• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben İstanbul'da doğup büyüdüm ve ancak İstanbul'un bir semti büyüklüğünde olan eşimin memleketinde 13 yıl İzmir'de 1 yıl yaşadım... 7 yıldır Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul ile kıyas edilmez hiç birisi... Kimler geldiiiii hayatımdan kimler gectiiii hiçbirisi hasretini gidermediiiii
Ben de doğma büyüme Ankaralıyım
Ama İstanbul aşkı başka gerçekten yine depreşti hasretim :cry:

20201121_115235.jpg kekik çayı eşliğinde küçük bir mola😉

Heeyyy bacılar Pnrrr-12 Pnrrr-12 nin teklifini gördünüz mü bu haftanın sporu ip atlama en çok atlayan kazanır diğer sporlardan yapmak isteyen yapabilir tabi yine aynı sistem puanlama devam edecek
Peki yürek yiyip en çok ben ip atlarım diyen var mı? Şayet birinci belli de :KK59:
Bence de çok güzel olur ama benim astımım var kalbimde ritim bozukluğu vardı geçen yılda yine astım kaynaklı o yüzden tek seferde en fazla 20 atlayabiliyorum yine de katılmayı isterim
Kızlar eşim film izleyelim dedi elime telefonu alamıyorum sonra bakıcam alıntılara
Çok severim film izlemeyi en sevdiğim hobim
Ben gece kızım uyurken yapıyorum yorucu oluyor ama başka zamanım yok maalesef 🤷‍♀️
Maşallah gece spor mu😍 kendimden utandım şimdi🙂
Günaydın Hanımlar 💞
Mutlu, huzurlu, kaçamaksız bol sporlu bir haftasonu diliyorum hepinize:KK36::KK36::KK36:
Günaydın bu ne güzel enerji🤗
Eki Görüntüle 2725013
Yagmurlu bir istanbul sabahindan günaydınlar 😍
Günaydın 🤗Daha çok yağsın susuzluk kapımızda☹️
Yok kız ne uyumadı sabah sabah ev ahalisine hamur işi yaptımmbende odaya kızı uyutmaya çekildim. Onlar yesin sonra diyet yemeğime geçicem. Kolay gelsin sana canım benimde çamaşır felan var onları halletmem gerek
Ben de poğaça yaptım ama kendi tepsimi hazırlayıp kahvaltıyı ayrı yapacağım çünkü nefsim dayanamıyor tam bir işkence poğaça varken yumurta yemek.
Herkese günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günümüz olsun😍🌹

Bence de çok güzel olur ama benim astımım var kalbimde ritim bozukluğu vardı geçen yılda yine astım kaynaklı o yüzden tek seferde en fazla 20 atlayabiliyorum yine de katılmayı isterim

Ben de poğaça yaptım ama kendi tepsimi hazırlayıp kahvaltıyı ayrı yapacağım çünkü nefsim dayanamıyor tam bir işkence poğaça varken yumurta yemek.
Ben de yumurta yemeyi o kadar çok severim ki 😍
Poğaça mı yumurta mı desen yumurta derim
Yumurtayı çeşitlendir canım, hep haşlanmış yeme

Kızlar kefirin zayıflamaya bir katkısı var mı sizce, deneyimlediniz mi hiç?
Bir de aç karnına öğün niyetine mi tüketmeli yoksa yemeklerle birlikte mi?
Bağırsak çalıştırır canım. Ben ara öğünlerde kullanıyorum çok acıkınca

Kızlar kefirin zayıflamaya bir katkısı var mı sizce, deneyimlediniz mi hiç?
Bir de aç karnına öğün niyetine mi tüketmeli yoksa yemeklerle birlikte mi?
Içine tarçın ve zencefille deneyebilirsin canim Yağyakar sindirimi duzenler. Ben içine bir meyve ve yulaf la öğünlerde de tuketiyorum bazem

Bende çok severim nerfilişşşş siz bir günümüz yok maşallah 😂😂😂 ben alıştım sanırım artık dayanıyorum ya napayım yoksa bu kiloların gideceği yok bide her yememde beynimi yoruyor psikolojikmen

Bu hafta hergün ip atlamayı düşünüyorum. Az önce hiç takılmadan 100 atladım tek seferde. Saymadan devam ettim. Oğlumla gürestik spor olsun diye 🙈
Bu hafta sayarak ip atlarım. gerçi yürek yemedim ama 😅
Puanlama nasıl oluyordu ve açıktan yazalım bence
100 mü :KK70: Ben 1000 tane atlıyorum 😎
Ben sade zibinla yatirdm ama oyle bile ilk uykusunda hafif terlemis bizim ev cok soguk degl ama belki incecik ustunu ortebillrm. Sen coraplami yatiriyorsn ben dun corapsiz yatirdm ayaklarni orttum ama pek tutmadi onuda
Üstünü açtığı için çorapla uyutuyorum kışın canım
Kuzum o zaman zorlama seni zorlamayacak sporlardan yap

20 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) @medine66 (60.5)
  2. ) denizbenimadim denizbenimadim (61.2)
  3. ) strontium strontium (64.4)
  4. ) @Furha63 (66.1)
  5. ) Pnrrr-12 Pnrrr-12 (68.5)
  6. ) Jasminium84 Jasminium84 (69)
  7. ) papatya_2014 papatya_2014 (70.9)
  8. ) Handandandan Handandandan (71)
  9. ) E ela_2019 (71.8)
  10. ) E evseem (73.1)
  11. )@pamukseker11 (73.3)
  12. ) Beyaz leylak Beyaz leylak (74.3)
  13. ) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (74.8)
  14. ) masal3487 masal3487 (75.8)
  15. ) Pembe Lotus Pembe Lotus (86)
  16. ) Fit mutlu anne Fit mutlu anne (88.3)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

Bence de çok güzel olur ama benim astımım var kalbimde ritim bozukluğu vardı geçen yılda yine astım kaynaklı o yüzden tek seferde en fazla 20 atlayabiliyorum yine de katılmayı
Astım bende de var, merdiven çıkamam, yokuş tırmanamam, yürüyüş yaparken hep nefes nefes tıkanmış haldeyimdir.
Astımdan dolayı idari izin alabildin mi canım, merak ettim

Back
X