKIM) ==> % 0.859

2. (6.TAKIM) ==> % 0.703

3. (9.TAKIM) ==> % 0.675

BİREYSEL DERECELER

1. papatya_2014 papatya_2014 ==> %3.010==> 9. TAKIM :nazar:

2. @Pain Killer ==> %2.427 ==> 5. TAKIM:nazar:

3. Handandandan Handandandan ==> %2.069 ==> 9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@moni ==> %-1.741==> 10.TAKIM
tebrikler kizlarr
ayrica bireyselde derecesi olan
nirannevra ve papatya tebriklerrr

bencede ozelden degilde spor sayfasina yazalim
daha cok gaza geliyoruz bence:)
limon ve tuzlu suyla gargara yap canim
bogaza gecmeden
Heeyyy bacılar Pnrrr-12 Pnrrr-12 nin teklifini gördünüz mü bu haftanın sporu ip atlama en çok atlayan kazanır diğer sporlardan yapmak isteyen yapabilir tabi yine aynı sistem puanlama devam edecek
Peki yürek yiyip en çok ben ip atlarım diyen var mı? Şayet birinci belli de :KK59:
ha hah haa buna gulerim sadece😏😏

tabiki bende varim

Cok guzel tebrkler cnm

Ayy kuzum iyimi simdi nasıl

Insallah cnm umutluyum bendee az kaldı

Haftaya telafi ederiz insllah cnm ikimizde

Tebrikler kaptanimm supersinnn :KK200: :KK37::KK9::KK9::KK9:

:KK43: canim acaba usutuyor karni agriyor falanda olabillrmi

Tbrkler cnm guzel enazindan eksidesin

Super insallah yapabillrsn cnm smdiden eksiler gelmis

:) bu hafta herkez biraz bosladi haftaya daha sıkı rekabet olucak eminim ilk rakibin bem 1 olucmm insallah :)

Evet malesef cnm yapilmadi herkez biraz daha fazla spor yapmalı bu hafta
İnsallah canım 🤗

tebrikler kizlarr
ayrica bireyselde derecesi olan
nirannevra ve papatya tebriklerrr

bencede ozelden degilde spor sayfasina yazalim
daha cok gaza geliyoruz bence:)

limon ve tuzlu suyla gargara yap canim
bogaza gecmeden

ha hah haa buna gulerim sadece😏😏

tabiki bende varim
Ya ben spora neden zaman bulamıyorum😐