• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş

Afiyet olsun canım bence güzel

Afiyet olsun canım başlangıç için çok güzel menü bence

Afiyet olsun canım güzel bence

Afiyet olsun dicem ama çok yetersiz geldi canım menün

Pek olmamış canım sanki akşam pilav varmış zaten ekmek olmasa imiş güzelmiş zaten sabahta 3 dilim ekmek var yarın daha güzel menü olur insAllah

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım guzel bence Bebek kek ilk kez duydum bence içeriği de kötü değilmiş güzel

Hem lahmacun hem çorba çok olmuş sanki birinden biri olsa bol salata ile daha güzel olurmuş sanırım afiyet olsun canım
i
Canım bu aralar kızım hep kucak istitor,vakit bulamıyorum resmen adam akıllı bişeyler hazrlamaya :(

29 kasım
09.30
1 yumurta
1 pankek
6 zeytin
1 dilim ekmek
Domates
14.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 bardak kefir

18.00
1 tabak tepsi kebabı
3 yk yoğurt
4 dilim tb ekmeği( temzilik yaptım çok acıktım valla😬)

2.5 lt su

Spor

30 dk leslie 90 p
30 dk Eliptic 120 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk bölgesel 45 p
60 s plank 12
Toplam 285 Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun canım o ekmeklerin hakkından sporun gelmiştir snrm güzel bence ☺️

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş

Afiyet olsun canım bence güzel

Afiyet olsun canım başlangıç için çok güzel menü bence

Afiyet olsun canım güzel bence

Afiyet olsun dicem ama çok yetersiz geldi canım menün

Pek olmamış canım sanki akşam pilav varmış zaten ekmek olmasa imiş güzelmiş zaten sabahta 3 dilim ekmek var yarın daha güzel menü olur insAllah

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım guzel bence Bebek kek ilk kez duydum bence içeriği de kötü değilmiş güzel

Hem lahmacun hem çorba çok olmuş sanki birinden biri olsa bol salata ile daha güzel olurmuş sanırım afiyet olsun canım
Bebek kek ismini ben uydurdum :confused: :p bi ara denizbenimadim denizbenimadim da tarif vermisti biraz o biraz kendm uyarladm boyle birsey ckti ama guzeldi tadi 1 tanede elma rendeledim icine
Uyuyum dedim yine uyuyamadim 🤦 kalktım bı duş aldım fırsattan istifade kurulan giyin saç tara sonra kurut derken uykum kaçtı resmen 😐🙄 ben tam dalacakken şimdi de minik uyanır kesin 😒
Insallah uyanmaz guzelcene uyursn cnm bende 1 saatir dalsin diye bekliyorm saat 10da uyumustu memeye kalktı ama biturlu tekrar dalamiyor kaynasip duruyor iyice uykumu actı benimde

Bebek kek ismini ben uydurdum :confused: :p bi ara denizbenimadim denizbenimadim da tarif vermisti biraz o biraz kendm uyarladm boyle birsey ckti ama guzeldi tadi 1 tanede elma rendeledim icine

Insallah uyanmaz guzelcene uyursn cnm bende 1 saatir dalsin diye bekliyorm saat 10da uyumustu memeye kalktı ama biturlu tekrar dalamiyor kaynasip duruyor iyice uykumu actı benimde
Afiyet olsun canım
Uyudum canım demin uyandı yine emdi uyudu şükür
Ben biraz kestirdim üşüyerek uyandim, ates var galiba. Kızım uyandi terlemiş, onu degistirdim süt içiyor. Bi daha bu agriyla biraz zor daları. Kizz hatçemm benim yerime de uyu 😂😂
Hiç hafiflemedi mi canım

Back
X