- 31 Ekim 2013
- 21.696
- 72.978
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #409.061
şifa olsun o zaman canımYa aslında şöyle bizim Atalık tohumluk bugdayimiz var,ondan geliyor bana,tam buğday şeklinde eşime ekmek yapiyorum,ben de haftasonlari yiyorum.Genetigu değişmemiş buğdayı sağlıksız bulmuyorum açıkçası,gluten alerjisi yoksa tüketilebilir,tabi gunumuzde Atalık tohumluk buğday bulmak neredeyse imkansız.Bizkmkiler korumuslar yüz yıllardır ektiklerini ayırıp diğer yil tohum olarak kullanmışlar.
canım kötü haber bebişin yaşı büyüdükçe kızının kıskançlığı artacakBaştan beri belli ediyor kıskançlığını bı ara iyiydik ama oğlan hareketlenmeye konuşmalara gülücükle karşılık vermeye başladıkça yine döndük ilk haftalara resmenona da sarılıp öpüyorum ikinizi de çok seviyorum vs diyorum ama yok git gide durum vahimlesiyor snrm
Benimde baş ağrım var geçmiyor sırt ağrısı öyle acaba mi diykrum ama olsa başka belirtiler de olur ya ileri ya geri ilerleme olmaz mıydı olsam da ilaç kullanamiycam nasılsa diye düşünmüyorum napim sen beslenmene dikat et kekik ıhlamur iç düzelir inşAllah cnm
5 saat açlık bana çok uzun geldi ya snrm devam edemiycem![]()

çünkü ufaklık büyüdükçe sana daha bi yakın olacak seninle oyun oynamak isteyecek seni sevecek ve bunlara kızın şahit oldukça kıskançlığı artacak
valla ben bi çözüm bulamadım
ufaklık ne zaman oyun istese benden bi bakıyorum büyük de tepeme dikiliyor
aynı şekilde ona da davranıyorum ama yok bazen öyle bişeyle çıkıyor ki karşıma mahvediyor beni
hatta geçen gece ufaklık bi türlü uyumadı ben de en sonunda kendi yatağıma aldım en azından koca yatakta debelenip dursun benim uyuduğumu görünce o da dalar diye
sabah büyük uyandı bana diyor ki sen kardeşimi daha çok seviyorsun ki onunla uyudun diye
dengeyi kur diyemiyorum yüzden o denge bi türlü kurulmuyor ya da ben beceremedim