• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyyy evet di mi yaaa
bilmiş ben :KK70:
sağdaki daha büyük görünüyor bence

vaaaayyyy şahane canım tebrikler :KK9: :KK9:
Sen acaba olayi mi anlamadin. Yemeklerde de küçük tabak seçmeniz gözünüze daha cok geleceği için daha doyurucu olur diyi 🤣🤣 küçük tabağı doldurun gözünüz doysun, mideniz doymasa da olur diyi 🤣🤣

Merhaba tekrar
Geçen Hafta 74.3
Bu hafta 71.9
Fark :2.4
Yüzde:3,2
*Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim şimdi hemen yemek hazırlamam lazım öğleden sonra da zümre toplantısı var sevincimi geniş geniş sizinle paylaşacağım inşallah 🤗
MaşAllah 🤩🤩👏👏👏👏👏

Sen acaba olayi mi anlamadin. Yemeklerde de küçük tabak seçmeniz gözünüze daha cok geleceği için daha doyurucu olur diyi 🤣🤣 küçük tabağı doldurun gözünüz doysun, mideniz doymasa da olur diyi 🤣🤣
anacım bu kadar uykusuz, yorgun bi kadını bu kadar zor şeylerle ne yoruyorsun yaaa şöyle açık açık yazsana be yaa :D :D
ps: bilmiş ben artı bi de üstüne üste çıkıyor :D

Evet bi yerde okumuştum sarımsağın üzerine birkaç delik açıp fitil olarak kullanıldığını 🙈
Acır kız yakar sarımsak😂 bi de sarımsağın içindeki besinlere bakmak lazım. Direkt kalın bağırsağa gideceği için sindirilmeden tekrar çıkabilir. Ben tabi makattan girişten bahsediyorum. Vajinadan bahsediyorsan öyle bi şey tavsiye etmem E ela_2019 :KK43:
Ayyy insallahhhh. Şu cuma kaçamakları olmasa daha cok veririm de o beni mahvediyo. Gerçi bilmiyorum belki de o da vücut için sasirtma oluyor.
Bence yapmak gerekir ama benim gibi b.kunu çıkarmadan mümkünse 😬
ah bu sefer korumayi becersem:)
Sporla yak canım
gecen cuma 60.5
bu cuma 60.1
fark -400
yuzde %0.661Eki Görüntüle 2728992
Gayet iyi benden önce finishtesin muhtemelen
Ama hakkımı yemeyim iyi yakaladım:rapci::KK59:😂
bu gidisle denizbenimadim denizbenimadim benden once olacak gibi duruyo

Merhaba tekrar
Geçen Hafta 74.3
Bu hafta 71.9
Fark :2.4
Yüzde:3,2
*Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim şimdi hemen yemek hazırlamam lazım öğleden sonra da zümre toplantısı var sevincimi geniş geniş sizinle paylaşacağım inşallah 🤗
Tebrik ederim canım çok iyi gitmiş demek ki sen de iyi yiyorsun ki kısınca baya uçmuş😂

IMG_20201127_130646.webp
resimsiz göndermiştim tekrar göndereyim
Geçen cuma 74,3
Bu Cuma 71,9
Fark 2,4
Yüzde 3,2
Beyaz Leylak

eceboce eceboce katılıyorum canım, çünkü kiloların da bi süre sonra seni mutsuz etmeye başlayacak ve sanıyorum ki bu mutsuzluk rahatsızlığını daha da çok tetikleyecek
görüntüden ziyade artık sağlık için önemli canım
toparla kendini ve yarından itibaren başla
Birlikte mezun olmuştunuz :))
eceboce eceboce gelde sizi birbirinize kertelim😅

Ben de bildirimimi yapayım artık kızlar
Benim için inanılmaz zor bi haftaydı
Düne kadar artıdaydım
Spor diyet etki etmiyordu
ama Handandandan Handandandan ın dediği gibi onu da dinleyip erken kapatınca günü tartı sürpriz yaptı :KK76:

geçen cuma : 61.2
Bugün:60.6
Fark:600 g
Yüzde : 0.980

son 3 inşallah:dua:
Korktuğumuz olmadı şükürler olsun.
%1 yapmışsın neredeyse, tebrik ederim:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Haftaya 5 lerdesin😍😍

Yokk bebeğim ben yapamam senin listeyi. Maydanoz da yiyemem ben kendi smoothie me devam edeyim en iyisi.

Tahmin etmiştim. Bantlasaniz mi hatta siyah bant olsa daha iyi olur.

Uyumasi için uğraşma bence. Her türlü sinirin bozulacak zaten o yuzden onu serbest birak.

Immmmm bayilirimmm. Kırmızı kırmızı.

Bende 15 günlük hazirliyorum. 1 ay boyunca farkli şeyler bulamam galiba 🤣

Ayyy hadi hayırlısı. Biz de 3 aylikken evde yaptirmistik. Düşündüğüm gibi kötü olmadi. 2. Gün toparlandi.

Çekme dolaplar biraz dağıldı mi cok geriliyorum ben yaaa.

Benimmmm deeee. Bende bi ara denedim haftalik yemin ettim ama aşırı gerildim. O yüzden hiç bana gore degil

Ayyy ser bir sofra otur yere. Ben bazen yerde bazen masada valla hiç o işkenceyi yapamam kendime 🤣🤣

Bu hafta ki sonucumuz cok iyi değil mi sizce de. Listeden patatya kaldi bildirim yapmayan papatya_2014 papatya_2014 çiçeğim beni bırakıp gitmeden bi bildirimini yap bakalim görelim.
Ablanin da Allah yardimcisi olsun inşallah
Canım ben bunhafta sağlıktan dolayı izin istiyorum. Bildirimimi yapayım ama çok çok erken aaatte tartıldım wc olmadan

Back
X