• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

başka şehirde yaşıyordu gelip gidiyordu adam sanki bu limandaki sevgilisiyim de döndüğünde uğruyordu. bende en sonunda resti çektim engelledim her yerden . 1 ay geçmeden yazdı düzeleceğini söyledi. denemek istemiyor musun benimle dedi. bende son bir şans verdim ama pişman etmedi şükür beni :) hatta deprem olduğunun ertesi gnü parktaydım ben depremzedelerin olduğu yerde. bir gün önce deprem anında çok kötü oldum diye çıktı geldi yanıma . hatta 1 aydan fazladır burada :) çok garip ama değişti adam
gönlünüze göre olur her şey inşallah 🥰

Ya kızlar karatayda bugün 3 gün spor var su tüketimi yeterli yedklerimde paylaştığım gibi ama tartıda bariz bı eksilme olmadı çok az 😐🤷 normal mi ki Sanrm daha çok bekliyordum eksi 🤐
Yine iki gündür belim karnım ağrıyor adet ağrısı gibi
olur inşallah hemen böyle düşünme abla en az bir haftada görebilirsin etkisini biraz daha zaman geçsin sana uygun değilse farklı şeyler denersin 💙💙

vay canınaaa kaptanımız da en erkencimizmiş yaa :KK70:
ne yapıyorsun canım o kadar erken,ufaklık mı uyanıyor

nasıl unuturum seni ahhh kafam, zombilerin başıymışsın sen bi de :KK70:
Bebeğim uyanıyor, başımda saz çalıyor haliyle bende uyanıyorum.
Yataktan kaldırmıyorum, karanlık olduğu için de korkuyor, benle uğraşıyor

başka şehirde yaşıyordu gelip gidiyordu adam sanki bu limandaki sevgilisiyim de döndüğünde uğruyordu. bende en sonunda resti çektim engelledim her yerden . 1 ay geçmeden yazdı düzeleceğini söyledi. denemek istemiyor musun benimle dedi. bende son bir şans verdim ama pişman etmedi şükür beni :) hatta deprem olduğunun ertesi gnü parktaydım ben depremzedelerin olduğu yerde. bir gün önce deprem anında çok kötü oldum diye çıktı geldi yanıma . hatta 1 aydan fazladır burada :) çok garip ama değişti adam
Dikkatli ol kuzum yine de zamana bırak acele etme sakın hiç bir şey için

Bebeğim uyanıyor, başımda saz çalıyor haliyle bende uyanıyorum.
Yataktan kaldırmıyorum, karanlık olduğu için de korkuyor, benle uğraşıyor
ahhhh bu çocuklar yaaa sabahın kör vaktinde ne işin var yani yat uyu :mad:
benimki de2 gibi uyanıp 5 gibi geri uyuyor eee 5.30da da ben uyanıyorum zaten yaniiii rezalet bi uyku düzenim var benim de

kızlar bizim okulda mutfağı kapattılar okuldaki vaka çok arttığı için
kahve makinesini de hocalara vermişler
ben şöyle ucuz ama güzel bi kahve makinesi alayım diyorum da ne alsam acaba fikir verir misiniz
Türk kahvesi için mi ? Yoksa filtre kahve vs için mi ?

Back
X