• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nbr şişko kedi :KK53:
Zayıflayınca 59 larda görünce çok hasetlenmiştim ama neyse ki toplamışsın kendine gelmişsin hamdolsun şükürler olsun rabbümee :deli: :KK70: :KK70:
hee cok güzel topladım kendimi tos toparlak oldum :KK70: :KK70:
bir şey daha diyeyim hepten çıldır mutluluktan vermiyom daaaa :KK70::KK70:
profil resmim nasıl ama :KK70::KK70::KK70:

Canım elom biz de öyleyiz annem hiç gösterememiş sevgisini bize yani fırsatı olmamış ve eksikliğini çok hissettim neyse ki durumun farkındayız ve çocuklarımıza öğrenmiş olduğumuz davranışları yansıtmıyoruz ama benim tahammül eşiğim çok düşük bir gün içimdeki çocukluktan kalan canavar uyanacak diye çok korkuyorum
Aynenn çok şükür ki farkindayiz. Tahammul eşiğin neden bu kadar düşük peki, seni geren şey ne 🤔

guzel canim cumaya dahda eksi olur😍😍
pek mimkin görünmüyir
baş ağrım yüzünden bir şeyler yiyip ağrı kesici almak zorunda kaldım birkaç gündür... maalesef gece kalkıp elime ne geçerse onu yedim
sonuç olarak almış bilem olabülüremmm :işsiz:

Aynenn çok şükür ki farkindayiz. Tahammul eşiğin neden bu kadar düşük peki, seni geren şey ne 🤔
Kuzum her şeye çıkışan sinirlenen dede vardı evde annem zaten gerim gerim gergindi hep 5 çocuk köy işleri dede-babaanne babam şoför evde yok her şey onun omzunda annem bizi döver dedemler ona bir şey demesin diye ağlamamıza bile müsade etmezdi özellikle çocuk ağlayınca çok geriliyorum fark ediyorum
Patates haşlaması falan yiyor mu
Muz, pilav, makarna vs yiyor canım patatesi kızartma istiyor yağlı daha kötü eder diye vermiyorum

Slm kızlar sabahtan işlerini hallettim sünnetçi gelmek üzere annem babam ve ip geldi gelmez olsaydı gene pislik çıkarmaya gelmiş vala hayırlısıyla olsa bitse de bı gitseydi kapıdan girer girmez pisliğe başladı 😐😡😤😒
ip?

Slm kızlar sabahtan işlerini hallettim sünnetçi gelmek üzere annem babam ve ip geldi gelmez olsaydı gene pislik çıkarmaya gelmiş vala hayırlısıyla olsa bitse de bı gitseydi kapıdan girer girmez pisliğe başladı 😐😡😤😒
İp kim ayol🤔kaynın mı yoksa
Relax ol
Bebeğine yansımasın olumsuz duygu durumun

hee cok güzel topladım kendimi tos toparlak oldum :KK70: :KK70:
bir şey daha diyeyim hepten çıldır mutluluktan vermiyom daaaa :KK70::KK70:
profil resmim nasıl ama :KK70::KK70::KK70:
Seni listeye alırsak ancak kurtarırız.
Hadi kendini motive et, sürekli gel, yine yarışalım:KK49:

Kendimle ilgili bir şey anlatayim. Aslinda bir iç dökme gibi de düşünülebilir 🤗 Ben annemi çok sevdiğim halde ve cok istememe ragmen çok boynuna sarilamam cok öpemem.( 4 kardeşiz en küçük hariç boyleyiz)
Sürekli kendime sordum neden bu kadar istememe ragmen yapamiyorum diye.
Sonra bir gün aklıma geldi ve anneme sordum. (Tabi onu da kirmadan ve çaktırmadan )
"Anne biz küçükken ilişkimiz nasildi , yani çok opermiydin cok sarilirmiydin cok zaman gecirirmiydin bizimle " diye. Hayir dedi, kalabaliktik kv, kp, görümce kayin hepimiz birlikte yasardik ve ben hep işleri bitirme derdinden sizinle ilgilenemezdim. Sadece temel ihtiyaçlarinizi karsilayabilirdim gerisini yapamazdim dedi.
O günden sonra ekstra dikkat etmeye başladım. Çünkü ben ilerde bana sarilacak beni öpecek evlatlarim olsun istiyorum, o yuzden şu an her firsatta oğlumla bir birimize sarılıp birbirimizi öperiz hatta çoğu zaman bi bakiyorum arkamda anne sariliyim mi anne opim miii 🤗🤗 herr fırsatı degerlendiriyoruz. Kızım la da ayni şekilde ilerliyoruz şimdilik en cok ben öpüyorum umarim oda abisi gjbi olur.
Bana ihtiyaçları olduğu an beni istedikleri an önceliğim onlar. Onlara yetebilmem için de kendimi dinlemem şart.. yapabildiğim kadar yapacagim 🤗🤗🤗
Çok güzel tesbit etmişsin canım.
Aynı şey bende de var, anneme sarılamam :KK43:

Canım elom biz de öyleyiz annem hiç gösterememiş sevgisini bize yani fırsatı olmamış ve eksikliğini çok hissettim neyse ki durumun farkındayız ve çocuklarımıza öğrenmiş olduğumuz davranışları yansıtmıyoruz ama benim tahammül eşiğim çok düşük bir gün içimdeki çocukluktan kalan canavar uyanacak diye çok korkuyorum
Bizden önceki dönemde annelerimizin hayat yükü çok ağırmış canım.

O kadar iş gücün sorumluluğun arasında çocuklarına sarılmak akıllarına gelmemiş.

Belkide onlarda kendi anne ve babalarından duygusal yakınlık görmedikleri için sarılmayı, duygularını hissettirememişler.

Tekrar yapacağım ama herkese "Annenin Duygusal Yokluğu" kitabını herkese öneriyorum..

Sadece annelerimizi anlamak için değil, çocuklarımıza eksik yaptığımız anneliği farkedip kendimizi düzeltmemiz ve yıllar sonra onlarında bizlerden şikayetlenmemesi için bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum.

Kendi adıma anneliğime annelik kattım.

günaydın kızlar.

allahım 5 gün sonra regl oldum nasıl ağrım var anlatamam kendmi mutlu edeyim azıcık diye taze çekilmiş kahve aldım ofise gelmeden :KK70:
Afiyet olsun cnm taze kahve kokusu suepr oluyor
bölge sorumlum aradı biraz önce firma küçülmeye gidiyormuş her an işten çıkartabilirlermiş beni :KK43:
Yaaa hayırlısı

Kp yazmıştım cnm klavyem düzeltme yapmış kendince işte 🤭
İp kim ayol🤔kaynın mı yoksa
Relax ol
Bebeğine yansımasın olumsuz duygu durumun
Kp cnm yok sakinim gitti şükür

Back
X